back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Slovenská správa ciest hľadá realizátora podopretia mosta v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď / 23. JÚN 2023 / V súvislosti s uzatvoreným mostom ponad železnicu chce jeho správca, Slovenská správa ciest (SSC), zabezpečiť jeho stabilitu podopretím. SSC o tom informovala v máji po náhlom uzatvorení mosta. Správca je dnes v štádiu verejného obstarávania na zhotoviteľa podopretia.

Aj keď prvotné informácie v dňoch po uzávere zneli tak, že podopretie nebude výrazne časovo náročné, dnes, teda šesť týždňov po uzávere, sa len obstaráva zhotoviteľ podopretia. Podľa informácií od správcu sa pristúpi k vyhodnoteniu ponúk 27. júna a po podpise zmluvy s víťazným uchádzačom sa môže začať samotná realizácia podopretia. Po nej bude možné na most navrátiť aspoň pešiu a cyklistickú dopravu. Začiatok samotnej obnovy mosta je správcom avizovaný na rok 2024.

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. teda takto na 2 týždne odstaviť vlaky 2 bagre rozbiť 2 tatry odviesť vyrobiť 4 prefabrikáty blízkom uz teraz strabaku poprípade oporný stĺp na jednej druhej strane salung partiu viazacov môžu sa domysavace točiť ale vy obstarávanie čaká sa koho rodina firma viac ojebe potom 14 externých firiem a ďalej to poznáme nevyplatené faktúry a prieťahy hallo ten most ma par metrov čo tu riešite prosim čas dĺžku výstavby na roky smiešne a hlavne malý dosť casu na to úbohé

  2. ZA 6 TÝŽDŇOV SA EŠTE LEN OBSTARÁVA ZHOTOVITEĽ LEN PODOPRETIA ? KRISTE, ČO SPALI TÝCH 6 TÝŽDŇOV ???
    TOTO UŽ NIE JE ANI MOŽNÉ AKO SME MY SLOVÁCI NESCHOPNÍ, TOTÁLNE NESCHOPNÉ RIADENIE OD MIEST AŽ PO VLÁDU.

  3. Anna 24. júna 2023, 10:20 – chyba je v nas obcanoch.

    Preco?

    Skuste si precitat, co sme pisali pred rokom, nasledne mesiacmi a tyzdnami.
    Vyhodou SOL je ARCHIV, ktory je online k dispozicii trvale a tak je vsetko kedykolvek mozne dohladat.

    Mesiace VOPRED sme systematicky upozornovali na vtedy este len MOZNE a nami predpokladane PROBLEMY.

    Reakcia ludi – bud neopodstatnene hejty, alebo podcenovanie problemu.
    Hlupost? Uplne nepochopenie veci, alebo neschopnost vidiet o tyzden dopredu ?
    Neviem. Viem vysledok – ten je tu.

    Slovak je polodebil, ktory nedokaze robit opratrenia dopredu -preventivne.
    Ignoruje upozornenia a reaguje az v momente,kedy sa mu vsetko zosype na chrbat. A ten nasledne ohyba az je vystrety a nevladze.

    Zbytocne sa rozculujete a cokolvek kritizujete AZ TERAZ !!

    Vsetci robia len to, co ste im dovolili. A FAKTY a upozornenia publikovane mesiace dozadu ste ignorovali.

    Vysledky VASHO SPRAVANIA A KONANIA vazeni OBCANIA su tu…

  4. Milos Majko
    To ze „Slovak je polodebil“ ste mysleli akoze na vsetkych nas Slovakov ako cely narod? Alebo iba na seba? Alebo na vasich znamych a pribuznych? To hadam nie…lebo ja sa necitim ako polodebil a som Slovak Ani okruh mojich znamych ani pribuznych za polodebilov nepovazujem. Vazne slova, ked pisete verejne.

  5. p.Majko,úplný súhlas s vašim komentárom.Možno to slovíčko „polodebil“je trošku prisilné,ale máte pravdu.Slovákovi niet rady,ani pomoci..

  6. Polodebili sú tí,čo volili OLANO,SAS,SME RODINA,ZA LUDÍ…povedal by som,že až DEBILI.

  7. A co vlaky? Uz 6ty tyzden chodi NAD a vlaky kvoli tomu meskaju 15-20 minut pripoje necakaju ani v Galante ani v Trnave kvoli tomu

  8. Neviem ci je vhodne aby pán Majko mal naďalej právo uverejňovať nejaké príspevky keďže je slovník polodebil nieje vhodný jeho funkcie. Ukázal tým iba svoju inteligenciu a keďže predpokladám ze jeho rodina vrátane jeho rodičov sú tiež Slováci,, z toho mi vyplýva iba to ze keď sa spojí jeden polodebil s druhým,, výsledkom by mal byť plnohodnotný kompletný debil,,, či to tak je,,, nech si každý na to odpovie sam

  9. Najvyššie zlo je štátna správa armáda.Pravnici exekútori a ostatný zbytočný prizivnici flakaci obsmrdaci a hyjeny v zdravotníctve súdnictve.Vymenit okamžite od vrátnika podvodnýu privatizáciu a predaje štátu znova a skonfiškovali zaskodnikov vyhnať.V krajských mestách derese a zrušiť skorumpovanú políciu všetkých jej Deväť chobotnica .

  10. Anonym 24. júna 2023, 13:47
    Skor sa mi zda ze Majko verejne hanobi narod, ci nie? Za to je palka 1-3 roka.

  11. Ten ďelá to a ten zas tohle a všichni dohromady udělají moc….. známa pesnička….. spraviť poriadnu brigádu seredčanov a most je hotový raz dva a nie len pre peších a cyklistov. A poctivá práca vydrží veľmi dlho.

  12. Ale ozaj ma pravdu stavbár, strabak by vedel prefabrikaty priniesť po koľajniciach až k miestu. Stačilo by zdvihnúť zeriavmi a betonarka je za rohom. To sa bavíme o mostíku cca pár metrov

  13. Panecnku vy zhotovitelia mosta by ste mali byť smrť pri vašom tempe žijeme nekonečné a vecne

  14. Že by sme zasa volili tých komunistov možná že ty by dokázali ten most dať do poriadku

  15. Majko tebe to dobre Dr….. Len tu zbytočne robíš zo seba debila a nehovor o občanoch a o Slovákoch také recy ty co si spravil? Nič!!!!!!! Len píšeš pi….

  16. Ako malo staci, aby sa „Hej Slovaci“ prejavili v plnej parade…

    Ano, presne o tom to je. Neschopnost vyjadrit sa zmysluplne k teme skutocne trapiacej hodne ludi, si hlupak kompenzuje smerom k tomu, kto mu dava moznost ukazat kym je.

    Aj hlupakom a presne tym polodebilom…

  17. Je to aj p zlých stavebných zákonoch,teraz to v parlamente riešia,aby všetky konania prešli do jedného hlavného a tak by sa to malo zjednodušiť a hlavne urýchliť.Ale už sa ozývajú mimovládky,živ.prostredie ,hodnoty za peniaze a mnoho ďalších a hlavne obstarávanie.(Všade vidia podvody korupciu.)Tu by mal platiť mimoriadny režim a konať rýchlo ako cez pandémiu, keď platil núdzový stav ,keď si všetko presadili aj za hranicou ústavnosti. Ale pozrime sa na štadión,aj peniaze sú na účte a čas letí. Už by Hrachostav dávno stíhal pásku.

  18. majko mohli by ste miernit ten svoj priblblý ton, ja viem ze ste ockovaný ale slovak nieje polodebil. Vsetkych ste nahadzali do jedneho vreca. Ked sa vam na slovensku nelubi, mozne sa odstahovat do ciganistanu

  19. Ja ti odpoviem za Majka. Dobre, kazdy slovak mozno nie, ale ty si jak vysity. Teda skor vysita.

  20. od uzaveri som si myslel, ze ozaj to podoprú za dva týždne, po dvoch tyzdnoch sa ukázalo ze to je v nedohladne. Neni som z toho nadsený, ale co narobim, aspon dobrá správa, ze sa robi na tom podopretí,hadam to bude skor ako docasné premostenie.

  21. Na premostenie zabudni. Do septembra to mozno podopru a tento stav zostane tak dva tri roky, kym sa rozhupu a postavia novy.

  22. Za zasadnu otazku povazujem, ci nam podobretie mostapomoze, alebo uskodi…

    Podopretim ziska:

    – zeleznice zacnu aj ked urcite v obmedzenom rezime, no aspon tak, moznost jazdit po zeleznicnom koridore

    čo ale sposobi odstranenie jedneho vyzneho a ekonomicky nakladneho problemu, ktory stoji hodne penazi SAMOTNY STAT

    Ziskame aj my? A tym myslim ludi za mostom, pred nim a vlastne cele mesto?

    Ako to napisat, viac nenasrat uz aj tak dost opravnene nasratych a neprivodit im zdravotne problemy?

    Skusim takto:

    Podopretim mosta pravdepodobne bude sucasny stav ZAKONZERVOVANY do modu, kedy problem velmi „neboli“ stat, vsetko okolo bude sice hnusne amoralne, chrapunske zo strany kompetentnych a nespravodlive voci nam, no – LEGALNE.

    Prachy uz nebude stracat STAT, ale obcania a samosprava. Trpiet NEbude stat, ale obcania a samosprava.

    Kompetentni za mesiac vymysleli urcitym sposobom „diabolsky plan“, kedy z pohladu zakona v pruseri do ktoreho nas dostali urobili vlastne vsetko, co ich ochrani v pripade dalsieho pruseru.

    A to hlavne:

    – podopru most aby nespadol – to by smeboli v spravach na celom svete a CNN by si to vychutnalo. To zase nemusia, aj ked by tu reklamu Slovensko platit nemuselo…

    – vytycili obchadzky beruc do uvahy nase dlhodobe upozornenia a vystrahy pred problemami a bezpecnostnymi rizikami v doprave sposobom, ktory zodpovednost presuva vlastne na vodica trasu obchadzky ignorujuceho.

    Ze ide o obchadzku prakticky o 100% dlhsiu, ako bola navrhnuta a prezentovana samosprave a verejnosti?

    Ved to kurva „vadi len par ludom“ – ostatni su ZNOVU a STALE bud ticho, alebo sa pri vaznych temach odbavuju v zistovani, ktoz nich je vacsi a ktomensi polodebil a ci si taketo oznacenie hlupy Slovak zasluzi. Fakty su ale ine – vadi do tisicom, len par ludi to je ochotnych a schopnych povedat / napisat VEREJNE.

    Problem je v tom, ze veci budu kompetentni a stat riesit az v momente, kedy tych „VEREJNE“ budu stovky az tisce. A ked zacnu byt vysetrovani co vsetko zanedbali a v com vsetkom NEkonali v case, kedy konat mali, resp. kedy im konanie ukladal zakon.

    Nuz, ako by som to slusne napisal…

    Mam obavy, ze prave ODSTRANENIE problemu s vylukou zeleznicnej dopravy, VYRAZNE ZNIZI AKUTNU POTREBU realizacie rychlych a ucinnych rieseni smerujucich k odstraneniu samotneho problemu.

    Povedane inak, realizacia rekonstrukcie uz prestane byt vaznym problemom pre stat a teda zeleznice a spravcu mosta no stale zostane DLHODOBYM PROBLEMOM pre OBCANOV a SAMOSPRAVU.

    Po volbach bude nova vlada urcovat NOVE PRIORITY a bude hooooodne musiet setrit peniaze. Medzicasom sa do podobneho stavu dostanu dalsie mosty a budu dalsie problemy, ktore budu nove a este sikovne „neosetrene a nezakonzerovane“ tak, ako ten nas.

    Co s tym?

    To uz vzhladom na to, ze tupela schopne vygenerovat, ale aj vstrebat len jednu nerozvinutu a nenarocnu vetu a nie tak dlhy a na myslenie narocny text (a tento taky je), prinesieme onedlho.

  23. skorumpovaná hlúpa chamraď na dôležitých postoch je brzda slovenska . miesta sa obsadzujú na základe známostí a nie vedomostí . máme veľa analitikov , poradcov , hovorcov a písateľov emailov vo firmách ale málo ľudí ktorý sú ochotný zobrať zodpovednosť na seba a problém riešiť . svet sa nám musí smiať veď toto je skor lávka a nie most a my sme neschopný to dať na poriadok .

  24. Hahahahaha tupa slovac, Majko ma pravdu pise vam tu 10 rokov o havarijnom moste a vy jebnute prechlastane hlavy utocite na Majka namiesto kompetentych. To ste presne vy slovaci drubnute prepite hlavy bez mozgu, preto sme seci s 90IQ a viac v zahranici, vy jebliny 😀 😀

  25. Seredania, ak chcu most co najskor, by mali volit Kollara a jeho rodinu. Aj tu pisali, ze sa Kollar stretol s primatorom mesta Kurbelom a ze robi vsetko pre to, aby bol v Seredi novy most co najskor. Treba mu dat sancu, aby mohol Seredi pomoct.

  26. To uz vzhladom na to, ze tupela schopne vygenerovat, ale aj vstrebat len jednu nerozvinutu a nenarocnu vetu a nie tak dlhy a na myslenie narocny text (a tento taky je), prinesieme onedlho.

    Ak už kritizujete, začnite od seba. Ešte dobre, že vy ste „zvládli“ zostrojiť rozvinutú vetu, ktorej význam sa zjavne rozplynul z dôvodu chýbajúcich slov… Aký je rozdiel medzi tupelom, ktoré nechápe význam rozvinutej vety a medzi niekým, kto rozvinutú vetu nedokáže napísať? Píšte radšej kratšie vety, tupelá pochopia a vám sa nestratí myšlienka, ktorú ste v dlhšej vete chcel vyjadriť.

  27. Anonym 25. júna 2023, 13:15 – ked doplnite otazku pred odpoved, mozno pochopite. Ak nie, zaslite objednavku na adresu v kontaktoch a dovysvetlim.

  28. anonym 25. júna 2023, 13:28 – nemyslim si, ze Anonym 25. júna 2023, 13:15 nevie, co robi a aky ma ciel.
    Rozdiel medzi nim a hulvatmi je ten, ze on ho chce dosiahnut inteligentnejsie…

  29. Nie, nemám žiadny cieľ. Akurát som mal potrebu poukázať na to, že kritiku treba nielen rozdávať, ale aj prijímať. Ďalšie konšpirácie sú zbytočné.

  30. Zvolte si prepiteho Ficka jebliny 😀 25. júna 2023, 12:21
    Tych 90 mas asi obvod pasa jebo. O IQ silne pochybujem. I ked mozne je vsetko….

  31. Anonym 25. júna 2023, 13:14
    Prave Kollarovi blizka spolocnost tuneluje SSC tym, ze im poskytla predrazeny prenajom kancelarskych priestorov. Nemyslim ze prave na jeho ramene treba plakat. On most nevybavi urcite.

  32. pán predseda už ani nevie, že tu niečo niekomu sľúbil, už rieši iné jemu blízke trable

  33. Ved dalsi primator to poriesi teraz sa budu len vyhovarat a predlzovat co uz ako nasa vlada

  34. a čo robí na úrade ONDRO- veď ste sa mu do zadku pchali ako voš do kožucha ? ..- aha ! sedí a berie plat a má sa doabre.

  35. V auguste by az mali zacat chodit vlaky ale to je len predpoklad mozno aj skor pojdu alebo neskor

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované