back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zmena organizácie dopravy počas SEREDSKÉHO HODOVÉHO JARMOKU. Uzávierka ulíc, obchádzky, povolenie vjazdu a ďalšie informácie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Tento rok prechádza SEREDSKÝ HODOVÝ JARMOK výraznou zmenou a tou je presun hlavnej časti na Námestie slobody, Parkovú ulicu a mestský park. Z tohto dôvodu dôjde k zmene organizácie dopravy.

Mestská polícia Sereď informuje, že v piatok 23.6.2023 v čase od 02:00 hod. ráno začnú platiť dopravné obmedzenia na uliciach Nám.slobody – Parková – SNP. Na daných uliciach bude úplná uzávera a zakázaný vjazd vozidlám. Obmedzenie bude platiť až do nedele 25.6.2023 cca do 21:00 hod.

Obchádzky

Počas jarmoku bude teda zákaz vjazdu na uliciach Námestie slobody (od križovatky Lidl po bývalú predajňu Altis) a Parková ulica. Vodiči môžu využiť obchádzky

– zo smeru od Hlohovca cez ulice Krásna, Hviezdoslavova, A.Hlinku a Pekárska

– zo smeru od Šintavy budú mať vodiči možnosť ísť na Hlohovec cez ulice Pekárska alebo Železničná

- Článok pokračuje pod reklamou -

Vjazd pre majiteľov nehnuteľností a zásobovanie prevádzok

Nakoľko bude počas jarmoku úplne uzatvorený vjazd vozidiel na ul. Námestie slobody a Parková ul., zásobovanie predajní vozidlami sa z uvedeného dôvodu nebude dať zabezpečovať. Zásobovacie autá budú môcť prísť na parkovisko k bývalej predajni Altis a odtiaľ zabezpečiť zásobovanie prípadne sa budú musieť prevádzky predzásobiť.

Majitelia nehnuteľností budú mať možnosť vojsť k nehnuteľnosti v čase od 22:00 hod. do 07:00 hod. Na možnosť parkovania osloví primátor mesta písomne každého rezidenta, kde sa dotknuté osoby dozvedia bližšie informácie.

Iná situácia zásobovania, vjazdu a výjazdu bude na ul. SNP a Nám.slobody (jednosmerka popri malom parku). Do tejto zóny od Kúp. námestia bude zakázaný vjazd všetkých motorovým vozidlám, pričom majitelia nehnuteľností a zásobovanie budú mať voľný neobmedzený vjazd/výjazd. Cesta okolo RetroCafé bude prejazdná.

Svetelná signalizácia

Semafory pri Lidli budú odstavené. Nemôžu byť zapnuté, nakoľko sú na nich smerové šipky, ktoré v tom čase nebudú platné, keďže bude vjazd zakázaný. Takto by mala byť premávka na hlavnom ťahu v smere od M.R. Štefánika k Šintave a naopak plynulejšia.

Priestor pred Dánim

Na Školskej ulici budú tak ako po minulé roky zábavné atrakcie. Parkovisko (trojuholník) pred Dánim bude uzatvorené, ale parkoviská popri ceste ostávajú zachované.

Koncert skupiny SLADE a doprava

Súčasťou jarmoku bude aj mega koncert skupiny Slade. Nakoľko majú koncerty svetových kapiel vysokú návštevnosť mestská polícia bude počas konania dohliadať na plynulosť premávky. So záchytným parkoviskom sa nepočíta, ale v prípade zaplnenia priľahlých parkovísk budú hliadky presmerovávať návštevníkov napríklad ku kempingu.

Plynulý priebeh jarmoku z hľadiska dopravy závisí od vodičov

Mestská polícia aj touto cestou prosí vodičov o zodpovednosť, ohľaduplnosť a trpezlivosť, nakoľko môžu nastať dopravné zápchy hlavne na križovatke pri MsÚ pred kostolom, križovatke ulíc A.Hlinku-Železničná. Venujte preto pri prejazde mestom zvýšenú pozornosť.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Veľmi sa tešíme,hlavne my čo bývame na Parkovej ako sa nebudeme môcť vôbec dostať domov ani z domu autom.Ďakujem vedeniu mesta .

  2. Určite sa to dalo vymyslieť aj inak,lenže to by bolo treba porozmýšľať a zdá sa že na MÚ nie sú na to ľudia.😢

  3. Anonym z Parkovej. Domov sa dostanete, ale budete musieť zaparkovať inde. Lidl, Kaufland, Billa, Jednota. Presne ako tí čo roky znášajú jarmok na starom mieste. Takto je na parkovej obmedzených par dokov. Na starom mieste bolo obmedzených 10x viac rodín. Dokonca aj platené státia. A nikoho to netrápilo.

  4. Co cakate od mesta aky rozum?ved nevedia pokosit primitivnu travu,co v pohode vedeli nasi praprapredkovia.

  5. Tak hadam jeden vikend vydrzite…take slovenske na vsetko vkuse pindat.nikdy sa neda vyhoviet vsetkym…

  6. V Hlohovci prežili aj opravu mosta. Len tu všetci strácajú tuším aj zmysel života.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované