back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Dopravná nehoda na R1 za Sereďou – POZOR! Ľavý rýchlostný pruh blokovaný – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď /  Na rýchlostnej komunikácii R1 za Sereďou v smere na Nitru došlo k dopravnej nehode. Havarované autá sa nachádzajú v rýchlostnom pruhu, ktorý úplne blokujú.

Na mieste dopravnej nehody sa ešte nenachádza ani polícia, zvýšte pozornosť pri prejazde po R1.

Informácia sa týka aj vodičov obchádzajúcich uzatvorený most v Seredi!!

– – –

AKTUALIZOVANÉ 21.07.2023

Podľa informácií KR PZ Trnava išlo o škodovú udalosť, bez zranenia a bez alkoholu.

- Článok pokračuje pod reklamou -

AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Mali by presetrit co bolo tomu nestastnemu hlupakovi ked vletel do protismeru totok sa nema robit mohlo byt viac obeti .

  2. Ako vieš že prešiel do protismeru? V článku o tom nepíšu. Dúfam že sú ale všetci v poriadku. Autá sú len plechy, životy sú dôležitejšie

  3. Tí ľudia sa postavia v jazdnom pruhu za výstražný trojuholník a už sa cítia bezpečne? Načo tam stáli ako teľatá?

  4. No správanie vodičov (spolujazdcov) je naozaj nepochopiteľné. Aj na treťotriednej internetovej stránke sa dočítate že v prípade nehody (nielen) na diaľnici máte odísť od auta na kraj vozovky (do bezpečia). Nie som si istý či je postávanie v ľavom (rýchlostnom) pruhu pri trojuholníku a mávanie svetlami bezpečné. Presne takto dochádza k tragédiám.

  5. Nepochopitelne iba na prvy pohlad. V noci, pokial nie je hmla tie svetla z mobilov su vidno na hooodne daleko a auta maju cas reagovat.

  6. Fakty su taketo:

    K nehode v predbiehacom pruhu doslo v tesnej blizkosti pripajaca na R1 od Sladkovicova (Serede) v smere na NR. Ide o miesto, kde vodic iduci rychlostou 130 km/h po R1 vidiaci osvetlene auto priradujuce sa z vzjazdu na R1 prechadza PRAVE do rychlostneho pruhu, aby plynule a bezpecne pripajanie aut od Sladkovicova (Serede) umoznil.

    V uz sa zuzujucej casti pripajacieho pruhu, boli odstavene auta vodicov, ktori havarovanym pomahali. Dalsia vyrazne osvetlena prekazka v jazde po pravej strane R1, ktora je bez dostatocne sirokej krajnice.

    Pri rychlosti 130 km/hod, sa vodic iduci po R1 dostava do situacie, kedy JEDINE NEOSVETLENE PREKAZKY na ceste su prave HAVAROVANE auta v tom pruhu (predbiehacom), do ktoreho sa preradil a v ktorom ide !!

    A nasledne tak hrozi havaria s dost pravdepodobne vaznejsimi nasledkami, ako mali ti, ktori prekazku neosvetlenym havarovanym autom tvorili.

    Preto vidim a hodnotim ako dolezite a velmi dobre rozhodnutie signalizovat prekazku na ceste v predbiehacom pruhu ludmi, ktori tak urobili.

    Pri jazde niekolkych aut za sebou po R1 rychlostou 130 km/hod v pripade neskoreho registrovania prekazky, mohlo by prist k hromadnej havarii.

    Za kazdych okolnosti registrujuc zmatok, prekazky na ceste, pohyb ludi, ci nestandardny pocet aut, alebo odstavene auta na R1 je preto dolezite OKAMZITE ubrat rychlost, zvysit opatrnost a znizit tak predpoklad kolizie, pripadne nasledky pri nej.

    V kazdom pripade je potrebne vyhodnotit situaciu s rozumom a kazdu individualne. Tito to v danom momente podla mna urobili dobre.

    Ludia mavajuci mozno svetlami z mobilov pravdepodobne odvratili dalsiu tragediu.

    Vcasny prichod policie, zachranarov a dialnicnej patroly su velmi dolezite. Dovtedy to je na vodicoch…

  7. Každý normálny človek vie, že pri akejkoľvek situácii na diaľnici, ak príde k nehode alebo sa len pokazí auto, treba čím skôr odísť z auta do bezpečia. Kašľať na auto, sú to len plechy. A tu sa dočítam, že je celkom normálne, že tie plechy, ak je to potrebné, je vhodné brániť aj vlastným telom pred idúci autami. Doteraz som si myslel, že vodič má ísť takou rýchlosťou, aby v prípade potreby vedel bezpečne zastaviť vozidlo. Ak by aj nabúral do toho môjho, bol by to jeho problém a sledoval by som to z bezpečia za zvodidlami. Život je predsa len viac ako zdemolované auto. Nuž chlapom to tentoraz vyšlo. Uvidíme nabudúce.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované