back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Konec komunismu, začátek naděje

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Výborný zostrih spravodajských relácií ČST z čias socializmu a krátko porevolučnej doby. Nezabúdajme na to, aká bola situácia v skutočnosti a nesnažme sa vytesňovať negatív v prospech nadmerného vyzdvihovania pozitív bez akceptovania reálnych súvislostí.

Niektoré pozitíva by v danej dobe totiž neboli, nakoľko ich existenciu umožňovali výlučne negatíva, ktoré si dnes už predstaviť ani nevieme. Každú dobu je potrebné hodnotiť v kontexte ostatného diania a v predmetnej dobe platného systému.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Paradne video…spomienkovy optimizmus je super vec

    Ktovie ako budu na ludia posobit dnesne spravy o 35 rokov

    Inac Stepan mi bol tusim jediny sympaticky a asi len on si to to odsral …

  2. Je mimoriadne dolezite pripominat si ajminuly rezim nespochybnitelnymi materialmi a faktami. Dobove videa zo spravodajstva spochybni, alebo odignoruje fakt len uplny hlupak.

  3. Koniec komunizmu a začiatok beztrestných rozkrádačiek krajiny zvaných privatizácia. A teraz máme už akože 33 rokov slobodu a paródiu na demokraciu. Krajina v riti, mladí ľudia mimo Slovensko, školstvo a zdravotníctvo na úrovni rozvojových krajín a to s hrdosťou nazývame pokrok 🤣🤣🤣 Pánov z Moskvy vystriedal diktát z Bruselu a Washingtonu. To je ono. Havel na hrad!!! Bídy a nezaměstnanosti se bát nemusíte. Kktiny.

  4. Je to tolu sama plesniva geriatria.

    Chcel by som apelovat na mladych ludi s perspektivou. Nedovolme nasim komunistickym dedom aby nam znicili buducnost a podme volit a prehlasovat ich

  5. Zije sa tu super.Nemusime si kupovat kralikarne ako byty nazval Havel.Mozme si kupit nove moderne byty😊 ci nejak mi to nesedi???Plat v Seredskych firmach vsetci do 1000e…novostavba 1izb byt 100tisic🤣 radost zit v tejto demokraciji🤣 splatka hypo ktoru vam stoho platu ani vlastne nedaju.Krasna buducnost caka nase deti…

  6. Miloš nebuď farizej, daj sem niečo z rokov 1945 – 1955. Chýba tu životná realita toho obdobia, nech sa kojenci dozvedia ako sa vtedy žilo. Ja som to zažil.

  7. 17. augusta 2023, 12:44
    Väčšina mladých ľudí s perspektívou je už v zahraničí. A nikdy sa nevrátia. Zvyšok sa musel zadlžiť, a splácajú hypotéky aby mali kde bývať a naháňajú sa aby uživili rodiny. A dúfať aby nedajboh neostali chorí alebo invalidi lebo tento úžasný demokratický štát ich nechá s radosťou na ulici. Ale slobodne a demokraticky.

  8. 14:19 máš na myslí tich perspektívnych čo tam robia v skladoch,na stavbách atď..? Bývajú v podnajmoch. To vyhrali

  9. Viac ako polovica obyvateľov Viedne a rakúskych miest býva v bytoch s regulovaným nájomným. A kde sú oni a kde my. Ale keďže máme vysnívaný kapitalizmus a všetko čo bolo slovenské už je predané, dobre už bolo. To horšie ešte len príde, napriek pevnému ukotveniu v európskej ríši zázrakov.

  10. Ty bývaš kde? Ty puberťák. Keď všetci sú geriatria. Zaujímavé, že tie prenájmy ľuďom ostali a teraz stoja 150 000.

  11. Ale raz ich cele zdedia moje deti ty mumia vyprachnivela .

    Vtedy Takto si doatal drustevny vklad ako dedicstvo vystahuj sa pice sudruhu

  12. Prečo máme úbohé školy, staré nemocnice, padajúce mosty? Od ’89 tu politici veľa rozkradli. A aj teraz tu niektorí velebíte Fica, ktorý za terajší stav môže. Rozmýšľajte.

  13. Takze otazku byvania mame uzavretu, teraz sa zije lepsie, len si privelmi stary a spomienkovy optimizmus ti skresluje minulost

  14. pre v ADOLFa,
    čas beží aj tebe priateľu, ak sa Ti nič mimoriadne nestane, budeš aj Ty raz geriatria, alebo ak si to nehodíš sám. pri Tvojich postojoch nič nemožné… he.he

  15. Ano budem raz geriatria.
    Ale pekne nencham pred volbami obciansky v sufliku.
    Nepojdem silou mocou dokurvit zivot mojim detom a vnucatam ako sa to chystas urobit ty.

  16. Ja sa vobec necudujem ze ludia banuju za komunistamy.Tato krajina je uplne…nic tu nefunguje.Tu nieje ziadny system ziadna vyzia…blizia sa volby a ja naozaj nemam koho volit.Fico by mal sediet a matovic tak isto.Vlastne vsetci co tam 30rokov bacuju.Nova tvar ktora by vyviedla tuto krajinu z tohto bordelu sa neukazala.Posledny nech tu zhasne

  17. Anonym 9:07, čo sa čudujes, že sme v p..i. veď aj tu niektorí obhajujú zlodejov cukru a poctivca čo to nahlásil, odsudzovali. My všetci čestní ľudia musíme vo voľbách ukázať, že Slovensko je krajina, kde sa cení slušnosť, spravodlivosť, čestnosť.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované