back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Mestský amfiteáter aj tento rok bude počas prázdnin každý piatok premietať ZDARMA

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestský amfiteáter v Seredi už niekoľko rokov počas prázdninových mesiacov premieta ZDARMA. Inak tomu nebude ani tento rok. Každý piatok v júli a auguste na Vás čakajú komédie, drámy, dobrodružné aj akčné filmy.

7. JÚLA o 21:30 hod. JEŽKO SONIC 2

Akčný / Dobrodružný / Komédia / Rodinný / Sci-Fi
USA / Japonsko, 2022, 122 min, Český dabing

Pichľavý hrdina najúspešnejšieho zahraničného filmu roku 2020 v slovenských kinách je späť. Opäť sa postaví neodbytnému zlosynovi doktorovi Robotnikovi, ktorému sa podarilo vrátiť na Zem z vyhnanstva. ( viac na https://www.amfiteater.sered )

14. JÚLA o 21:30 hod. INVALID

Komédia
Slovensko, 2023, 108 min, Slovenská verzia

Divoké 90. roky. Šuštiakové súpravy, pestrofarebné saká, veľké magnetofóny, videoprehrávače, gýčová dancefloor hudba, videopožičovne na každom kroku, nové spoločenské pomery, záplava rôznych podvodníčkov, začínajúci organizovaný zločin a s ním spojené násilie a korupcia. V tomto čase a prostredí anonymného slovenského malomesta sa odohráva príbeh Laca Hundera – údržbára v múzeu, ktorý je hrdý na svoju prácu, ale kvôli svojej cholerickej povahe sa ocitne v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. ( viac na https://www.amfiteater.sered )

- Článok pokračuje pod reklamou -

21. JÚLA o 21:30 hod. TOP GUN: MAVERICK

Akčný / Dráma
USA, 2022, 131 min, Český dabing

Viac než 30 rokov v službe. Pochvaly. Vyznamenania. Jediný, kto za posledných 40 rokov zostrelil tri nepriateľské lietadlá. Napriek tomu ho nikdy nepovýšili. Prečo? Pretože je to Maverick. Rebel, ktorý počúva len sám seba. ( viac na https://www.amfiteater.sered )

28. JÚLA o 21:30 hod. JURSKÝ PARK: NADVLÁDA

Akčný / Dobrodružný / Sci-Fi
USA, 2022, 147 min, Český dabing

Dinosauria a ľudská civilizácia sa konečne stretli. Zdá sa, že miesto na planéte Zem je vyhradené len pre jeden druh. Veľkolepé vyvrcholenie ságy, ktorá začala v Jurskom parku Stevena Spielberga. ( viac na https://www.amfiteater.sered )

4. AUGUSTA o 21:00 hod. DUNGEON&DRAGONS: ČESŤ ZLODEJOV

Dobrodružný / Fantasy
USA, 2023, 134 min, Český dabing

Šarmantný zlodej a skupina nepravdepodobných dobrodruhov podniknú veľkolepú lúpež s cieľom získať stratenú relikviu, ale veci sa zvrtnú, keď narazia na nesprávnych ľudí. Dungeons & Dragons: Česť zlodejov prináša bohatý svet a hravého ducha legendárnej RPG hry na veľké plátno v zábavnom a akčnom dobrodružstve. ( viac na https://www.amfiteater.sered )

- Článok pokračuje pod reklamou -

11. AUGUSTA o 21:00 hod. MALÝ WINNETOU

Rodinný / Dobrodružný
Nemecko, 2022, 103 min, Slovenský dabing

Zatiaľ, čo sa 12-ročný Winnetou vidí už ako veľký bojovník, jeho otec verí, že sa má ešte veľa čo učiť. Keď nepríde stádo byvolov, čím sa ohrozí prežitie kmeňa, Winnetou využije príležitosť dokázať svojmu otcovi, že aj on vie byť malý náčelník. Spolu so svojou sestrou a novým kamarátom sa Winnetou vydáva na nebezpečné dobrodružstvo, aby zachránil svoj kmeň. ( viac na https://www.amfiteater.sered )

18. AUGUSTA o 20:30 hod. MIMONI 2: ZLODUCH PRICHÁDZA

Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný
USA, 2022, 88 min, Slovenský dabing

V neutíchajúcej snahe nájsť toho najväčšieho zloducha všetkých čias a verne mu slúžiť, narazia Mimoni na malého nosatého čiernovlasého chlapca, ktorý vyrastá len so svojou nemeckou matkou. Volá sa Gru a bez toho aby to tušil, toto stretnutie mu zásadne zmení život. ( viac na https://www.amfiteater.sered )

25. AUGUSTA o 20:30 hod. KOCÚR V ČIŽMÁCH: POSLEDNÉ ŽELANIE

Animovaný / Akčný / Dobrodružný / Komédia / Rodinný / Fantasy
USA, 2022, 101 min, Slovenský dabing

Kocúr v čižmách zisťuje, že jeho vášeň pre dobrodružstvo si vybrala svoju daň: prišiel už o osem zo svojich deviatich životov. Vydáva sa teda na výpravu, aby získal späť svojich deväť životov a našiel bájne Posledné želanie. ( viac na https://www.amfiteater.sered )

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované