back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Vodič v Šintave pravdepodobne nezvládol riadenie a zišiel mimo cestu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Policajti boli včera popoludní privolaní k havarovanému autu v obci Šintava. Vodič pravdepodobne nezvládol riadenie a zišiel mimo cestu.

Policajti ho po príchode na miesto podrobili dychovej skúške, s negatívnym výsledkom. Pri incidente sa nikto nezranil. Polícia vec eviduje ako škodovú udalosť.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Tento komentár pravdepodobne pridaval polovodic alebo niekto kto chodí každý deň len na kolobezke. Už si počul o takej veci že mikrospánok alebo infarkt alebo zle od žalúdka ? Bezmozeg najprv začni šoférovať a potom pridávať nejaký komentár

  2. Ten zaparkovany mustang v jarku musel byt strasne unaveny ked musel tak zalomit ze ho zastavila az bariera s trubkou na odtok a na ceste su neni brzdne stopy… dlho radost majitelovi nerobil… darmo auto treba aj soferovat ked sa mu stupi na plyn… ale to uz dotycny zistil ze zadokolka s ameriky lubi kopat…

  3. Dakujem všetkým ,,odbornikom na riadenie motorovych vozidiel,,za vyjadrenie účasti k jazde.
    Vďaka Bohu ,obaja pasažieri su živi a zdraví,šofér ɓez jedinej nehody za 12 rokov každodennej jazdy v motorovom vozidle.
    Hoci komu z nás sa ,,pravdepodobne,,ako je v nadpise članku ,teda nie s istotou može stať dopravna nehoda aj s inym záverom a nie iba s prácou pre servis .A namiesto neoverenej kritiky ,ze auto treba vediet aj šoferovať a ako sa to da …mať aj info …že napriklad aquaplaning?!!!
    Nehoda sa stala za dažďa ,nie jemného mrholenia …tak nehľadajte brzdnú dráhu…

  4. A aby som nezabudla…skutočne ďakujem všetkym ,ktorí sa pri nehode zastavili pri vozidle a ponúkali pomoc…,,človečina,, ešte stale existuje.
    Veľka vďaka

  5. Pre Seredan…
    Nehody sa stávajú len v zákrutách?
    Pre anonyma 20:42…Tebe na tvojom 1,2Htp sa to stať určite nemôže.

  6. Podľa mňa je tam sedemdesiatka takže na dobrých pneu si neviem predstaviť aký strašný lejak musel byť….
    ….a ten čo sa tam zastavil neviem ako by reagoval keby to auto išlo do protismeru a oproti by išiel niekto z jeho rodiny,fyzika platí aj pre tristo koní tak ako pre 1.2HTP.!!!

  7. Pre pozorovateľ.
    Našťastie nešiel nikto oproti, tak to skončilo len ako škodová udalosť.
    Podľa mojich vedomostí šofér išiel v obci podľa predpisov= 50km/h, pri tabuli ťukol do plynu a jednoducho ho to bralo.
    Sú tam vyjazdené koľaje, stála v nich voda po prietrži, ktorá bola cca o 13tej. A keď som vliezol do auta a vyťahoval im veci, tak tachometer bol seknutý na cca 70ke. To len tak na obhajobu šoféra.
    Tí, ktorí sa tam zastavili a chceli tiež pomôcť si to vypočuli priamo od zdroja.
    A mne osobne sa tentokrát chce veriť verzii, že nešiel ako chuj napriek tomu aké auto riadil a že to tentotkrát bola fakt blbá náhoda a zároveň šťastie, že sa tam nestretli s iným vozidlom.

  8. Zaseknutie tachometra na nejakej hodnote neznamená vždy, že to bola rýchlosť pri náraze. Ale budiž. Nuž potom by si mal dávať pozor na to, že zrýchlenie z 50 na 70 nie každý zvláda.

  9. Jazdím v tých vyjazdených pruhoch už 30 rokov…XY krát za dažďa a snehu…ešte som aquaplaning ani šmyk nedostala…ktovie prečo…za tie roky som prešla od starej škodovky cez športové až po SUV…môj názor – je to o vodičovi

  10. Správne. Aj v ten deň tam prešlo veľa áut, ale aquaplaning dostalo len jedno. Rozprávky starej matere.

  11. Keby ste sa radšej starali o seba a svoje autá, lebo raz sa tu môže písať aj o vás.

  12. Moze sa raz písať aj o nás, ale dúfam, že tam nebudú také primitívne výhovorky ako tu. Aquaplaning, vyjazdené koľaje a iné sprostosti, akoby ostatné autá v tom úseku jazdili po koľajniciach. Veď sa to ani čítať nedá.

  13. Vraj išiel ako kokot , vypálil temu plný zvrtlo ho do jarku cesta suchá mám to doma na videu

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované