back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Hráči zo Serede vyhrali turnaj basketbalových nádeji!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

BK Lokomotíva Sereď /  Dňa 17.6.2023 sa v ŠH Sokolovňa v Seredi odohral turnaj basketbalových nádeji na ktorom sa predstavili družstva s Galanty, bratislavského Interu a domácej Serede.

Počas sobotňajšieho dňa čakali na chlapcov zápasy (formou každý z každým) a 2 súťaže, ktoré preverili hráčov v streľbe a driblingu.

Turnaj otvoril naši mladí basketbalisti, ktorí vyzvali rovesníkov z Galanty. V zápase sme dali viac príležitostí hráčom, ktorí v sezóne veľa nehrávali, resp. novým hráčom, aby ukázali čo v nich je. Všetci hrali “na pol plynu”, čo malo za následok tesné skóre počas celého zápasu. Malý bodový náskok sa nám ale podarilo udržať do konca stretnutia a pripísali sme si prvé víťazstvo. Výhra nebola jednoduchá ale chalani si to nakoniec vybojovali a zaslúžene vyhrali.

V druhom zápase sa proti sebe postavili družstvá BK Junior Galanta a Inter Bratislava. V tomto stretnutí jasne dominoval team z Bratislavy, čo sa ukázalo aj na výsledku. Inter hral naplno a s odhodlaním vyhrať a vytvoriť si charakter lídra turnaja.

Tretí zápas bol zároveň finálovým zápasom tohto turnaja basketbalových nádejí. Stretli sa v ňom domáci basketbalisti proti rovesníkom z Bratislavy. Naši chalani do zápasu nastúpili herne ako proti družstvu Galanty, čiže so zatiahnutou ručnou brzdou a na 20% z ich maxima. Preto úvod zápasu bol 10:0 v prospech Interu Bratislava. Chlapci po time-oute začali konečne hrať na 100%. Bránili, útočili, prihrávali si a užívali si basketbal, čo malo za dôsledok, že naši basketbalisti postupne vyrovnali stav skóre.

Chalani dodržiavali veci, ktoré sme si nadstavovali celú sezónu a ciprili na každom zápase či už v lige alebo mimo ligy. Zápas sme nakoniec dobojovali do šťastného konca a vyhrali sme nad družstvom Inter Bratislava náš posledný a zároveň 50-ty zápas v sezóne 2022/2023.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Tento zápas a celkovo turnaj bol skvelou bodkou za sezónou v ktorej sme boli. Chcem sa poďakovať rodičom a hráčom za super sezónu 2022/2023.  Vám patrí vďaka za pomoc pri zápasoch, turnajoch a všetkých basketbalových aktivitách.
Taktiež by som sa chcel poďakovať Trnavského samosprávnemu kraju za finančnú pomoc vďaka ktorej sa mohol daný turnaj basketbalových nádeji uskutočniť.

V neposlednom rade ďakujeme primátorovi mesta Sereď, Ing. Ondrejovi Kurbelovi, za to, že prišiel medzi nás a našich mladých basketbalistov, ktorým slávnostne odovzdal ceny.

Konečne poradie turnaja basketbalových nádeji:

🥇BK Lomomotiba Sereď
🥈Inter Bratislava
🥉BK Junior Galanta

Tréner: Matej Grill
Asistentka trénera: Lilly Vaňovčeková

zdroj: BK Lokomotíva Sereď Fb
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované