back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Vodiči nákladných vozidiel nad 12 ton pozor! Nerešpektovanie zákazu v Šoporni môže mať následky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja / Počas rekonštrukcie mosta M2255 cez potok Jarčie v obci Šoporňa na ceste II/573 bolo vybudované dočasné mostné provizórium, ktoré prevádza premávku povedľa pôvodného mostného objektu.

Doprava je vedená striedavo jednosmerne riadená prenosnou svetelnou signalizáciou a je určená pre osobné automobily a autobusy, kvôli zamedzeniu ekonomických a časových nákladov.

Mostné provizórium nie je dimenzované pre nákladnú dopravu nad 12t a doprava pre ne je vedená po obchádzkovej trase na cestách I., II. triedy a rýchlostnej ceste.

Napriek dopravnému značeniu sa ťažká nákladná doprava stále na premostení vyskytuje a poškodzuje vybudované premostenie, rovnako ako cestu pred a za mostom.

Pokiaľ sa nákladná doprava nad 12t bude na premostení aj naďalej objavovať, budeme nútení z bezpečnostných dôvodov premostenie úplne uzavrieť až do ukončenia rekonštrukčných prác.

Vyzývame preto vodičov, aby rešpektovali dopravné značenie a používali obchádzkové trasy im určené.

- Článok pokračuje pod reklamou -

zdroj: Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja Fb
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To je tam už dost dlhú dobu,Pár krát som tade prechádzal ,ale nikdy som tam nikoho nevidel robit.

  2. Uzasná logika,- kvoli niekomu kto porusuje predpisy, potrestame (uzavrieme premostenie) aj tých, ktorí sa v tomto smere ničim neprevinili…toto musela vymysliet velmi studovana hlava.

  3. Keby to nerobili rok, nemuseli by rozmýšľať nad takými opatreniami. Tým samozrejme neospravedlňujem debilov, ktorí nerešpektujú dopravné značenie.

  4. Presne tak, išiel som tade pár krát ale práce napredujú veľmi pomaly a pracovníkov nevidieť…

  5. Ja som videl tade prechádzať kamión a pred ním policajné auto a vôbec ho neupozornili ani nezastavili ,takže o čom sa tu bavíme?

  6. 4 ludia na tejto stavbe tam zazrak nespravia a tak ukoncenie rekonstrukcie je v nedohladne. Zavrite tuto cast, tak spadne most v Sali 😡😡😡

  7. Šiel som tadiaľ 3 pracovníci rozbíjali betón s takým strojom čo je na chodníky. To niekto zase získal zakázku čo najlacnejší a koniec bude v nedohľadne, kvalitu uvidíme. Je to tam akési čudné.

  8. Aby nakoniec nedopadol ako ten pri obchvate Mýtnej,pri tej kvalite a rýchlosti vykonaných prác

  9. isla som tadial par krat,a vzdy som natrafila nakamion,to akoze sa neboja cez ten provizorny most prechadzat?keby to cele spadlo,no neviem….a robotnikov som tam nevidela ani raz 😀

  10. Budem tam deň čo deň a na točím každého kamionistu a budem pred ním protestovať aby tade nešiel

  11. Áno treba tam čakať a dávať videá a ŠPZ negramotov!!! A nie ich odšťavovač v Šoporňi co im dáte pokutu? A keď padne premostenie? Odstaviť kamión odtahivku a nech platia negramoty

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované