back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Po odchode tajomníka SRZ z Dolnej Stredy horelo

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dňa 19.7.2023 o 9.30 hod sa uskutočnilo v Dolnej Strede pri Zelenke pracovné stretnutie ohľadom projektu  „ Projekt na ochranu pôvodných druhov rýb – Ichtyofauny “. Návrh na spoluprácu pri realizovaní tohto projektu zaslal Slovenskému rybárskemu zväzu jeho autor Oravec Miloš, ktorý je zároveň aj povereným zástupcom obce Dolná Streda .

Rokovania sa zúčastnil medzi inými aj tajomník Slovenského rybárskeho zväzu pán Cintula, ktorý prejavil záujem o realizáciu tohto projektu. Ako dopadne tento projekt, či sa bude realizovať sa určite dozvieme neskôr. No čo vieme už teraz s určitosťou povedať je to, že po odchode pána tajomníka SRZ z pracovného stretnutia pri Zelenke v Dolnej Strede horelo. Horelo doslova a do písmena, v dopoludňajších hodinách boli privolaní na miesto stretnutia hasiči, ktorí hasili požiar stola ktorý sa nachádza pri Zelenke vedľa Rybárskeho domčeka, práve v tesnej blízkosti miesta, kde sa uskutočnilo pracovné stretnutie.

Kto stôl zapálil a prečo zostáva otázkou ?

Preto prosíme občanov, ktorí videli kto mohol tento požiar spôsobiť, aby tieto informácie poskytli obecnému úradu.

Autor: Miloš Oravec
zdroj: dolnastreda.sk
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Na Oravca bacha.!! Čoho sa dotkne, to „horí“. Aj peniaze v obecnej pokladni. Koľko už vyplatili z obecných peňazí za jeho vymysli?

  2. NA ORAVECA POZOR !!! TÚ JEHO SMRADĽAVÚ RAPAVÚ PAPUĽU POJEBÁKOVÚ MALI PODPÁLIŤ

  3. To nemyslíte vážne?! Tú zhoretú paletu čo tam je nafotená si na koľko ceníte…

  4. To čo za chobotiny tu riešite? Že hasiči hasili nejaký stôl ??? Vrchol stupídnosti !!! Nazaj supertéma pre:seredonline sk

  5. Horelo to v stredu vecer o 18:00 hodine, z titesa to ale vyzeralo ako keby niekto chystal gril na stole, plamene vobec neboli vysoke. Je pravda, ze pobliz domceka sa nikto nepohyboval. Mohol byt v domceku. Ale na parkovisku stali minimalne dve auta, za kompostoviskom na brehu pri vode sedel jeden chlapik. Na detskom ihrisku boli chlapec a dievca. Na cyklotrase boli minimalne dvaja cyklisti v pohybe, ja tiez. Vobec nebol dovod predpokladat, ze to hori stol a dokonca bez dozoru.

  6. V tejto casti je nainstalovanych 5 (slovom pat) bezpecnostnych kamier a je zaujimave tvrdenie, ze zhoda nahod vraj ani jedna nezachytava prave tento ubohy prehnity stol, ktory tam uz asi ani nemusel byt. Denne sa tam prechadza, korculuje, bicykluje mnozstvo ludi a naozaj neviem kto by mal zaujem tu zakladat poziar. V dedine je nainstalovanych mnozstvo kamier a ked ziadate o preukazanie niecoho, zaznamy su uz bud premazane, alebo zial bohu akurat kamera nefungovala. Takto sa safari s peniazmi a vyhadzuju sa von oknom, takto sa brani rozvoju regionov ako som videla na transparente na protestnom zhromazdeni v Trnave.

  7. Oravec tebe už jebe..bravcova masna papula..som z dolnej aj ja…človeče to o akej záchrane trepeš…tebe len o eura ide o nič ine..skrachovaný poslanec s dolnej stredy..vlastný ta nemuseli…do teraz bola zelenka zelenkou..všetko len privlastnovat si chceš…dufam ze Cintula na tvoje hrátky nepristupi…si falošny potkan a hovoria to viacerí s dolnej..

  8. Ze stol,vam jebe v dolnej strede?to ten samlik co akoze horel ,niekto mal odvahu zavolat hasicov? by som mu dal zaplatit vyjazd,kretenov je stale pozehnane.

  9. tento rozmach Oravca a Šuryho stal obec cez 70000€,dokedy to este bude trvať??..som zvedavy kto to zaplati!!!.

  10. Ako je to s ramenom Dolna Streda p.Oravec? trosku nas poinformujte,vymena sudcov v Bratislave spravila svoje,rybarsky revir bude znova patrit Seredi.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované