back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Klamstvo je skrátka ruský spôsob robenia politiky – rússkaja doróga.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Výrok „Zmluvy z Ruskom nemajú ani hodnotu papiera, na ktorom sú napísané“ sa pripisuje viacerým politikom. Isté je že ho niekto povedal už pred mnohými rokmi a vedel o čom hovorí.
Najvyšší predstavitelia Ruskej federácie nás však pre istotu znova a znova utvrdzujú v presvedčení, že sa im nedá veriť ani vtedy, keď žoviálne rozhodia rukami povedia: „Hovorím to s plnou zodpovednosťou a bez postranných úmyslov“. Klamstvo je skrátka ruský spôsob robenia politiky – rússkaja doróga.
Zdroj: FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Hovorenie pravdy to je zasa Ukrajinská špecialita, myslím že v najbližšom čase bude nariadené veriť aj tomu čo sa ešte len chystajú povedať.

  2. Klamstvo je sionistický spôsob robenia politiky ! Ak rusi klamú,tak vieme kto im slúži ako vzor !

  3. Kaduc,a ty si odkedy taký politológ,vsak už si dôchodca,nemáš zapotrebi sa takto strapnovat.Alebo si chystáš ešte nejakú kariéru.?

  4. aj v tvojom dome sa predavaju doroogy sanika,je to dobry fetacky brloh,este daj tu ako si dlhu Mrvku jebaval.

  5. Genialny bunkrovy sachista ma hru dokonale rozohratu a vidi 7629 tahov dopredu. tak ako ju chcel. Kadyrov ma pauzu , Predkožkin sa vzburil . 1Rubel ma hodnotu jedneho eurocentu. A ludia seru do latriny.

    Je to tak krasny zivot v zemliankove ze sa slovacisko plavil na nafukovacke prec z dekadentnej EU okusit demokraciu s vyhody vrcholneho Putinizmu.

  6. Nabíja už dlhšie ako 500 dní. Proti zbraniam z celého sveta a odhodlaniu ukrajinského národa čeliť vyhladeniu bude o chvíľu nabíjať až za Uralom.

  7. MOSKVA, 9. júla. /TASS/. Rusko môže zaútočiť na jadrové zariadenia vo východnej Európe, ak sa potvrdí pokus o útok na jadrovú elektráreň v Smolensku raketami NATO. Vo svojom telegramovom kanáli to uviedol podpredseda Bezpečnostnej rady Ruskej federácie Dmitrij Medvedev.

  8. Anonym 10. júla 2023, 20:07

    Pán Dmitrij ťažko znáša hnev oligarchie a škodí mu veľa vodky. Ty až príliš čítaš konšpiračné rusmi platená weby.

    NATO nie je útočná ale obranná aliancia. A nemal by si podcenovať obranné mechanizmy NATO. Pokus o útok NATO na Smolensk je lacný HOAX určeny jednoduchším dezolátom. Už aj dezolát trošku ošľahnutý základnou školou to nezožerie.

    Rusko nemôže zaútočiť na krajinu NATO lebo je pomočené z NATO.

    K svojmu príspevku si zabudol dopísať, že ruskí novinári sami napísali o Dmitrijovom neúspešnom ťahu a odporučili ho klinickým psychiatrom.

  9. Vraj NATO je obranná aliancia ! Moje nervy !!! Chlapče ty máš riadne vymetené v hlave !
    N – north
    A – american
    T – terrorist
    O – organisation

  10. V akom stave je obilna dohoda? Nejako koncom jula vyprsi jej platnost. Tam RF svoje zmluvne zavazky dodrziava?

  11. Anonym 10. júla 2023, 20:07
    Medvedev len šteká od nadbytku vodky v mozgu. Musí byť radikálnejší ako ostatní záujemcovia o cárov trón. On na ňom chvíľu sedel a páčilo sa mu to. Cíti šancu znova sa tam vrátiť, keď báťuška Vladimir padne.

  12. ano steka, ale takyto stekali aj v 90. rokoch a chod sa spytat domacich, co natvorili v Groznom, Satoji a konecne aj ako „protiteristicky“ zasah v RF. V style pozabijame rukojemnikov a terorista sa vzda.

  13. Dezolati maju radi zlocinecke rezimy.
    Hitlerove Nemecko, Putinove Rusko.

    Ked maju nasilnu povahu tak akekolvek zlo ich prilaka a je jedno v akom sate je odete

  14. Anonym 11. júla 2023, 12:44
    A keby tu niekto z nas bol naozaj psycholog, co s tym Ty spravis?

  15. Kto chce Ukrajinu v NATO,ten chce tretiu svetovú vojnu ! Však pani palácová princezná ? Na toto netreba zabudnúť

  16. ked to ty hovoris… a tie hlasy v hlave este stale pocujes? a osetrovatelia su k tebe mili?

  17. Eskalaciu konfliktu by to urcite sposobilo. Vojna vo vzduchu by sa rozsirila ako prva a takisto ostrelovanie raketami. To nie je, ze to tak chcem ja, ale konflikt by sa tym zvacsil. S tym suhlasis? Alebo nesuhlasis? Ved uvidime dnes a zajtra na summite NATO vo Vilnuse. Ukrajina chce prislub clenstva a termin vstupu. Dostane to? Vraj to vyzera, ze nedostanu ani termin na vydanie prislubu clenstva. Ukrajina by chcela pocut, ze po skonceni vojny ich prijmu do NATO. Lenze to je ohybanie charty NATO. Podla takej logiky, preco by potom Rusi tu vojnu ukoncovali? Nefunkcne riesenie. Som fakt zvedavy, ze na com sa dohodnu.

  18. Podakujme Volodovi za jeho prispevok rozsireniu NATO, Svedsko, Finsko clenmi, Ukrajina buduci clen, Svajciarsko, Rakusko poziadali o blizku spolupracu, do buducna predpokladane clenstvo. Zatial Rusko pouziva ten zlaty rubel ako hajzlak, ale jeho casy este pridu! dolar padne…alo hovoria dezole, cas sa blizi!

  19. To je totižto celý problém tejto vojny.Ako sa to hovorí,moja bezpečnosť začína,tam kde tvoja konci.Takze fakta.Ked Ukrajina vstupi do NATO,bude Rusko obklopené skoro na 80 procent krajinami NATO,kde každá jedna bude mať ešte separatnu dohodu o obrane s USA.To v praxi nič iného neznamená,že USA si môže doviezť čokoľvek,teda aj zbrane na dotyčné územie.Normalna vojenská základňa.Takych je na svete okolo 800, všetko americke..Od 2 svetovej vojny bolo na svete okolo 100 vojen a vojenských pučov.Na týchto sa podieľalo viacero krajín.Asi 10 z toho Rusi.Ostatne,no hádajte kto.No a teraz my ľudkovia vysvetlite,kdo koho ohrozuje.Ak Ukrajina vstupi do NATO,môžu Rusi zabaliť.Pouziju jaderné zbrane,alebo nie? To chce Európa riskovať? K vôli čomu?Hranice s Ruskom máme už odjakživa,kedy sa prevalili k nám,(okrem 68 roku).Koľko razy bolo Rusko napadnuté? Napoleon,Hitler.To je len trošku faktov.Rusko raz existuje,a separovať ho,a snažiť sa ho zničiť,nikam nevedie.Riesenie? Rusko von z Ukrajiny,tie tri republiky,až po odchode Rusov sa musia rozhodnúť,aký štatút chcú mať.Krym je už iná vec.Tam sa nič asi nezmení.Toto dosiahnuť vojenský znamená veľký bojový konflikt,na veľa rokov a vážne nebezpečenstvo globálnej vojny.

  20. Strasne keci, Ukrajina je suverenny stat ako aj Finsko a Svedsko, ktore pred vojnou ani len neuvazovali o vstupe do NATO. ruSSko si moze rozkazovat vo vlastnom dome. K tomu napadnutiu Vazne? Napoleon? Kolko krajin odvtedy napadlo ruSSko? Hitler? Ved ruSSko si zacalo spolocne s Nemeckom porcovat Europu, az ked Hitler napadol ruSSko, tak sa zacali branit a pistavili sa na stranu spojencov. Btw. Bez zbrani a pomici zapadu by sa neubranili. Aka paralela, ze? To dezole uz nevidia.

  21. no, tak trochu by to chcelo upresniť:
    80% obklopenie NATO? – pozri na mapu – obrovský kus oceánu, Čína, Mongolsko, Kazachstan, Kaukaz, Čierne more…ak by Rus nenapádal svojích susedov mohol mať z NATO susedstvo len v pobaltí – on sám svojou agresivitou vháňa krajiny do NATO (Švedsko, Fínsko, Ukrajina…)..
    my sme s ním mali hranicu cca 40 rokov, a z toho nás polovicu času okupoval – to je málo?
    Napoleon aj Hitler napádali krajiny po celej europe, tí neboli vyslovene vysadení len na Rusov, chceli dobývať územia tak ako chce dnes Rusko…ak spomínaš 2 napadnutia za cca 200 rokov, tak kolko ich má na svedomí Rusko za posledných cca 30?…nemajú sa skor cítit ohrozený susedia Ruska?
    ak by Rus rešpektoval medzinárodne uznané hranice tak by možno ani NATO nemuselo existovať…tie štáty nejdu do NATO aby útočili na Rusko (nestalo sa ani raz) ale práve preto že Rusko útočí na susedov (stalo sa mnohokrát)…..
    bohužial ukrajina nemá inú možnosť – prišla o Krym, Donbas, Doneck atd…za pár rokov si Rusko(až sa prezbrojí a skonsoliduje) prísť pre dalšie územia….rozširuje sa už vyše 500 rokov

  22. Anonym 12. júla 2023, 8:33

    Sa ti to všetko nejak pomiešalo, samovýklad, katastrofa…

    Medzi tým ruSSko každý deň zabíja na Ukrajine na sídliskách deti, ženy starcov…

  23. Ratafak keby nebolo toho ruska tak by si nežil a nepisal tu taketo hluposti. Lebo tvoji predkovia by skoncili zivot v nejakom nemeckom pracovnom tabore. A ten zapad pomohol rusku vyhrat nad Hitlerovom nemecku len preto lebo dobre uz vedeli ze ked padne rusko tak padnu vsetci. A prave toho sa bali tak dotovali a podporovali aj ked neskôr to rusko. Toto su fakty a ked si to nevies uvedomiť tak si hlupak. A este nieco na zaver daj sem info kolko voj. základní ma rusko okolo usa a europy okrem doterajsieho konfliktu?

  24. Ratafak,striehnes a zavádzas.Napis to,kde tie fakty nesedia.80 procent krajín,ktoré hraničia s Ruskom.A Lubo s hlupakmi,čo nemajú ani šajnu o histórii,sa nebudem baviť,škoda času.Agresivita Ruska? Agresivita USA? Budeme sa teraz hádať,kto je vātsi agresor?Ja som na rozdiel od vás povedal,ako by sa to malo skončiť?Jedno je isté,A o to sa už hovorí celé roky,ak Ukrajina vstupi do NATO,bude to asi posledný akt,alebo roztrhaju Rusko na márne kúsky,aby sa už nikdy nevspametovalo,alebo sa rozpúta jadrová vojna.Na samite NATO,im to nestačilo,a napadli aj Činu,Samozrejme uznesením.Toto,čo sa tu deje musí už vzbudiť ozaj každého.Niekedy dávno,som tu citaval zaujímavé veci,ale teraz je to len snôška propagandy,jak z jednej,tak i z druhej strany.A vy všetci zabúdate,že nie sme ani Rusi,ani Američania a už vôbec nie Ukrajinci,ale sme Slováci,a ak sa nespamatame,bude po nás.Ja už som starší človek,a bol som aj politický prenasledovaný po 68 roku,aj som za to sedel,ale čo sa dnes deje,je ďaleko horšia situácia

  25. a ja to niekde rozporujem?…áno sovieti majú velký podiel na porazení Hitlera (aj keď s ním na začiatku vojnu spolupracovali), ale to majú aj západné štáty….to však nedáva Rusom a ani nikomu inému právo 80 rokov po druhej svetovej útočiť na iný štát….základne ti neviem presne povedať majú asi v Kaliningrade, v Bielorusku (s jadrovými zbranami), na Ukrajine, v Gruzínsku, arménsku…

  26. vážne ti mám dokázať že ani ked spočítaš krajiny tak ich nie je 80% (dokonca ani 50%)? a čo sa týka dlžky hranice tak to možno nebude ani….pre nás ako slovákov je najpodstatnejšie asi to aby medzi nami a agresívnou mocnosťou bol nejaký odstup a ak to bude silná Ukrajina tak jedine dobre….naším záujmom je aby sme mali takýto nárazník a nie že sa za pár rokov (desaťročí) zobudíme na hraniciach s rusmi, čečencami, wagnerovými trestancami atd….skús sa na to teda pozrieť nie optikov američana, rusa či ukrajinca ale tou našou – slovenskou….

  27. USA poskytli svojim spojencom v 2. svetovej vojne celkovo pomoc v programe lend-lease potrebnú na vedenie vojny v hodnote 50,1 miliardy amerických dolárov (ekvivalent 647 miliárd dolárov v roku 2013). Väčšina tovaru v hodnote 31,4 miliardy dolárov bola poskytnutá Spojenému kráľovstvu, 11,3 miliardy ZSSR, 3,2 miliardy Francúzsku, 1,6 miliardy Číne a menšie množstvo ďalším krajinám.

  28. ……základne ti neviem presne povedať majú asi v Kaliningrade…..
    Ratafak, Kalinigrad je ruské štátne územie….

  29. áno je…zaklínené medzi Polsko a Litvu…a je tam základňa, ak sa nemýlim..

  30. máš pravdu…a rovnako to platí aj o Poliakoch či Ukrajincoch a všetkých štátoch…o tom je suverenny štát, ten rozhoduje čo bude mať na svojom území a kam chce patriť…..a rozumiem tej tvojej poznámke s Kaliningradom, vzhladom k tomu že ide o ruské územie som ho naozaj uvádzať v tom zozname nemusel…

  31. Anonym 11:00, áno dobre zarobili.Vy to tak píšete,ako keby im to darovali.Aj teraz,Ukrajina už nie je suverénny štat,všetko má platené zo západu,a kto si myslí,že to je zadarmo,tak je veľmi,veľmi naivný.Peniaze,to je všetko,za čo musia umierať nevinní ľudia Dobré,že to tu niektorí z pohodlia vášho domova podporujete.A schovavate za vznešené frázy.

  32. Ratafak,netrep o tých hraniciach s Ruskom,mali sme ich storočia,a okrem 68 roku (a to boli aj Poliaci,Maďari,Ukrajinci,východní Nemci )kedy boli u nás Rusi? Až keď nás oslobodzovali.Takze nestraste neustále tými hranicami,okrem toho to nemá žiadne opodstatnenie.A tým samozrejme končím,lebo teraz dôjdeš zase na niečo iné,a na to nemám čas.Vieme a poznáme,ako ty fungujes.

  33. neviem či to boli stáročia ale….áno, keď sme boli súčasťou rakúsko-uhorska, habsburskej monarchie či iných podobne velkých uskupení tak si na nás asi moc netrúfli….ale to je dosť vzdialená historia a úplne iné štátne útvary než máme dnes….zoznam novodobých anexií a agresií, bratských pomocí, denacifikácií atď je dosť dlhý na to aby bolo jasné že s takou mocnosťou asi susediť nechceš…a vedia to všetci – od Fínska, cez Pobaltie, Polsko, Ukrajinu, Kaukaz…

  34. Ratafak,Kórea,Hirosima,Nagasaki,Libanon,Vietnam,Irak,Afganistan,Kuba,Libien,Sýria,Panama,Suez,Grenada,Somálsko,Kongo,Prevraty,Egypt,Argentína,Chile atď,a ani neboli susedia.S Ruskom sme susedili,okrem stovky rokov predtým aj od rokov 1918 až do vytvorenia Ukrajiny.A prečo spomínaš Pobaltie a Poľsko? Nehecuj,hovor pravdu,a hlavne buď objektívny,ty slizsky uhor!

  35. ale v čom klamem?..ako hecujem?…tým že hovorím že susediť s Ruskom je problematické…nie je to pravda?…pretože aj pobaltie a aj polsko má s Ruskom zlé skúsenosti, preto ich spomínam..

  36. pre 14.26
    jediny kto tu tliape si ty.
    susedili sme z Ukrajinou. uz od 1919 to bola Ukrajinska SSR

  37. Ratafak a aké “ zle skúsenosti“Myslíš Tarasa Bulbu?,alebo Chmelnickeho? Alebo Kachynu,alebo,že ich oslobodili od fašizmu,kde boli otroci vo vlastnej krajine,alebo aké zle skúsenosti vlastne,a nemalo Pobaltie zle skúsenosti s Poľskom?,a že tie Pobaltskej rebubliky sa osamostatnili úplne bez problémov a krviprelievania.Vies čo bez mieru sa nič nevyrieši,ani tá vojna,čo sa ti tak páči.Uvedom si,čo všetko je v sazke,a potom mudruj.

  38. myslím napríklad rok 91 v Litve, asi to osamostatnenie úplne bez problémov a krviprelievania nebolo že….
    https://www.teraz.sk/magazin/od-tragickych-udalosti-v-litve-uplynul/519735-clanok.html
    neviem odkiaľ máš, že sa mi páči vojna…naopak celý čas ju tu odsudzujem, ale ak už sa tak rus rozhodol a musí denacifikovať tak je lepšie nech sa drží čo najdalej od nás…..mier chceme všetci ale ak bude ak bude agresor útočiť vojna neskončí…

  39. Treba si pozriet ake zverstva si robili navzajom ukrajinci a poliaci. Nieje to az tak dávno. Historia nepusti. Boli to strašné zverstva. Ratafak nastuduj si to a mozno potom pochopis.

  40. možeme preberať historiu konfliktov v europe celé hodiny či dni…bolo ich naozaj veľa…no tým sa predsa nedá ospravedlňovať každý další konflikt a agresia….akože ak sa napadali Nemci, Francuzi, Angličania, Švédi, Poliaci, Ukrajinci, Rusi, Turci atd, tak teraz može Rus denacifikovať Ukrajinu?…alebo čo sa tým snažíš povedať?

  41. V minulosti bojovali spolu rusi a ukrajinci proti nemecku. Nieje to az tak davno. Teraz je to opacne. Ukrajina resp. jej politici sa nechali vtiahnut chamtivým zapadom do konfliktu s ruskom. Toto je vojna ktoru zapríčinili ukrajinskí politici.

  42. Ukrajina ma na tejto situacii tiez svoj diel zodpovednosti. Rusi to na Ukrajine od uzurpacie moci na Majdane nemali jednoduche. Rovnako ako ani ostatne narodnostne mensiny.

  43. Rusi to mozu ukoncit kedykolvek. Staci ked prestanu utocit, zbalia si svoje veci, nie cudzie a pekne krasne pojdu domov. Hadam necakaju, ze UA im daruje nieco zo zvojej zeme.

  44. Anonym 12. júla 2023, 19:13
    A zato bolo treba rozputat na Ukrajine totalnu vojnu a utocit na infrastrukturu? Vypinat a zapinat jadrovu elektraren ako lampu v detskej izbe? Sposobit exodus milionom civilov?

  45. Samozrejme, ze to malo byt riesene mierovymi prostriedkami. Preto boli podpisane dohody z Minska. Ukrajina mala nechat obyvatelov Donbasu sa slobodne a demokraticky rozhodnut o svojej buducnosti. Namiesto snahy o dohodu vsak Ukrajina, este za Porosenka, na svojich obcanov posielala osem rokov armadu. Je znamy Porosenkov prejav, kde hovoril, ze Rusov prinutia k navratu k Ukrajine bombardovanim. Aby ruske deti museli sediet v pivniciach a nemohli chodit do skoly. Takto sa vyjadroval prezident o obyvateloch svojej krajiny. Tak to teraz maju v plnej krase to bombardovanie. Ukrajina ma na tom svoj diel zodpovednosti. Ten konflikt sa nezacal vo februari 2022.

  46. A Ty 19:04 si taký blbý že veríš všetkému čo vidíš v TV ? Ten tuto hore 19:42 to napísal celkom presne,ale to vy konceptuálne negramotní nikdy nepochopíte !

  47. Anonym 19:54
    Nie ty si blby lebo mas iq cca 70 a myslis si ze vies viac ako ludia co maju skutocny rozum.

    Je to tradicna chyba dezolatov.
    Najdi si na nete Dunning- Krugerov efekt co vas hlupakov vystihuje

  48. Počul som že ukrajinSSká armáda robí akúsi ofenzívu. Už dobili Krym ? Moskva je obkľúčená ? 🙂

  49. Cielom ukrajinskej ofenzivy malo byt prelomenie pozemneho mosta medzi Ruskom a Krymom. Na to, aby prerazili tych 120 km v priestore medzi Melitopolom a Mariupolom, musia dat dohromady na jednom mieste utocny klin v sile niekolkych obrnenych brigad. Bez kontroly vzdusneho priestoru to znamena, ze na takuto koncentraciu obrnencov sa znesie tsunami dronov, rakiet, delostreleckych nabojov este len cestou k bojovej linii. Neviem, ako tento strukturalny problem chcu riesit ukrajinski a zapadni vojvodcovia, ale ja na to riesenie nevidim. Len pokracovanie sucasneho stavu.

  50. Vladolf,to musí byť pre teba strašne,keď sa ti zrútil tvoj svet očkovania,klamstiev o tom,teraz sa hodí Zelenskij cez palubu,lebo,však svoju úlohu si splnil,no,čo im teraz ostane,len sa ešte viacej zabezpečiť,a hľadať nejakú peknú nenápadnú krajinku,ale,však miliardári sa nestratia,čo na Tom,že Ukrajina sa už nikdy nezbaví dlhov.Pan Kaduc,túto cestu by ste ako nazvali?.

  51. Anonym 12. júla 2023, 19:42….armádu na Donbas(na územie cudzieho štátu) poslal hlavne Putin…do roku 2014 bol kľud, až keď Putin anektoval Krym (najprv to popieral a potom priznal) a ked poslal armádu na Donbas (najprv to popieral a potom priznal), tak začal konflikt….ak by Putin nechal svoje vojská doma už v roku 2014, toto všetko nemuselo byť a ukrajinci a rusi by si spolu žili tak ako to bolo do 2014….

  52. Západné médiá mi klamali že za siedmimi latrínami , za siedmimi zemliankami, za siedmimi hlinenými cestami žili cárovi nevoľníci v prosperujúcom RuSSKu .
    Platili grošmi zvanými rubeľ ktorých hodnota bola menšia ako papier z ktorého boli vyrobené.

    Krajna kde bohatieri ukuli neviditeľné zbrane nielen pre nepriateľa ale aj pre samotných ruských vojakov.

    Treba si zobrať nafukovačky a ísť sa preplaviť do Ruska a preskúmať hypermodrenú civilizáciu kde je síce každý chudobný, ale nezatažený hriechom mamonu.

  53. My sme Slováci,my nemusíme nikam ísť,my máme radi Tatry,Dunaj,Váh,a všetky tie krásne časti našej vlasti,my sa nemusíme pchať do riti,ani Rusom,ani Američanom,pre vás dvoch ťažko pochopiteľné.

  54. Dano,…ak s niečím nesúhlasíš kludne to napíš a neboj sa byť konkrétny…skús sa venovať téme a nie prispievateľom…

  55. Preto „praví Slováci“ máte radi Orbána , lebo ho má rád náš „národovec „Uhrík a preto si Orbán dáva symboly veľkého Madarska okolo krku.

    A ešte mi hovorte vlastizradocvia o tom ako máte „radi“ našu vlasť.

  56. Vladolf,ty máš len reflexy,ako taký psíček,kto tu spomína Orbana a Uhrika? Proste nemáš na to,aby si aj o niečom porozmýšľal z tvojej hlavy.

  57. Ratafak práveže ja nesúhlasím konkrétne s tebou,ten druhý nie je hoden ani toho aby som mu aspom odpísal.
    Už dávnejšie som ti písal že tebe je škoda niečo vysvetľovať,ty si stále melieš iba to svoje ako zhypnotizovaný alebo čo. Teba nepresvedčí ani tisíc argumentov.
    Keby som si nebol istý,tak by som tvrdil že ty a Majko ste jedna a tá istá osoba,lebo v tomto meste sa nemôžu vyskytnúť dvaja rovnako postihnutí,ale ako vidím v „tejto krajine“ je všetko možné…

  58. Poukazal som na falošnosť našich akoze narodovcov.

    To su ti prvi ktori by pri prvej prilezitosti odpárali slovensky znak z vlajky a nechali tam len podklad.

    Ale to je tiez asi na teba zlozite. nechaj tak , chod montovat peugeoty.

  59. Daniel 13. júla 2023, 9:50…zase iba o mne?…takže teda k téme nemáš nič?…ja neviem či som od teba niekedy nejaký argument čítal, okrem toho teda že za všetkým sú sionisti a nosatí….

  60. Anexia Krymu a vytvorenie ludovych republik na Donbase bola reakcia tamojsich ludi a vtedy este obcanov Ukrajiny na uzurpaciu moci ukrajinskymi nacionalistamina Majdane. Doslo k protiustavnemu zvrhnutiu riadne zvoleneho prezidenta a jeho vyhnaniu z krajiny. To s ustavnym poriadkom nema moc spolocne a svedci to o vyraznom deficite respektovania demokracie na Ukrajine. To im koniec koncov vycita aj NATO. Kto si precital komunike z Vilnusu, ten to tam videl cierne na bielom. Ukrajina ma aj podla NATO na poli demokracie este vela prace pred sebou. Napriklad neotvorenie madarskych skol od septembra na Ukrajine je jednym z takychto problemov. Ukrajina sa nad sebou musi zamysliet, ze ako chce ist dalej. Washington ani Londyn im blahobyt nevytvoria. Len oni sami. Ako kazda ina spolocnost.

  61. Pozrime sa na klamára.
    Krym – rozhodovala Ukrajina ako cela krajina? Nie Rusko. potom ho ukradli.

    DONBAS – to referendum ked vyvrazdili ludi vybombardovali mesta a urobili si referendum s prekvapivým výsledkom bez medzinarodnych pozorovatelov.

    Ty tak klames ze asi tomu aj sam veris 😀

  62. Ukrajina na jar 2014 bola krajinou bez vlady. Krajina v chaose. Nacionalisti si zobrali Kyjev a Rusi si z krajiny bez vlady zobrali Donbas s jeho priemyslom a Krym. Co je na tom take zlozite na pochopenie? Referendum o buducnosti Donbasu mala, podla dohody, organizovat Ukrajina. Nikdy tym ludom nedali pravo sa slobodne vyjadrit. Namiesto snahy o dohodu na nich Ukrajina 8 rokov posielala armadu. To, co sa deje teraz, je vysledkom vyvoja od roku 2014.

  63. Za ani jedna vec co si napisal nieje pravda. Ale mas nejaku autisticku bublinu okolo seba.

    Aka krajina bez vlady?
    Ty ako dezolat si ju nazval nulitnou?
    To moze len pan prezident Harabin tak nazvat. Takze prrrr ktot sa …

  64. no, tak útok a vstup ruských vojsk na Krym a Donbass bolo „reakcia tamojsich ludi a vtedy este obcanov Ukrajiny“….?…to vážne?

    …vela práce s demokraciou máme aj my, Ukrajina ešte viac a musia sa s tým popasovať sami, rozhodne im v tom nepomožu anexie, vybombardovanie územia, vraždenie, znásilňovanie a únosy detí…

    k Janukovyčovi: bol zvolený ľudmi aj preto, že chcel pokračovať v integrácií Ukrajiny do EU, pripravol asocianú dohodu, ktorú ale proti svojmu povodnému plánu nakoniec odmietol podpísať…išiel tak proti milionom ukrajincov ktorí už na západe pracovali a posielali domov peniaze, proti Ukrajinským firmám (zamestnancom/zamestnávateľom) ktorý mohli mať prístup na obrovský trh….napriek svojím slubom na poslednú chvílu otočil a ty sa divíš že sa našli miliony ĺudí ktorým sa to nepáčilo a išli do úlic….
    https://www.cas.sk/clanok/154282/janukovyc-integracia-do-eu-je-klucovou-prioritou-zahranicnej-politiky-ukrajiny/

  65. KLAMSTVO je ked ti prezident krajiny povie,ze vodna elektraren sa vola Vajany.

    O tej tupej pici palacovej tu nebude ani ciarka?jaaaj to sa nemoze.

  66. henten dezolat je super,
    Vzdy dojde napise obohrate klamstva, potom je konfrontovany s faktami a zaleze ako svab.
    A stale to site dokola. ze to toho ruskeho dochodcu bavi

  67. Americké noviny..
    foreignaffairs.com
    20.6.2023
    Kórejský model..
    Prečo prímerie ponúka najlepšiu nádej na mier na Ukrajine.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované