back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Slávnostné oceňovanie najúspešnejších žiakov a študentov v šk. roku 2022/2023

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
V estrádnej sále Domu kultúry sa v stredu 28.6.2022 uskutočnilo slávnostné oceňovanie najúspešnejších žiakov a študentov seredských základných a stredných škôl v šk. roku 2022/2023.
Školská, športová a bytová komisia sa na základe schválených kritérií rozhodla oceniť viac ako 200 žiakov a študentov zo Základnej školy Juraja Fándlyho, Základnej školy Jána Amosa Komenského, Cirkevnej základnej školy sv. Cyrila a Metoda, z Obchodnej akadémie, Gymnázia Vojtecha Mihálika a Základnej umeleckej školy Jána Fishera-Kvetoňa.
Každý školský rok vždy prináša so sebou množstvo úspechov, ktoré žiaci a študenti dosahujú. Svoj talent, um i športové nadanie predviedli tento rok napríklad na biologických, chemických, matematických či jazykových olympiádach, pytagoriádach, športových či tanečných zápoleniach alebo recitátorských súťažiach. V pozitívnom smere reprezentovali seba, školu aj mesto Sereď.
Ocenenie za dosiahnuté úspechy je jedným zo spôsobov ako podporovať  úsilie mladých ľudí a motivovať ich v ďalšom vzdelávaní. Slávnostným podujatím sprevádzal koordinátor práce s mládežou na MsÚ Marek Čulaga., ktorý na úvod oceneným zablahoželal a povedal, že dostať sa na toto pódium pre mnohých nebola určite jednoduchá cesta a mnohokrát bola vydláždená prácou nad rámec školských povinností.
Pred samotným aktom oceňovania sa slova ujal primátor Ondrej Kurbel , ktorý v príhovore vyzdvihol veľký počet ocenených žiakov a študentov, lebo to znamená, že máme v Seredi mnoho výnimočných detí. Tí reprezentujú nielen seba, rodičov ale aj pedagógov, ktorí sa im venujú a objavili v nich talenty. „Som rád, že mesto môže týchto šikovných mladých ľudí oceniť, lebo nám robia dobré meno nielen doma ale aj po celom Slovensku,“ povedal a zablahoželal nielen oceneným ale aj ich pedagógom a rodičom, nakoľko bez dobrého zázemia by úspechy žiakov boli ťažko dosiahnuteľné.
Prítomným sa prihovorila aj predsedkyňa Školskej, športovej a bytovej komisie na MsÚ Slávka Kramárová, ktorá takisto poďakovala žiakom a študentom za krásne výsledky, ktoré v šk.roku 2022/2023 dosiahli. Oceňovanie tých najúspešnejších nie je len ohodnotením ich úspechov, ale je aj inšpiráciou pre ostatných. Mesto tak nepriamo podporuje zdravú súťaživosť a rozvoj rôznych schopností.

Ocenení žiaci a študenti si z rúk primátora Ondreja Kurbela a viceprimátorky Márii Fačkovcovej prevzali pamätný list a knihu. O sprievodný program sa postarala speváčka Andrea Süttöová.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované