back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Občania sa sťažujú na nekvalitne urobené chodníky v meste

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Presne, ako sme upozorňovali v predchádzajúcich článkoch, následky nekvalitnej práce pri realizácii verejných zákaziek nás skôr či neskôr dobehnú.

Občania nás už druhý rok upozorňujú na sústavné prerastanie buriny cez zámkovú dlažbu prakticky všade, kde bola položená. Viac či menej, no objavuje sa a aj tu sa bude situáciu zhoršovať.

Keď sú v podstate nové chodníky v takomto stave dnes, v akom budú o desaťročie, či dokonca neskôr?

Chodník na Cukrovarskej ulici je z časti burinou prerastený a po daždi voda vytvára mláku po celej šírke chodníka a dĺžke viac ako desať metrov. Keďže ide o chodník pri mimoriadne frekventovanej ceste a v blízkosti nákupného centra, obchádzanie takejto prekážky chodcami po ceste je mimoriadne nebezpečné.

Ďalší problém s nekvalitou zanedbaný v minulosti, s ktorým sa bude musieť vysporiadať mesto v súčasnosti.

Za žiadnych okolností neobchádzajte ani takéto prekážky po ceste, ohrozujete tým svoje zdravie, či život !!

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. myslím, že tá voda tam strieka z vozovky ako prechádzajú autá preto sa to tam aj vlní a prerastá burinou

  2. Čo majú s tým „soudruzi“ -blbček? Odkedy sa robí zámková dlažba? Zase tu trepeš hlúposti?

  3. pre Anonym 14.32 8. augusta 2023, 17:00 Predtým, než si diagnostikuješ depresiu a nízke sebavedomie, uisti sa prosím, či nie si obkolesený blbcami.“

  4. Ešte keď bola len položená dlažba, už museli ju vymeniť, nakoľko tam bola tiež uprostred chodníka mláka, ktorú museli ľudia obchádzať po trávniku a v zime keď zamrzla a napadol sneh, ľudia sa mohli pozabíjať. Vidieť odbornú prácu a ako sa u nás robí. Hlavná vec, že platíme.

  5. Treba striekať burinu,to je celé…mám kvalitne položenú zámkovú dlažbu a burina prerastá aj nám…semienka donese vietor,vtáci….snáď to nemá bývalý primátor vyrezávať nožíkom,čo je tiež účinné….

  6. Na každú prácu sa dá uplatniť reklamaci,, tak nerozumiem tomu,,prečo kompetentny človek co ma tieto veci na starosti už reklamáciu nepodal?

    Po druhé…každé dielo musí niekto prebrať a zároveň byť zodpovedný za to ze je to kvalitne urobene….otázka je teda..kto preberal zákazky týkajúce sa chodníkov? Ak pochybil treba mu siahnuť na plat a na buduce bude možno preciznejsi

  7. Čo vedia robotníci na Slovensku spraviť poriadne ? Všetko sa fláka, len zhrabnúť peniaze a osr*l to pes.

  8. Autor článku,alebo ti,čo hromžia na burinu,čo prerastá cez kamene,asi spadli z mesiaca.Ono totiž neexistuje žiadna dlažba,cez ktorú by tráva nerástla.Treba to len udržiavať,tak,ako to robí každý,kto takú dlažbu má.A vyhovárať sa tu n systém a minulú dobu,je z prepáčte mi ten výraz hlúpe,a svedčí o absolútnej naivite.

  9. Ten kritický postreh o burine nezobrazuje náhodou chodník postavený v roku 2009, kedy bol Kaufland otvorený?

  10. Pre Anonym 9. augusta 2023, 8:27. Keď sa dá pod dlažbu tenká vrstva betónu, a na ňu nula štvorka, tak nehrozí aby vyrástla tráva z dlažby. V PN tak spravili chodníky, a tráva nikde. V Seredi osadili dlažbu do piesku, a preto vyrastá burina.

  11. Anonym 18:02.
    V Piešťanoch sa samospráva stará. Tu len kradnú. Je to horšie ako za Brucha.
    Kto povie, že zo zámkovej dlažby nevyrastie burina je totálny pako. Tá burina je v škárach medzi dlažbou a nie pod ňou. Aj keď ju uložíte do betónu burina bude rásť. Len o taký chodník sa treba starať. Občas postriekať a burina nebude.
    To len tieto “noviny” musia podrývať. Skôr mali napísať, že mesto sa nestará. A je mu všetko jedno. Z tohto vedenia je mi na zvracanie.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované