back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ranná zrážka dodávky a kamiónu na D1

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Diaľniční policajti boli dnes, v skorých ranných hodinách, vyslaní k dopravnej nehode na diaľnici D1, pri ktorej sa zranili 2 osoby.

Podľa prvotných informácií mal 38 ročný vodič auta VW Transporter, z doposiaľ nezistených príčin, zozadu naraziť do pred ním idúceho nákladného auta. Pri nehode utrpeli zranenia dvaja muži z dodávky, ktorí sedeli na zadných sedadlách. Zranenia 60 ročného spolujazdca by nemali byť vážne. Naopak jeho 55 ročný spolusediaci utrpel zranenia, s ktorými ho museli letecky transportovať do bratislavskej nemocnice.
Policajti podrobili oboch vodičov dychovým skúškam, ktoré prítomnosť alkoholu nepotvrdili. Z dôvodu pristávania vrtuľníka museli policajné hliadky diaľnicu D1, v smere z Hlohovca na Bratislavu, na približne hodinu úplne uzavrieť.

Presné príčiny a okolnosti nehody naďalej vyšetrujeme.

POZOR NA ÚNAVU A NEPOZORNOSŤ

Za posledný týždeň evidujeme už druhú vážnu nehodu na našich diaľniciach, pri ktorej vodič zozadu narazil do auta pred ním. Upozorňujeme preto všetkých vodičov, aby sa na jazdu plne sústredili a nepodceňovali čo i len malé náznaky únavy. Mikrospánok či nepozornosť môžu totiž mať, najmä na diaľniciach, fatálne následky. Dávajte si na cestách pozor!

- Článok pokračuje pod reklamou -

Tlačová správa ATE:

Pri zrážke dodávky s kamiónom na diaľnici D1 sa vážne zranili spolujazdec

Bratislavská posádka leteckých záchranárov letela dnes ráno k dopravnej nehode, ktorá sa stala na diaľnici D1 neďaleko Hlohovca. Pri zrážke dodávky s nákladným vozidlom sa vážne zranil 54-ročný muž, spolujazdec z dodávky. Leteckí záchranári si po pristátí priamo na ceste prevzali pacienta s vážnym úrazom hlavy a hrudníka do svojej starostlivosti. Po doplnení liečby bol preložený na palubu a v umelom spánku, v kritickom stave bol vrtuľníkom transportovaný do UNB Kramáre.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované