back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Kompletné informácie k akcii ROZUZLENIE

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Prezídium PZ SR |MM|  Vyšetrovateľ NAKA vzniesol obvinenie pre zločin založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, zločin zneužívania právomocí verejného činiteľa a pre zločin marenia spravodlivosti.

Obvinení sú Peter K., Vladimír P., Michal A., Ján K., Martin C. a Roman K.

Vyšetrovateľ PZ taktiež zadržal so súhlasom prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry dvoch príslušníkov PZ v procesnom postavení podozrivých, obvinenie im vznesené nebolo.

V rámci akcie neboli vykonané žiadne domové prehliadky ani prehliadky budov.

Viac informácií zaznelo dnes na tlačovej konferencii vedenia Policajného zboru TU: https://fb.watch/mtTBeZx9Yy/

Prezentácia z dnešnej tlačovej konferencie tu: Prezentácia_Rozuzlenie_17.august2023

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Konečne prišlo aj na týchto skorumpovaných hajzlov.!!! Veď štartér vedel, prečo chce sisku. Potreboval zničiť dokumenty, ktoré naňho mali z 90 tých rokov, ako pasoval drogy……

  2. Jediný kto teraz potrebuje dôkazy, aby ich zničil alebo vedel ako sa brániť sú Čurilovci na čele s Hamranom…

  3. bola policia lepsie riadena za fica?
    Ak neviete dajte si otazku ako dlho fungoval v seredi drogovy biznis. Vsetci o tom vedeli a nic sa nedalo robit.

  4. Anonym 17. augusta 2023, 18:39 – co maju s tym Curilovci? Vymyty mozocek od bolsevika? Akciu robila NAKA Stred, nie BA (Zapad)

  5. Ked nie za Fica, tak za Peleho urcite. Za toho Peleho, ktoreho mnohi oznacuju za prezleceneho Fica. Tiborko 84, kedy zacali prve protidrogove akcie venal? V roku 2018 ak ma pamat neklame. Kto bol vo vlade vtedy?

  6. V tejto krajine je najväčši bordel,chaos,korupcia, mi sme horší ako tretia ríša,tam bol aspoň poriadok a disciplína

  7. Rozuzlenie? To co je zapridr*bane nazvy ako v telenovele. Vsak uz ich zatvorte a bude pokoj a nehrajte predvolebne divadlo. Mali ste na to 3 roky.

  8. je to boj zložiek. Jedna aj druhá strana vie že za to čo robili pôjdu sedieť. 30 september už čoskoro. Momentálne má najväčší strach Lipšic.
    Volím všetko len nie PS a OLANO.

  9. Seredan každý kto sem chodí čítať vie že máš nejakú mentálnu vadu. Ver mi že nikoho nezaujíma koho ty pojdeš voliť.

  10. Ľudia,toľko špiny,toľko klamstvá,toľko zámerného zavádzania,toľko účelovej propagandy,a toľko nenávisti,to sme nezažili ani za najtemnejších čias komunizmu,ba ani predtým.Porovnatelne to je len z okupácie Československa nacizmom.Verte mi,nemám dôvod stať na jednej,či na druhej strane.Zazil som si svoje.Ved to vidí každý,kto len trochu ma niečo v hlave.Skody sú nesmierne,aj už finančné,aj morálne,a už som stačil zaregistrovať aj odozvu na medzinárodnej scéne.Je to čistý fašizmus!Bude trvať desaťročia,kým sa Slovensko ako tak zviecha.

  11. Ale ved nemenovany igino povedal, ze maju ambiciu prekonat vtedy vladnucu stranu tretej rise. Myslim ze ju v mnohych smeroch aj prekonal. Kazdy normalne zmyslajuci vie ako a cim.

  12. Anonym 18. augusta 2023, 8:26 – plne suhlasim. Najsko Meciar,nasledne Fico. Vysledok je skutocne- citujem: „Bude trvať desaťročia,kým sa Slovensko ako tak zviecha.“

  13. Nie Majko a ešte raz nie,so mnou súhlasiť nemusíte,ja som ten anonym 8:26,zase ste ukázal svoju tvár.Ja rozprávam o DNESNEJ situácii,nie o o Tom ,čo bolo pred siedmimi rokmi.Nie ,lebo Fico ,ale lebo teraz,Matovič,Heger,Kollár,Tenisová a ten Sulík.O Tom je reč.Rozumel ste?

  14. Majko,snažíte sa byť vtipný?A aký klinec ste trafil po hlavičke?to my vysvetlite,lebo ja chudák,čo mám len jednu vysokú školu,a mám 76. rokov,a pochodil som celý svet,sa takým osvietencom a „navzdelanejsiemu“človekovi na tejto planéte nemôžem samozrejme rovnať

  15. Anonym 18. augusta 2023, 10:51 – dedo, neuslo ti ze Matovic od 2021 neni premier a od zaciatku roka je radovy poslanec ako sudruh birmovany?

  16. Úbohý komentár akože nezávislého novinára, Pán Majko Vy ako vrchný cenzor a majiteľ týchto stránok by ste mali byť nad vecou, nestranný a nezávislý. Vašimi postojom ukazujete všetko, a negujete nazávislú žurnalistiku. Neúcta, hrubosť, aj v mnohých minulých statusoch.
    A nezabudnite pochváliť bývalú vicepriemiérku za jej prácu, už mi to trošku chýba. Či ???

  17. Prevrat 18. augusta 2023, 12:01 – naco ich navstevujes potom tie platky, hm?

    Tam su Hlavne spravy pre teba, alebo Zem a Vek

  18. Anonym 18. augusta 2023, 10:51
    Nie, Majko s Vami popisovanou situáciou súhlasí správne (a Vy to asi nemôžete prehltnúť, však?). A ja tiež. Ale naozaj to, čo tu máme je výsledok najmä Fica. Bohužiaľ, tí, čo prišli po ňom, to namiesto vylepšenia pokašlali ešte viacej. 🙁

  19. Marek 18. augusta 2023, 12:48 – jedine, ze by aj v tom mal prsty Fico?
    Zaujimave je sledovat obrat ako z nepriatela c.1 Matovica po odstaveni z vlady sa zrazu stala neprietelkou c.1 Caputova.

  20. Na to, ze mas 76 mal by si uz mat rozum. Bohuzial, obcas s rokmi pride len staroba a rozum zostane v diali. Nebudes ten senil ,,halo,, ?

  21. Anonym 18. augusta 2023, 11:58 – keby niekto zo SOL mal zaujem selektovat prispevky pre nazory ich autorov,bol by aj ten Vas zmazany.

    Hovorit o cenzure v momente,kedy sa nenachadzate vo verejnopravnom mediu, je rovnako scestne, ako niekolko Vasich dalich prispevkov na SOL. Evidentne ani len netusite, k comu a na akej vedomostnej urovni sa verejne vyjadrujete.

  22. Tu to chcú,chcú byť len medzi sebou,ja osobne vás posluchnem a dovidenia.Nasledujte aj iní,a hotovo.

  23. majko permanentne mazes prispevky, uz sa uvedom, demokracia je slovo, no socialne istoty su skutky, nasi rodicia za komunizmu budovali stat a teraz maju hovno, si sucastou vsetkeho, nic si nevybudoval, nic si na kave v lavaze nedosiahol, si plateny novinar, ktory by chcel ovplivnovat mienku naroda, no si v Seredi a tam aj zostanes 🙂 primitiv jednym slovom…..

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované