back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Práve v tomto čase nájomný podpaľač Tomáš Anda polial auto benzínom a zapálil ho…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Pred siedmimi rokmi o tomto čase nájomný podpaľač a kriminálny živel občianskym meno  Tomáš Anda na Trnavskej ulici pristúpil k autu iba na chvíľu odstavenému pred našim domom na Trnavskej ulici a bez kontroly či v ňom v autosedačke nesedí dieťa, alebo či po chodníku nejdú ľudia, ktorých ohrozí na živote auto polial benzínom a zapálil ho. Následne fľašu od benzínu odhodil do záhrady rodinného domu ďalej na ulici, nastúpil do auta šóférovaného vodičom Arpádom Bittom a išiel sa baviť do podniku v Galante.

Po zadržaní políciou podpaľač Anda vypovedal, že nás nepozná, nevie prečo mal  auto podpáliť a na tento čin bol objednaný osobou ktorú pozná, no má z nej strach, tak ju nebude menovať.

Vypočúvajúceho policajta npor. Petra Hambálka nijako zvlášť meno objednávateľa (dnes môžeme s pomerne vysokou určitosťou tvrdiť, že išlo o sprostredkovateľa) nezaujímalo. Následne meno objednávateľa nezaujímalo ani prokurátorku OP v Galante a sudkyňu OS V Galante.

Pri podávaní trestného oznámenia na  OO PZ v Seredi vypočúvajúci policajt  odmietal do spisu prijať kópie článkov, v ktorých sme predpokladali, že sa meno objednávateľa bude nachádzať.

O niekoľko mesiacov neskôr nám vysokopostavený policajný dôstojník PZ prezradil, že mali vec „vyšetriť“ na OO PZ. Nemalo to tak byť. Z už vtedy známych skutočností vyplývalo, že v prípade figurovali minimálne: podpaľač -vykonávateľ, vodič a objednávateľ.  Teda ORGANIZOVANÁ SKUPINA. A to nie je práca pre skráteného vyšetrovateľa zo Serede.

To všetko sa udialo dva roky pred vraždou novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky Martinky Kušnírovej.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Iba niekoľko týždňov pred týmto kriminálnym činom nám v telefonáte starosta jednej z obcí neďaleko Serede povedal, že sa na mňa dohodli traja starostovia a -budem sa čudovať,to sami páčiť nebude…

Nie, nevzdáme sa a ľudia schopní kradnúť, tunelovať verejné financie, zneužívať moc a zastrašovať ľudí poukazujúcich na ich amorálne a nezákonné konanie, nemajú čo robiť vo verejnom živote a v politike. Opačne, majú byť vytlačení na okraj spoločnosti a za  nezákonné konanie sedieť v base. 

Z článku publikovaného skôr vyberáme:

Vo vyšetrovacom spise sa nachádzajú informácie, ktoré kompetentné orgány akosi stále úmyselne nechcú vidieť, vyhodnotiť a pracovať s nimi. Samotní policajti nám (a nielen nám) v minulosti nie raz potvrdili, že sú pravdivé a že im nie je umožnené prípad korektne vyšetriť.

Spoločnosť  sa musí vysporiadať s každým nezákonným konaním. Najmä s tým, ktoré priamo ohrozuje samotné základy demokracie a likviduje dôveru občanov v právo,  spravodlivosť a základy právneho štátu.

– – –

V odhaľovaní a publikovaní pravdy pokračujeme aj 7 rokov od otvoreného zastrašovania média kriminálnymi živlami majúcimi pravdepodobne krytie v bezpečnostných zložkách štátu. Tými živlami, ktoré robia všetko preto, aby aj cez politiku znovu ovládli náš štát a mestá a dediny.

Pridajte sa a nedopustite, aby sa niečo takto ohavné stalo vám, alebo vašim deťom. Nenechajte si ukradnúť posledné zvyšky demokracie v krajine a postavte sa svojvôli zločincov v politike, polícii, prokuratúre a justícii!

Viac informácií a fotografií nájdete tu:

Na „vymetenie“ špiny zo svojich radov a vyšetrenie prípadu podpálenia auta, mali príslušné orgány 6 rokov

- Článok pokračuje pod reklamou -

A v rubrike: http://www.seredonline.sk/kategoria/zastrasovanie-media-podpalenim-auta/

Poznámka: Autor článku je vlastníkom média a zároveň poškodeným v prípade zastrašovania podpálením auta.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ake su dalsie postupy?ved to sa moze tahat aj 20rokov,sud v strasburgu?alebo generalna prokuratura?ani NAKU to nezaujima?

  2. Podla mna sa to netaha, raz to uzavreli, jeho symbolicky odsudili a hotovo. 2x ho odsudit nemozu za to iste. Problem je ze stacilo pritlacit a ponuknut moznost ziskat nizsi trest, ak prezradi objednavatela. Ak neprezradi, mal sediet natvrdo a nie dostat podmienku. Toto grazlov este viac posmeli, lebo co sa im stane, ak ich aj chytia? Takmer nic

  3. Možno v tej dobe ešte pred vraždou Kuciaka a snúbenice NAKA riešila oveľa závažnejšie trestné činy než nejaké podpaľovanie áut novinára. Spomenula by som napríklad podplácanie učiteľov klobáskami na vysokej škole (nebudem menovať) a podobné zaujímavosti.

  4. Hambo robi takehoto upratovaca dodnes na skorumpovanej policii, drzi je ako vos pod chrastou, este si dovoli povedat, ze ked sa vam nepaci, stazujte sa na lamparni, vsetky nezakonne veci maju zastresene a zahladene okresnou prokuraturou a jej vernymi posluhovacmi, ti ked si to zoberu pod svoje prehnite kridla mozete dokazovat co len chcete, dostanu kamerove zaznamy, ale aj tak s vami vydrbu ako len chcu, je to jedna skorumpovana zlocinecka banda

  5. Milosa Majka a jeho rodiny bolo to auto.dali ho zapalit vyssi regionalny politici na cele s bruchom,staci tak?

  6. Takze to podpalenie auta si objednal byvaly primator Tomcanyi? Rozumiem tomu spravne? On pouziva taketo metody?

  7. Čo tak aj sebakritické myslenie ? Opýtať sa sám seba či moje konanie neohrozuje moju rodinu ?
    Toto médium na začiatku malo zmysel kde človek si prečítal o Seredi dokonca live kamera bola super. Ale neskôr sa to tu stálo jednosmerný osobným blogom jedného človeka kde názov stránky nezodpovedá podstate.
    Každý slušní občan samozrejme odsudzuje takéto praktiky zastrašovania.
    Honba za klikmi užívateľov bohužiaľ malo svoju daň.

    Prečo sa inak zrušila live camera ?

  8. To sme došli až tak ďaleko, že si človek nemôže povedať čo si myslí a keď vysloví svoj názor mu podpália auto, dom, alebo ho dokonca zavraždia? Drž hubu a krok ako baran? Tak to vyzerá aj v našom štáte. Vykonávatelia a objednávatelia sú chránení policajtami a aj súdmi. Bol už niekto spravodlivo odsúdený? Aj keď ostane najvyšší trest môže si po odpykaní časti trestu požiadať o prepustenie, alebo požiadať o dohodu o vine a treste. To je výsmech pre poškodených ľudí. Zmení sa to niekedy, alebo už nikto na svete to nedá do poriadku a bude to horšie a horšie,

  9. Prečítala som si výpoveď toho podpaľača a zamrazilo ma.Ak je pravda to čo je napísané o tom telefonáte a že sa traja funkcionári dohodli na na takomto zastrašovaní novinára,ich ženy určite žijú v strachu. Lebo mužov majú beštie schopné upáliť aj dieťa.Čo zažila rodina podpáleného auta nechcem ani vedieť.Prečo ešte nevieme mená tých čo to objednali?

  10. Mená nevieme preto, lebo niekomu na tom nezáležalo, aby to vyšetril – alebo, až priveľmi záležalo, aby to nevyšetril… a obávam sa, že sa to už v tomto prípade nepohne ďalej. A to je smutné. Môžeme si povedať, že nás sa to netýka, ale týka. Týka sa to úplne každého a otázka je, dokedy si necháme srať na hlavu.

  11. V priebehu života vás budú ľudia rozčuľovať, znevažovať a správať sa k vám zle. Nechajte Boha, aby sa vysporiadal s tým, čo robia, pretože nenávisť vo vašom srdci pohltí aj vás.

  12. 14:37, máš pocit, že treba byť ticho a nerýpať? Presne toto by mali robiť všetci. Rýpať a nenechať sa. Zaujímať sa. A keď nemá niekto chuť alebo čas, mal by si vážiť, že to robí niekto za neho. Takto, keď sa väčšina nezaujíma je ľahšie umlčať jednotlivca, keď hlúpe stádo je iba ticho a ešte niekto povie, že tak mu treba…

  13. Niekto si dá nick „Fico“ a už ide svoje. Veľmi múdro trafil, komu by podobné praktiky nevadili a na koho strane je…

  14. ked to je take jasne kto dal zapalit to auto, nechapem preco majko tu vypisuje svoje zistenia. Ved posledne roky sa tu prizivoval na nazoroch vlady a prezidentky z blazninca…. ktory rozviazali ruky policii, tak asi bude niekde inde problem, myslim ze asi v nom ale to tu nezverejni….

  15. mozno by si vedel, keby vies citat a pochopit co je napisane v clankoch k tejto teme, takto si vygcal debilinu do komentu k niecomu, co si nepochopil

  16. možno len prezentuje dámu s príčeskom a v minisukni, aby ste mu závideli, aký má doma kus …….

  17. pre 7,27 ty asociálny cynický psychopat nechceš nám ukázať tvoju starú,tlstú, a chlpatú chamajdžu v bombarďákoch a ukázať čo máš doma?????

  18. Na aky trest bol dotycny pachatel odsudeny? Bola z jeho strany nahradena skoda, ktoru sposobil?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované