back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Nehoda pri Galante: Do cesty mu vbehla srna. Čelnú zrážku jeden z vodičov neprežil, druhý bojuje o život

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Polícia je stále na mieste tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala dnes pred obedom v okrese Galanta. Jeden vodič žiaľ nehodu na mieste neprežil, druhý bojuje o život v nemocnici.

ZA VŠETKO MÔŽE SRNKA!?

Policajti sú stále na mieste a zisťujú priebeh tragickej dopravnej nehody. Okrem vyšetrovateľa bol k udalosti vyslaný aj znalec z odboru cestná doprava.
Podľa prvotných informácií mal 52 ročný vodič na čiernej Škode Rapid ísť smerom od Galanty na Čierny Brod. Na rovnom úseku cesty mu mala do pravej strany auta naraziť mladá srna. Po náraze mal riadenie strhnúť do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s autom Škoda Felícia.

Vzhľadom na silný náraz a vozidlo, 57 ročný vodič vážnym zraneniam na mieste nehody podľahol.

LEPŠIE ZRAZIŤ SRNU AKO STRHNÚŤ VOLANT

✅️Odborníci odporúčajú, že najlepšou reakciou je prudké brzdenie a držanie volantu v smere jazdy bez snahy o vyhnutie sa zrážky manévrovaním.
✅️Najmä v prípade šoférov bez skúseností so zvládaním šmyku a kritických situácií potom hrozí „výlet“ mimo cestu, čo môže mať výrazne horšie následky.
✅️Úroveň pasívnej bezpečnosti dnešných áut je tak vysoká, že náraz do zvieraťa, bežne sa vyskytujúceho v Európe, zvládne posádka bez väčších problémov.

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Prečo by mal byť hneď idiot? Je možné že vedel ako sa v takejto situácii zachovať ale keď už k tomu príde, tak máš na rozhodnutie milisekundy. Ani ty sám nemôžeš zaručiť že by si sa v danej chvíli zachoval správne…

  2. Fanusik suhlasim a tebou. Clovek .oze vediet co ma robit ale v tom momente jednoducho zareaguje inak

  3. nech sa každý pozrie felicia ma brzdnú dráhu dlhu takže vodič mal prekážku v ceste už pred tým mal strhnúť volant srnka išla okolo ale 20km odtial

  4. Tak a tu je to. Keby to spravil mladý človek už by boli reči, načo mal auto. Čiže aj starému vodičovi sa to môže stať a nie len mladým.

  5. Neviem či ste čítali dobre, ale vozidlo mal do protismeru strhnúť až po náraze, takže naozaj zlá reakcia. A odniesol si to vodič, ktorý išiel oproti.

  6. Zas sú všetci múdry ja tiež neviem ako by som spravil keby sa to stane mne každopádne úprimnú sústrasť pozostalým a druhému veľa zdravia prajem

  7. Pekne ako to robite, len ten co natacal to posledne video , radsej nech to uz nerobi. radsej foto pri nom oci boliet nebudu😉

  8. Mne sa to stalo v 90ke presne na stred auto som rozbil,srna letela ako guľa luftom na druhú stranu,bola to dobrá rána! Každý zareaguje inak človek sa zľakne strhne volant!

  9. Co tu píšete co mal robit a ako,este ste nemali stret s divou zverou.neprajem nikomu.uprimnu sustrast.

  10. buno 3. júla 2023, 15:38 – brzdnu drahu si si vsimol, ale ze felicia je v svojom pruhu uz nie. Nekomentuj ak nechapes pisany text, ani prilozene foto

  11. Všetci ste múdry a viete čo by ste robili v tej chvíli obviňujete toho druhého aj on bol dobrý človek nezaslúžil si zomrieť takto každý je frajer aj môjmu mužovi sa stalo toto zbytočne brzdil držal volant mal len šťastie ze neišlo oproti auto!!!!

  12. Čo je čudné na tom, ak niekto napíše ako sa v tej chvíli správne zachovať? Vraj všetci ste múdri. Zomrel nevinný človek, ktorý v nesprávnej chvíli išiel v protismere. A všetci obhajujete toho, kto zle zareagoval.

  13. Nikdy, nehovor nikdy! Už sa mnohým z nás stalo niečo, nad čím potom uvažoval,“ako sa mi to mohlo stať? Ale na všetkom je zaujimavé to, že na chyby iných doplatí nevinný, ktorý to nezavinil. Zákon schválnosti.

  14. Ale dajte už pokoj aj ten druhy chudák je mŕtvy zomrel aj on snáď budete pokojný!!!!nechajte ich odpočívať a neobvinujte stále! nezaslúžil si ani jeden smrť!!!!!

  15. Nik si nezasluzi taku smrt ale tan na skode zabil cloveka!!¡!!!!Mne sa stalo to iste a neslahol som to do protismeru!!!!!!!

  16. Uprimnu sústrast ja ako pasazier v aute sme cestovali asi 3 krat sme neco nàhodov zrazili ale my sme prežili žial oni to neprežili. . mlady ludia odpočivajte v pokoji . Jedného som osobne poznal …

  17. Múdrlanti ste vsetci! Ale ak by bola rodina niekomu tak take sprostosti tu nepíšete! Môžte sa hambyt.Ziaden respect…..ziaden! Úprimnu sustrast obydvom rodinam….

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované