back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Polícia vyšetruje zrážku motocyklistu a osobného auta v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Polícia bola privolaná k dopravnej nehode, ktorá sa stala v sobotu, krátko po 14:00 h na Cukrovarskej ulici v meste Sereď.

Podľa prvotných informácií mal 32 ročný vodič na aute Opel Astra odbočovať vľavo na vedľajšiu cestu. Po hlavnej ceste išiel v protismere 30 ročný motocyklista, ktorý sa už autu nedokázal vyhnúť a narazil do jeho prednej časti. Silný náraz motorkára odhodil aj do ďalšieho auta, ktoré čakalo na križovatke.

Pri nehode utrpel motocyklista viaceré zranenia, s ktorými musel byť záchranármi prevezený do nemocnice. Policajti alkohol ani u jedného z vodičov nezistili.

Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

– – –

O dopravnej nehode sme vás informovali v sobotu v našom médiu tu:

PRÁVE TERAZ: Havária na Cukrovarskej ulici v Seredi

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ale môže to byť aj príklad ako prestalo platiť 50 km/h rýchlosť po meste a tu je výsledok.

  2. no na príklady a výsledky si máme vlastne počkať keďže je to v šetrení, no tá križovatka je taká na rýchlejšie štarty z vedľajšej..

  3. Reakcia:: videli ste na tachometer? Keď ste presvedčený že ten motorkar neišiel tých 50 km/h a potom, prečo policia nerobila vinníkovy test na drogy, nebola to prvá jeho nehoda. Policia ho dobre pozná. Vraj o to musí požiadať poškodený, no chcem to vidieť že ten ležiaci a zranený o to požiada..

  4. Vodič OMV mal odbočovať na vedľajšiu cestu, čiže z hlavnej. Z toho je zrejmé,že motorkár išiel rovno , ďalej po hlavnej bez ohľadu na to, čo sa deje na križovatke pred ním. Keby išiel predpísanou rýchlosťou a dodržal si bezpečný odstup, stihne zareagovať, zabrzdí a nemusí v križovatke robit ani manever a obiehať, či obchádzať.

  5. MP.tak to je geniálna úvaha, a čo mal sledovať na križovatke?to že známi narkoman sa strčil niekomu do cesty?čo sa kam ponáhľal?mal počkať kým mu nejde nič v protismere, potom mohol odbočiť, a ako viete že nešiel predpisanou rýchlosťou?

  6. Pokial policia to nevysetri, vsetko su len dohady a kazdy ma na to svoj uhol pohladu, Motorka, z ktorej ostali len plechy skor ukazuje, ze motorkar nesiel predpisanou rychlostou. Medzi autom v protismere a vedlajsou cestou bolo dost miesta, aby motorkar zareagoval, keby siel predpisanou rychlostou. Nemam to z vlastnej hlavy, ale reprodukujem nazor policajta vo vysluzbe, ktory to komentoval na mieste

  7. Reakcia: Prosím ťa keď ti niekto sfetovaný rovno pred tebou odbočí bez smerovky a úplne žiadneho spomalenia potom mi povedz dobre 😉 keby ideš na bicykli aj tak ťa zotne a nevyhneš sa mu… len som mal zrazu pred sebou bielu kapotu a ostala tma.. reagovať a vnímať reálny svet som začal až v GA a popravde som rád že som sa prebral…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované