back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Seredskí policajti zachránili život zúfalému tínedžerovi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |DM|  Policajti nstržm. Norbert M. a stržm. Dávid O., spolu s ďalšími kolegami z Obvodného oddelenia PZ Sereď neváhali a okamžite išli podať pomocnú ruku zúfalému tínedžerovi.

Políciu zalarmovali kolegovia z tiesňovej linky 112, ktorým zavolal nešťastný chlapec. Policajti ihneď zareagovali a všetky dostupné sily vyslali ku hrádzi pri rieke Váh, v okrese Galanta.

Policajtom Norbertovi a Dávidovi sa podarilo chlapca do niekoľkých minút vypátrať. Nadviazali s rozrušeným mladíkom rozhovor a presvedčili ho, aby sa im zdôveril. Vtedy na miesto dorazili aj ostatné policajné hliadky a spoločne chlapca upokojovali až do príchodu RLP. Privolaný lekár si chlapca živého a bez zranení prevzal a spolu s policajtmi sa presunuli za jeho rodičmi.

Kolegovia zo Serede, výborná práca.

PRI OHROZENÍ ŽIVOTA KONÁME OKAMŽITE

Polícia každé oznámenie o ohrození života alebo zdravia berie vážne a ihneď na neho aj reaguje. Za každých okolností sme pripravení pomôcť vám či vašim blízkym.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. No ešte aby váhali… 🤦🏻‍♀️
    Nerozumiem týmto článkom – ľudia si denne zodpovedne vykonávajú svoju prácu a nikde sa to takto nevyzdvihuje. Lekári denne liečia, zachraňujú životy a operujú, učitelia denne vzdelávajú, manageri riadia, atď atď… To naozaj je nutné poukazovať na snáď úplne prirodzenú vec pri práci policajta ?! Naozaj ich treba verejne “chváliť” za každú ich aktivitu, ktorá je nad rámec vyberania častokrát nezmyselných pokút ?!

  2. No ešte aby váhali… 🤦🏻‍♀️
    Nerozumiem týmto článkom – ľudia si denne zodpovedne vykonávajú svoju prácu a nikde sa to takto nevyzdvihuje. Lekári denne liečia, zachraňujú životy a operujú, učitelia denne vzdelávajú, manageri riadia, atď atď… To naozaj je nutné poukazovať na snáď úplne prirodzenú vec pri práci policajta ?! Naozaj ich treba verejne “chváliť” za každú ich aktivitu, ktorá je nad rámec vyberania častokrát nezmyselných pokút ?!

  3. no a práve pre toto „vyberanie nezmyselných pokút“ sa vyzdvihuje aj táto stránka ich práce, keďže väčšina ľudí na nich picuje že nič nerobia len vyberaju pokuty

  4. no a práve pre toto „vyberanie nezmyselných pokút“ sa vyzdvihuje aj táto stránka ich práce, keďže väčšina ľudí na nich picuje že nič nerobia len vyberaju pokuty

  5. Určite ich prácu ocenili osobne rodičia, zamestnávateľ… myslím, že to stačí – netreba písať ďakovné články o veciach, ktoré sú snáď samozrejmosťou a ich bežnou náplňou práce. Čo tu treba vyzdvihovať ??? Že si robili svoju prácu ? Podľa mňa nič veľkolepé neurobili. Bežná práca…, to len v Seredi si ideme dávať zásluhy , uznania a verejné ďakovania za každú vec, čo sa trošku vymyká bežnému “ničnerobeniu”.

  6. Určite ich prácu ocenili osobne rodičia, zamestnávateľ… myslím, že to stačí – netreba písať ďakovné články o veciach, ktoré sú snáď samozrejmosťou a ich bežnou náplňou práce. Čo tu treba vyzdvihovať ??? Že si robili svoju prácu ? Podľa mňa nič veľkolepé neurobili. Bežná práca…, to len v Seredi si ideme dávať zásluhy , uznania a verejné ďakovania za každú vec, čo sa trošku vymyká bežnému “ničnerobeniu”.

  7. Ludia nezmyselne komentujuci takto vaznu vec nepochybne nikomu nikdy a v nicom nepomohli.

    Pravdepodobne ani len netusia, co pomoc znamena a vo svojej jednoduchosti a ubohosti si ani len nevedia predstavit, co znamena zachrana zivota ineho cloveka.

    Skutocne je smutne, ako hlboko moralne a emocionalne niektori jedinci klesli.

    Snajvacsou pravdepodobnostou pomoc im ked sa ocitnu v nudzi prijmu rovnako bez emocii a slova vdaky.

    Esteze su toskutocne len ojedinele a prespolocnost postradatelne straty – ostatni normalni ludia si urcite aspon predstavia to, k comu skutocne doslo.

    A ak ich nenapadne napisat nic rozumne verim, ze stratia heslo k pristupu na net.

  8. Bohuzial chalan sa nakoniec obesil,rad by som vedel ako sa lekar postaral o chlapca,zrejme mu len pichol nieco na ukludnenie ked chcel skocit z mosta,to je tipicke nase chrapunske zdravotnictvo,odbijeme to inekciou a je vybavene.

  9. Miloš ruku na srdce a ty si komu pomohol (zadarmo) ? To nerobí ani filantrop a sni samaritán… na druhej strane fotka nebude ako sa valcuje gauč a frčí tv?

  10. Pán Majko prepáčte, ale Vy ako novinár by ste mali vedieť prijať každý názor a odpustiť si označenia typu NEPOCHYBNE , NIKOMU, V NIČOM, či označovať niekoho JEDNODUCHÝM, ÚBOHÝM, či dokonca vyjadriť sa, že je pre spoločnosť pre svoje názory ľahko postrádateľnou stratou ! Nezmyselne komentujúci ??? To kde žijeme ? Čo Vy viete o človeku ktorý len napísal svoj názor ? Môžete s ním nesúhlasiť, ale tieto Vaše označenia sú totálne cez. A Vy ste kto pán Majko ? Čo Vy ste v živote dokázali také prevratné, že robíte takéto závery o iných ??? Trošku sebareflexie by nezaškodilo.

  11. Len tolko, kedy uz konecne pochopis, ze tliapanie chobotin nie je vyjadrenie nazoru. Ale len tliapanie chobotin.

  12. Kedy konečne pochopíš že Miloš je tu King … povie si čo chce komu chce a ako chce a ty jedna malá 0 s tým nič nenarobíš…

  13. Len pre vašu informáciu ten chlapec ktorý chcel skočiť z mosta vôbec nebol ten ktorý sa obesil nechápem načo píšete veci ktoré vôbec niesu pravda najprv si veci overte a potom píšte. A najlepšie by bolo keby sa do toho vôbec nestarajte .

  14. Malo by sa o takýchto veciach viac hovoriť a ľudia sa možno poucia alebo si uvedomia ze niesu v tom sami v tom trápení ktoré prežívajú. Nie je to jediným východiskom si vziať život. Prečo ale tinedzeri majú vôbec takéto nápady? Komunikácia je základ všetkého. Modlím sa za ľudí ktorí si vzali život alebo sa o to pokúsili aby ste sa uzdravili, ste potrební a chce to čas na uzdravenie. Najhoršie je ze ľudia ktorí si vzali život, by toto rozhodnutie možno v budúcnosti už nespravili. Rozpravajme sa s nimi a starajme sa o týchto ľudí. A ešte raz, ste potrební!!!

  15. Daj si ty picoviny rozprávať viete nemáte dostatočne zaujímavý život tak sa musíte starať do druhých , píšete neoverené informácie, tliachate picoviny niektorý ľudia by ste sa fakt mali uvedomiť čo rozprávate.

  16. Daj si ty picoviny rozprávať viete nemáte dostatočne zaujímavý život tak sa musíte starať do druhých , píšete neoverené informácie, tliachate picoviny niektorý ľudia by ste sa fakt mali uvedomiť čo rozprávate.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované