back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Účastníci kampane Do práce na bicykli vybojovali mestu moderný poschodový cyklostojan!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď / 13. JÚN 2023 /  Ak ste jedným z registrovaných účastníkov celoslovenskej kampane za dochádzanie do práce na bicykli, dopomohli ste práve mestu získať nový špeciálny cyklostojan! Veľký kus práce odviedla aj šťastena.

Mesto Sereď sa opätovne zapojilo do celoslovenskej akcie, ktorej cieľom je odbúrať z ciest čo najviac motorových vozidiel a nahradiť ich bicyklami. Nie vždy a všade je to možné, avšak ak sa chce, veľa vecí sa dá zvládnuť. Obce s dostatočným počtom zaregistrovaných cyklistov sa zároveň zaradili do žrebovania o praktické ceny, ktoré majú slúžiť pre rozvoj cyklodopravy na ich území.

Na Sereď sa v záverečnom žrebovaní usmialo šťastie. Aj vďaka nemu sme okrem výborného pocitu z ekologického správania sa obyvateľov mesta dostali za odmenu aj moderný cyklostojan. O jeho najpraktickejšom umiestnení do mesta sa práve rozhoduje,“ uviedla Silvia Kováčová z oddelenia školstva, športu a kultúry. Informovala, že z takmer tridsiatich samospráv, ktoré splnili vyhlásené podmienky minimálne sto registrovaných účastníkov kampane, získali výhru aj mestá Trenčín a Levice.

V prvom rade by som chcel poďakovať za účasť v kampani všetkým účastníkom. Veľkú zásluhu na dnešnom úspechu má aj aktívny prístup zamestnancov mestského úradu pri  propagácii tohto už tradičného podujatia. Náš nový stojan bude praktickou ukážkou nového prístupu k odkladaniu bicyklov. Tieto poschodové riešenia možno vyzerajú náročne, sú však veľmi praktické, jednoduché na manipuláciu, ktorú zvládnu aj starší ľudia či väčšie deti. Sú zároveň ideálne na odkladanie bicyklov v menšom priestore,“ objasnil primátor mesta Ondrej Kurbel.

Súťažná časť cyklokampane je stále v plnom prúde. Do konca júna sa zaregistrovaní snažia pre svoj tím, či spoločnosť našliapať v pedáloch čo najviac kilometrov bez emisií CO2. Aktuálny desiaty ročník sa môže pochváliť doposiaľ najväčším počtom účastníkov.

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

zdroj foto: FB Do práce na bicykli

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Dobrý deň. Na akú dobu je nutné aby ten stojan bol zároveň aj reklamným bannerom=vizuálnym smogom?

  2. Dobrý deň. Na akú dobu je nutné aby ten stojan bol zároveň aj reklamným bannerom=vizuálnym smogom?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované