back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Celá podstata Ruska v jednom videu. Dievčina sa chváli svojim „domovom“.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Celá podstata Ruska v jednom videu. Dievčina sa chváli svojim „domovom“
Viete si predstaviť tento obraz? Sedíte a „tlačíte“ na záchode v kuchyni, vedľa vás mama umýva riad a o meter ďalej pri stole otec so susedom popíjajú vodku a jedia kyslé uhorky s chlebom.
„Děláte machry a hajzl máte v kuchyni.“
Zdroj: FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Podľa tohto videa hodnotiť celú krajinu je trochu scestné. Ako keby Slovensko niekto posudzoval podľa haciend na Kolibe, či Luníka 9. Alebo USA podľa rôznych „bezpečných“ štvrtí, ktorých majú viac než dosť. A bezdomovcov, ktorých počty sa rátajú už na milióny.

  2. Ked si k tomu prilozis statistiky o zivotnej urovni v Rusku tak to sedi do bodky.
    .
    .

    Oni RUsi sa tým netaja že sú chudobná rozvojová krajina, len naši dezolé sa snažia navodiť dojem že to tak nieje

  3. Anonym 8:09 tato nahravka je pre tych ktory myslia ze v RuSSku je vsetko v poriadku a ludia maju vsetko naco len myslia.resp mali by vsetko keby pár ludi okolo putina nerozkradlo vsetko.

  4. 8.09
    a co tak na par tyzdnov navstivit tu krajinu zazrakov. ale nie do mockbu, ale kdesi do glubinky a tam pozit s domacimi.
    sam sa presvedcis.

  5. To wecko bude najskôr vojnová korisť z UA, tatko doniesol keď prišiel na opušťák. Normálne to rozum neberie, že by to malo byť úplne funkčne zapojené v kuchyni a nie len tak uložené do rohu ako predmet…

  6. Tak choďte do USA napr. Detroitu. Potom na Aljašku Anchorange a nakoniec taký Georgetown vo Washingtone. Anchorange diera, Detroit ešte väčšia a Georgetown ukážková rezidenčná štvrť. Takto je to po celom svete.

  7. Anonym 25. augusta 2023, 8:09 – v jednom mas pravdu, celu krajinu sa podla toho neda. Pretoze su domacnosti kde ani ten zachod nemaju. Toto si videl strednu vrstvu.

  8. Ešte sa aj dievčina pochváli, že z takéhoto splachovacieho záchoda vôbec nejde smrad. A ako to s mužom super vyhútali. Že vzdy lepšie, ako chodiť na ulicu. Kamarátky, pre ktoré točí toto dielko, môžu závidieť. Misia splnená.

  9. 25. augusta 2023, 9:25
    Pán je odborník na ruské byty? Koľko miest a dedín si už precestoval a detailne sa oboznámil s podmienkami v akých Rusi bývajú?

  10. Anonym 25. augusta 2023, 9:36 – odbornik zrovna nie, ale Taganrog, Petrohrad, Moskva a ich okolie. Mame tam rodinu a znamych. A ty?

  11. Presne ako si popisal anonym.
    TO je stredna vrstva vo videu. a ta stredna vrstva viac a viac chudobnie momentalne. a je priepastnejsi rozdiel medzi bohatou vrstvou a strednou.

  12. a ak dovolis, Moskva a Piter nie su prilis smerodatne.
    Ja som pochodil male mestecka a kozacke stanice, male dediny a pod. to by si kukal na ten blahobyt.
    dodnes, aj vo vacsich mestach sa stavaju spolocne byvania. Byt samostatny, ale kuchyna a toalety spolocne.

  13. Chlapci moji,ja si myslím,že ste ale už poriadne vedľa.,aj s autorom.To je ozaj na psychiatriu.Apropo,že by to takto bolo aj na Ukrajine?Podstata krajiny.Ze sa už nehanbite.To už že ako komu pomôže. Pozrite si osady vo východoslovenskom kraji.Ze by to bola podstata Slovenská? Pozrite si štvrte v Londýne,Detroite v Taliansku,atď.Skoda reči.

  14. Anonym 25. augusta 2023, 9:54 – bytom by som nenazyval jednu vacsiu miestnost zo spolocnym socialnym zariadenim na chodbe. Obšežitie tomu hovoria…

  15. Anonym 25. augusta 2023, 10:06 – dilino, chapes ale, ze tu nezije vacsina ludi ako v osade na vychode SVK?
    Bol si niekedy v tom Londyne, Detroite alebo v Taliansku?

  16. Ale dezolat zacne vymyslat zas bajky o krasnom Rusku.
    Pozri si google mapy . Hlavna cesta asfaltova za hlavnou cestou uz len hlinene cesty , rozbite neupravene panelaky drevene rozpadnute chatrce bez inzinierskych sieti.

    Zoberes si panacika pozries si kdekolvek a nielen vychod Ruska tak uvidis ale aj zapad staci par km za Moskvu a mas to.

    Alebo tradicne budes klamat ze Anglosasky google earth naschval upravuje fotky aby ociernilo Rusko?

  17. Ako je možné, že v úžasných USA sú milióny bezdomovcov, negramotných a ľudí bez základneho zdrav.poistenia? Na hodnotenie celej krajiny vám odborníkom na všetko stačí trápne video. No pri západe je všetko tip top. No a potom sa môžeme baviť o objektívnosti. Dobre, utekajte sa pozrieť od Sniny až po UA hranice. Ani jedna dedina nemá kanalizáciu, plyn či vodovod. A to je iba jedna malá časť SK kde niesú mimo elektriny žiadne IS. No na Rusko stačí videjko z minibytu. Vám dobre je… Aj podľa francúzskych gét zhodnotíte celú krajinu?

  18. Este raz pre ignoranta .
    Je rozdiel ci tak v takych podmienkach byva minorita alebo majorita.

    Ja neviem ako to mam tomu kokotvi napisat. pozri si prosim uz konecne tie tebou nenavidene statistiky.
    LEbo cisla su kladivo na klamárov a d dezolátov

  19. Vladolf,si pologramotny hlupák,áno ja som bol aj v USA,aj v Taliansku,(inak,tam nie sú ani zďaleka také getá,ako v USA)S hlupakmi sa nedá proste baviť.Tak teda dobre,nech je po tvojom,Rusko je zaostala krajina,nemajú tam nič,sem tam pošlú niekoho do vesmíru,,a na mesiacTu stanicu jednu využívali doteraz všetci,celý svet,dokonca aj USA,ale keď Vladolf tvrdí,že Rusko je takéto a hentake,kto by sa s ním hádal.Kazda jedna krajina na svete,má svoju históriu,svoju kultúru,a svoj spôsob života,aj ten najposlednejsi kmeň v džungli si treba vážiť,a keď treba aj oboznamovať sa s ním.Nazory takých ľudí,ako je Vladolf,sú čisto fašistické a rasistické ,vojna na Ukrajine s tým nemá nič spolocneho.

  20. Nizsie od tvojej inteligencie je uz len tvoj charakter ty klamár.
    Este raz si prevetraj tie pomale mozgove zavity pomalicky velmi pomaly citaj .

    Poslal som ti ze pozri si statistiku (cesty domy , inzinierske site atd)

    Povedal som ti kto je minorita a majorita. ohrozena chudobou

    Ked uz ako idiot tomu nechapes a potrebujes to ako sa hovori „aj vizualne“ tak si otvor google mapy a pozri sa realne ako to v tom kurvystane vyzera.

    Ja viem ze budes pouzivat plane keci typu : —- bol som tam a hentam …. ale to ti nikto ako chronickemu klamarovi verit nemusi a jeden vylet do USA albo Moskvy nieje referencna hodnota na to aby si to vedel poriadne porovnat.

    CIsla su kladivo na dezolatov.

  21. A o tom vesmire by som pomlcal, lebo Roskozmos prave sa snazil denacifikovat Mesiac . (potom ako prestal spolupracovat na projekte s dekadentnym zapadom)

    Ale verime ze specialna lunarna operacia ide podla planu a jej vytycene ciele budu splnene bez kompromisu.

    No a este jeden predmet nepristal tak ako by mal….. a to Prigozinovo lietadlo

  22. Ja som slobodný človek,som kresťan,a riadim sa a zijem,podľa spoločenských noriem,etiky a morálky.A nebudem sa ,a nemienim sa sa riadiť podľa nejakých polosialenych hlupákov,ktorí sú osprosteni nenávisťou,či na jednu,alebo druhú stranu.Rozumies tomu Vladolf,tak si vypisuje podľa mňa čo len chces.

  23. Vladolf 25. augusta 2023, 11:35
    Tebe kto dovolil ľuďom nadávať? Skús sa s nimi dohodnúť na osobnom stretnutí a nadávaj im do očí ty anonymný klávesový hrdina…. Tvoja pýcha a pocit nadradenosti nemá obdoby….

  24. Vladolf 25. augusta 2023, 12:23
    Správaj sa k nim neslušne z očí do očí a uvidíš, čo si dovolíš a čo ti dovolia.

  25. Ale nechajte tak toho trolldolfa. Nech sa nadrapuje kolko chce 🙂 Nepiste sem, sledovanost klesne, vynos z reklam tiez a bude vybavene 😛

  26. snad nenaznacujes ze by sa mi nieco stalo,

    Ved oni stu ti co prahnu po mieri a laske k bliznemu svojmu.
    Oni robia tie pochody za mier a tak,.

  27. Akosi mi uniká podstata a účel tohto článku. Nebyť vojny na Ukrajine, pravdepodobne by tu tento výtvor ani nebol. Nenávisť voči Rusku chápem, ale už to hraničí s infantilnosťou. Tak teda majú doma hajzle v kuchyni a čo vás je do toho? Čo vám to vadí? Pustí sa do éteru video z ruskej domácnosti a (škodo)radosť niektorých nepozná hranice. Týka sa vás to nejako? Zasahuje to do vašej životnej úrovne? Ako malé deti.

  28. 25. augusta 2023, 13:04
    Nenávisť voči Rusku a všetkému ruskému je životné poslanie takých chudákov ako Vladolf a ratafak. Oni totižto nič iné nevedia. V Rusku majú hajzle v kuchyni a v americkom raji žijú na uliciach celé rodiny. Ale keďže ich kompas ukazuje iba jedným smerom, ťažko čakať že budú kvákať alebo nedajboh kritizovať niečo iné ako východ. Objektívnosť a nezaujatosť v ich slovníku, pardon v slovníku ne-dezolátov, nenájdete.

  29. Ved som to tam dezolatovi popisal presne po bodoch ako si to overis ako to je ramci faktov….

    A ano je aj 4 sposob
    doplavit sa tam na nafukovacke vramci poznavacieho zajazdu po Ruskych vazniciach, tam ucitis tu povestnú všeslovansku vzajomnost.

  30. Vladolf 25. augusta 2023, 12:49
    Veď píšem, postav sa im ak si chlap zoči voči a nadávaj im a uvidíš, kam nasmeruješ dialóg svojim bohorovným nadávaním. Kruh má 360 stupňov.

  31. Anonym 25. augusta 2023, 11:26 – pologramotny hlupak ignoruje fakty, a to konkretne pocet bezdomovcov v USA 577tis, v Rusku 3-5mil.

    Pocet ludi pod hranicou chudoby v USA 13,5%, v Rusku 17%.

    V rozvinutych krajinach (USA, Taliansko) sa mina na potraviny 12-28% prijmu, v Rusku 46%.

  32. Presne tie fakty su dohladatelne ale ked tu mame par komunistickych fosilii a Uhrikovych ludi tak potom sa tu snazia oblbovat ludi ze ako je v Rusku porovnatelne dobre

    Fakty su kladivo na dezolatov.

  33. Preco si pologramotny debil mysli, ze z oci do oci uz debilom nebude. Jaaj, lebo je debil. A moze byt chlap jak ony … Ozruta

  34. Anonym 25. augusta 2023, 14:02 – No tak sa stretnime z oci do oci. Slubujes, ze potom nebudes rozpravat, ze to ty si nepisal?

  35. Blbonu, takto si kamosov nenajdes. Budes muset umret sam.
    Ale skus este inzerat. Mozno zjem aj vlek? Alebo podobne, kym to nezmazu.

  36. Anonoym 25. augusta 2023, 15:32
    Za klávesami si si naložil do gatí, že sa bojíš stretnúť?

  37. Anonym 25. augusta 2023, 16:36 V LSNS alebo u Mazeruka takto napínate svaly? Bil by si sa? To je pre zaostalých dezolátov norma, keď už končia argumenty.

    Medzi tým Predkoškin tvrdo pristál, Peskov je nezvestný a Gerasimov ktovie ako. Ukrajinci sú na Kryme. Celé ruSSké zriadenie na čele s Putlerom je najväčšia teroristická organizácia na svete. Telce zjedli celú ruskú propagandu aj s vlekom.

  38. Do Ruska nikto nechce emigrovať čo nás potom ako tam žijú ludia. Možná ten dezolát Vladolf utečie do Ruska.

  39. Vladolf, ty si bol v ktorom ruskom meste? Keď tu o dušu tvrdíš, ako vyzerajú ruské byty a, že takto Rusi žijú. To musíš mať za sebou aspoň pol krajiny.

  40. Mentálna subnorma 25. augusta 2023, 16:55
    Mazurek a ĽSNS nie je moja šálka kávy. Čítaj s porozumením. Ja hovorím, že tým, ktorým nadáva nech to povie z čí do očí a uvidí ich reakciu, možno mu kúpia kvety. Mňa neurazil, lebo žiadny z tých príspevkov na ktorý reagoval nadávkami nie je môj.

  41. Vladolf 25. augusta 2023, 18:50
    Génius vysvetli, ak to dokážeš, čo bolo moc náročné. Pomocné dielne ako píšeš poznáš, asi im tam so svojim géniom robíš predáka.

  42. Vladolf,Ukrajina sa štruktúrami,vôbec nelíši od Ruska,naopak,je ešte zaostalejsia,a korupčnejsia,čo teraz? Nemáš,ani vzdelanie,ani kompetenciu,ani najmenšie a základné znalosti o tom či o inom..Si len úbohý provokatér,a presne zodpovedás tomu,ako ty nazyvas iných ľudí.Si proste DEZOLAT.A prosím ťa,pozri sa aj do vikipedie,čo to znamená,lebo ani to nevieš.

  43. No dezolat pocuj ma sem…
    Veru ja som sa riadne vzdelaval nie ako ty s vysokou skolou zivota a pracujes ako „sam sebe pan“

    To ty alebo tvoja dvojka z chranenej dielne porovnavala uroven Ruska s Talianskom ci USA.

    O porovnani zivotnej urovne UA a RuSSka nepadlo ani slovo.

    Ale kedze si poslednemu neporozumel snazis sa odviest pozornost na iny smer

  44. Nedokážeš normálne odpovedať? Asi nie. Keďže tak vo veľkom hodnotíš ako žijú Rusi, predpokladal som, že máš za sebou niekoľko rokov života v danej krajine. Ale omyl. Ty si tu len sereš do huby s vygooglenými infoškami a tváriš sa, že si požral všetku múdrosť sveta.

  45. A ty ked si rovnako bliakal o smrtiacich vakcinach tiez si musel mat niekolko rokov odmakanych ako biochemik?

    Teba len hneva ze fakty si vies dohladat . Potom vam klamarom sa tazko klame 🙂

  46. Toto smeruj na niekoho iného. Nie na mňa. Apropo fakty, po 1 videu hodiť celú krajinu do vody je kumšt. Preto som čakal, že sem dáš, koľko si z Ruska precestoval alebo si tam žil. Ja som žil aj pracoval niekoľko rokov v Belgicku a vo Francúzsku a nedovolím si tvrdiť, že viem ako žijú Francúzi alebo Belgičania. Zato ty si odborník na slovo vzatý, lebo jedna trubka natočí blbosť. Gratulujem. A nezabudni tu zas po každom ziapať.

  47. Este raz a naposledy pozri si co som tam napisal, pozri si cisla fakty a nefantaziruj tu o dlzke pobytu v Rusku.

    Ani na mesiaci som nebol a viem ze tam nieje vzduch co vies dychat.

    Vzdelanie je ked sa ucis fakty.
    Podla toho co pises je zrejme ze ty sa ucis len vyhradne na vlastnych chybach „na vlastnej kozi“

  48. Len škoda, že fakty akceptuješ iba pri Rusku. Pri ostatných krajinách si radšej hluchý a slepý.

  49. Samozrejme ze akceptujem . Aj vo Svajciarku alebo Luxembursku by som nasiel bezdomovcov.

    Ale ide o ten pomer 🙂

  50. Údajne prišlo k omylu. Toto je cela zo známeho zariadenia na prevýchovu . Dievčinka bola tá oná kajúcnička. Už je doma.

  51. Máme sa na hovno a staráme sa ako sa majú v Rusku. Ešte sa len budeme mať od 1.1.2024 možno ako v Rusku.

  52. Fakt je, ze do ruSSka emigrovalo a zije v nom 350! SLOVAKOV, do USA 750.000, to je fakt…priemerne inteligentny clovek si domysli preco asi, dezolat nepochopi.

  53. Majko, Ty uz si pekne mimo. To uz fakt nevies ako si kopnut do Rusov?
    Hlavne, ze v baste progresivneho zapadu, USA maju 70 pohlavi a na kasu zfetovanych zombikov v uliciach. SI trapny, ubohy a vlastne uplne zbytocny.

  54. 27. augusta 2023, 9:40
    Hej emigrovalo, ale za posledných 150 rokov. A drvivá väčšina tam odišla za prácou, na prelome 19. a 20. storočia a za prvej republiky.

  55. No vidis uz vtedy nikto nesiel do Ruska lebo za pracou lebo to bola diera.

    A ani teraz. Ani nasi dezolati . Napriklad taky kriminalnik Danny Kollar, tiez tie ruske sracky tadsej zdiela z Londyna ako niekde z Vladivostoku

  56. Keci, aj vtedy sa dalo ist do Ruska, ale nikto nechcel, tak ako aj teraz. Hold, lepsie je kritizovat zo zapadu, zapad. Farizeji

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované