back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Sereď bude aj tento rok v pohybe! Športovci, dajte o sebe vedieť a odprezentujte sa v septembri na celomestskom podujatí

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Oddelenie školstva, športu a kultúry /  Mesto Sereď v spolupráci so športovými klubmi a občianskymi združeniami  plánuje organizovať športovo – relaxačnú akciu Sereď v pohybe, ktorá sa bude konať v sobotu 23. septembra 2023 na rôznych športoviskách s programom, ktorý sa ešte tvorí.

Kto má záujem prezentovať svoju činnosť, činnosť svojich športovcov, predstaviť napr. tréningový program, rôznorodé cvičenia, ktoré sa v našom meste tešia veľkej obľube, ako je napr. Zumba, Jumping, Joga, Cross fit, Fitness a mnoho iných, prihláste sa mailom na skolstvo.sport@sered.sk, alebo priamo na oddelení školstva, kultúry a športu MsÚ v Seredi v kancelárii č. 19 v termíne do 31. augusta 2023.

Ako každý rok, bude podujatie určené pre celé rodiny, pre úplných amatérov a začiatočníkov v športe, aj pre tých zdatnejších športovcov. Počas jedného dňa sa môžete zapojiť do našich aktivít a otestovať si, ktorý druh športu by bol pre vás vhodný a zároveň uvidíte, čo všetko sa dá dosiahnuť pravidelným tréningom. Zoznámite sa s členmi klubov, združení, organizácií, ktoré pôsobia v našom meste. Pripravíme zábavné  hry pre našich najmenších.

Kompletný program s presným časom a miestom konania športových aktivít uverejníme pred akciou, ale dátum 23. septembra 2023 si už teraz rezervujte pre šport!

Tešíme sa už teraz na všetkých začínajúcich aj pokročilých športovcov!

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Koho to bol k .. .. ký nápad. Treba im dat motyky hrable nech je mesto čisté tam nech sa vybúria .Uice sú celé zarastene .Vedla kasina v čepeni na dlhej ul.je hotové smetisko nemá kdo to vyrovnat aby kontajnery na sklo neboli jak na šachovnici .

  2. Tie „aktivity športové “ už konečne prestante praktizovať v centre mesta v parku!!! Lebo ožratí „komentatori, „nepríčetne ziapu ,ryčia, hulákajú do mikrofóna, ako keby im išlo o holý život a musím mať zatvorené okná. Pán primátor mi na sťažnosť neodpovedá – teda zatiaľ…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované