back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zabojujme spolu o športovo-oddychový areál K PARK. Každý hlas zvýši šancu na výhru

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Obyvatelia Serede môžu od štvrtka 17.8.2023 súťažiť o športovo oddychový areál Kaufland Park a získať pre svoje mesto jeden zo 7 športovísk, ktoré na budúci rok zrealizuje spoločnosť Kaufland na svoje náklady. Do projektu športovo-oddychového areálu K Park sa mohli zapojiť všetky slovenské mestá, v ktorých sa nachádza predajňa Kaufland.

Čo je súčasťou K PARKU?

Plánovanými prvkami pre K Park sú skate prvky, streetball, ping-pong, workoutová konštrukcia, lezecká stena, oddychové sedenie a súčasťou projektu je aj stojan na bicykle, odpadkové koše a zeleň. Spolu to všetko vytvorí príťažlivé ihrisko pre deti a mládež.

Kedy a ako hlasovať?

Verejné hlasovanie prebieha na stránke kauflandpark.sk. Pri prvej návšteve sa návštevník musí zaregistrovať. Pokiaľ už má na stránke vytvorený účet, tak sa doň musí prihlásiť. Na registráciu návštevník použije mailovú adresu. Následne bude návštevník vyzvaný na zadanie telefónneho čísla, na ktoré bude zaslaná overovacia SMS s vygenerovaným kódom. Po zadaní správneho kódu sa dokončí registrácia. Po dokončení registrácie sa udelí hlas mestu/mestskej časti, ktorú si návštevník zvolil. Návštevník môže hlasovať za jeden deň iba jedenkrát. Navyše spoločnosť Kaufland sľubuje výhru pre hlasujúcich v podobe 30 smartfónov.

Hlasovanie sa začína 17. augusta a potrvá do 20. septembra 2023. Výsledky hlasovania budú zverejnené 21. 9. 2023 na webovej stránke www.kauflandpark.sk.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Mestá podľa kategórií

Mesto Sereď sa rozhodlo aj tento rok zapojiť do súťaže. Všetky prihlásené mestá sú rozdelené do troch veľkostných kategórií podľa počtu obyvateľov. V každej veľkostnej kategórii sa udelia dva K Parky, t.j. získajú ich mestá, ktoré vo svojej kategórií získajú najvyšší prepočítaný počet hlasov (počet získaných hlasov za mesto v hlasovaní/počet obyvateľov na základe najaktuálnejších údajov Štatistického úradu SR k 17. 4. 2023, vynásobené číslom 100 000).

Sereď je s počtom obyvateľov 15501 zaradená do tretej kategórie. Je už iba na nás, či hlasovaním získame pre mesto nové, atraktívne ihrisko. Raz sa nám to už podarilo, kedy sme v podobnej súťaži sme vyhrali ihrisko Žihadielko.

Čo je cieľom projektu?

Podľa spoločnosti Kaufland je pohyb na čerstvom vzduchu a motivácia k zdravému životnému štýlu veľmi dôležitá. Preto sme sa rozhodli dať mestám a mestským častiam možnosť zúčastniť sa projektu o nové športovo-oddychové areály Kaufland Park a dopriať tak svojim obyvateľom miesto pre relax a pobyt na čerstvom vzduchu.

Viac informácií nájdete na www.kauflandpark.sk

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Kaufland (spolok Shwartz)okráda Slovákov pri vyše 8% – nej obchodnej marži ! Má teda z čoho rozdávať. V materskej krajine-Nemecku majú povolenú 2% maržu !!! Výsledok „vládnutia odborníkov “ na Slovensku …

  2. jednoznacne nesuhlasim.prve co ma odradza je uz len to ked som zbadal toho idiota s tou potetovanou hlavou. druhe co ma odradza, staci sa pozret k rakete ako tam deti popijaju a fetuju. tretie co ma odradza, Nemecka rodina Schwarz ( Kaufland,Lidl), nech si svoje ihrisko necha, ale nech nezdieraju Slovakov

  3. Seredčania vy môžte byt len rád,ze pre vas niečo robia.Čo sa týka obchodných spoločností.

  4. Nič iné ma nenapadá len posledne slová z piesne Karla Kryla ,Píseň neznámeho vojína……Nasrat, jo, nasrat!

  5. Cukrovar tebe sa páči čo pre nás „robia ?“ Zlikvidovali všetkých malých obchodníkov aby tu mali na predaj monopol iba na svoje vlastné obchody a vozia sem odpad ktorý v tom úžasnom západe nikto nechce a tu ho predávajú za vyššie ceny ako tam !
    Nasrat na ich ihrisko !

  6. toľko hejtu pre nič, konečne je raz za čas možnosť podporiť niečo pre mesto a niekto sa tu odvoláva na nejakého schwarza (v živote som o ňom nepočul ani ma nezaujíma), ktorý isto ani nevie že takáto súťaž je a celkom určite netuší že vôbec nejaká sereď existuje, má vás ťažko v paži! pre upresnenie – ceny v kauflande sú na celom slovensku rovnaké…a nehlasovať len pre to že niekto má na reklamnom letáku tetovanú hlavu to je xenofóbia najhrubšieho zrna. radšej sa odsťahujte zo serede takíchto magorov tu nepotrebujeme.

  7. Anonymko, v obchode nájdeš presne ten istý sortiment, ako všade v EÚ, v rovnakej kvalite, žiadny odpad. A ceny sú plus mínus rovnaké všade, u nás ešte nižšie. Všade nájdeš kvantum výrobkov od slovenských výrobcov, ktoré si môžeš kúpiť. Nikto ťa nenúti kupovať poľské kurčatá za 1,39 v akcii.

  8. Nesudte človeka podľa toho ako vyzerá, ale podľa toho, čo robí. A tento propaguje dobrú vec.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované