back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Program letného kina amfík: júl – august 2023

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

PROGRAM LETNÉHO KINA AMFIK

JÚL – AUGUST 2023

VSTUP ZDARMA

BUFET OTVORENÝ POL HODINU PRED ZAČIATKOM PREDSTAVENIA

 

7. JÚLA 21:30  JEŽKO SONIC 2

Akčný / Dobrodružný / Komédia / Rodinný / Sci-Fi

- Článok pokračuje pod reklamou -

USA / Japonsko, 2022, 122 min, Český dabing

 

Vo chvíli, keď Doktor Robotnik osudovo uviazol na Hubovej planéte, stratil ježko Sonic jediného, naozaj schopného nepriateľa. A začal sa veľmi nudiť. Občas vypomôže polícii dopadnúť zopár „nepolapiteľných“ gaunerov, ale inak nemá svoju modrú energiu kde vybiť. Čo znepokojuje jeho kamoša šerifa Toma oveľa viac než škody, ktoré za neho musia platiť. Lenže vynaliezavý Robotnik dokázal nájsť spôsob, ako zo svojho hubového väzenia uniknúť a vrátiť sa na Zem. Navyše sa spojil s ježurou menom Knuckles, chlpatou červenou guľou plnou zloby a unikátnych schopností, ktoré sú podobné tým Sonicovým. Táto nebezpečná dvojka sleduje dva hlavné ciele. Prvým je pomstiť sa Sonicovi a druhým nájsť a ovládnuť nekonečný zdroj energie, ktorý by z Robotnika urobil vládcu celej planéty. Presile našťastie nebude Sonic čeliť sám, ale s podporou dvojchvostého lišiaka Tailsa, ktorý mu prišiel na pomoc z inej dimenzie, pretože ide naozaj o všetko.

14. JÚLA 21:30 INVALID

Komédia

Slovensko, 2023, 108 min, Slovenská verzia

 

Divoké 90. roky. Šuštiakové súpravy, pestrofarebné saká, veľké magnetofóny, videoprehrávače, gýčová dancefloor hudba, videopožičovne na každom kroku, nové spoločenské pomery, záplava rôznych podvodníčkov, začínajúci organizovaný zločin a s ním spojené násilie a korupcia. V tomto čase a prostredí anonymného slovenského malomesta sa odohráva príbeh Laca Hundera – údržbára v múzeu, ktorý je hrdý na svoju prácu, ale kvôli svojej cholerickej povahe sa ocitne v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Réžie filmu INVALID sa zhostil Jonáš Karásek, režisér s mimoriadnym zmyslom pre humor a citom pre silnú vizuálnu stránku, ktorý dokáže suverénne kombinovať humor s akciou, a to všetko navyše zabalené v atraktívnom vizuálnom obale. Pre Jonáša to bude už jeho tretí film po komerčne úspešných filmoch Kandidát a Amnestie. Scenár k filmu napísal Tomáš Ďušička a je zaplnený originálnymi postavami, jedinečným príbehom a hlavne vtipnými autentickými dialógmi a replikami, ktoré majú potenciál stať sa kultovými. Producentmi filmu sú Maroš Hečko a Peter Veverka. V snímke sa okrem spomenutého Zděnka Godlu a Gregora Hološku, predstavia Daniel Fischer, Ivo Gogál, Oľga Belešová, Sväťo Malachovský, Sáva Popovič, Sandra Lasoková ale aj hviezdy hudobného show-biznisu Rytmus v úlohe rómskeho úžerníka, Majk Spirit v úlohe policajta a trio hip-hop hviezd doplní aj raper VEC.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

21. JÚLA 21:30 TOP GUN: MAVERICK

Akčný / Dráma

USA, 2022, 131 min, Český dabing

 

Viac než 30 rokov v službe. Pochvaly. Vyznamenania. Jediný, kto za posledných 40 rokov zostrelil tri nepriateľské lietadlá. Napriek tomu ho nikdy nepovýšili. Prečo? Pretože je to Maverick. Rebel, ktorý počúva len sám seba. Aj napriek tomu  dostane ponuku stať sa inštruktorom elitných pilotov stíhačiek v programe Top Gun, ktorých má pripraviť na úlohu spadajúcu do kategórie Mission Impossible. Okrem tejto misie bude musieť Maverick zvládnuť ďalšiu náročnú súkromnú misiu. Jedným z pilotov, ktorých má pripraviť na akciu, je Bradley Bradshaw (Miles Teller), syn jeho priateľa a navigátora Goosea. Znalci prvého Top Gunu, vedia, že Goose zahynul, keď sa neúspešne katapultoval z neovládateľnej stíhačky, ktorú pilotoval práve Maverick. A jeho syn ho obviňuje zo smrti svojho otca. Maverick za žiadnu cenu nechce, aby Bradleyho postihol rovnaký osud ako jeho otca. Pritom si uvedomuje, že šanca, že jeden z pilotov plánovanú leteckú operáciu neprežije, nie je vôbec malá.Viac než 30 rokov v službe. Pochvaly. Vyznamenania. Jediný, kto za posledných 40 rokov zostrelil tri nepriateľské lietadlá. Napriek tomu ho nikdy nepovýšili. Prečo? Pretože je to Maverick. Rebel, ktorý počúva len sám seba.

28. JÚLA 21:30 JURSKÝ PARK: NADVLÁDA

Akčný / Dobrodružný / Sci-Fi

USA, 2022, 147 min, Český dabing

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

Príbeh filmu Jurský svet: Nadvláda sa odohráva štyri roky po zániku ostrova Isla Nubar, pôvodného domova oživených jurských tvorov. Medzitým sa začali kontrolovane aj nekontrolovane rozmnožovať, v dôsledku čoho sme si museli zvyknúť na ich prítomnosť v našom ekosystéme a na to, že už pravdepodobne nestojíme na vrchole potravinového reťazca. Na jednej strane sú ľudia, ktorí chcú túto novú obrovskú silu využiť vo svoj prospech, a na druhej strane ľudia, ktorí im v tom chcú zabrániť a snažia sa udržať svet v čo najväčšej rovnováhe. Patrí k nim aj Owen Grady (Chris Pratt) a jeho priateľka Claire (Bryce Dallas Howard), ktorí v prvých dvoch filmoch získali patričné skúsenosti. Doplnia ich ich hviezdy Jurského parku, paleontológovia Alan Grant (Sam Neill) a Ellie Sattlerová (Laura Dern), a teoretik so zmyslom pre detail Ian Malcolm (Jeff Goldblum). Všetci sa púšťajú do dych berúceho boja s časom, ľudskými a jašterími nepriateľmi, aby sa pokúsili o nemožné v situácii, ktorá netrvá päť minút, ale dvanásť.

4. AUGUSTA  21:00 DUNGEON&DRAGONS: ČESŤ ZLODEJOV

Dobrodružný / Fantasy

USA, 2023, 134 min, Český dabing

 

Potulný spevák a bard Edgin (Chris Pine) sa živí tým, že so svojou zlodejskou partičkou pomáha meniť majiteľov vzácnych artefaktov, jedným ukradnú a druhým  predajú. Je to nebezpečná práca, pri ktorej je neustále jednou nohou vo väzení a šťastena Edginove nepraje navždy. Keď sa mu podarí ukradnúť stratenú relikviu, ktorá sa nikdy nemala dostať do nesprávnych rúk a bol to práve on, kto ju do nich dobrovoľne doručí, spustí to domino efekt, ktorý môže otriasť celým svetom. Edgin je síce podvodník a zlodej, ale stále má v sebe kúsok cti, a tak sa rozhodne napraviť škodu, ktorú napáchal. Keďže však proti nemu stojí armáda nemilosrdných zabijakov, mocných čarodejníkov a zákerný bývalý priateľ Forge Fletcher (Hugh Grant), potrebuje tím, s ktorým by mal aspoň malú šancu obstáť. A keďže film vychádza z legendárnej hry, je jasné, že v jeho posádke nemôže chýbať drsná bojovníčka (Michelle Rodriguez), vznešený rytier (Regé-Jean Page), mág (Justice Smith) ani druidka (Sophia Lillis).Potulný spevák a bard Edgin (Chris Pine) sa živí tým, že so svojou zlodejskou partičkou pomáha meniť majiteľov vzácnych artefaktov, jedným ukradnú a druhým  predajú. Je to nebezpečná práca, pri ktorej je neustále jednou nohou vo väzení a šťastena Edginove nepraje navždy. Keď sa mu podarí ukradnúť stratenú relikviu, ktorá sa nikdy nemala dostať do nesprávnych rúk a bol to práve on, kto ju do nich dobrovoľne doručí, spustí to domino efekt, ktorý môže otriasť celým svetom. Edgin je síce podvodník a zlodej, ale stále má v sebe kúsok cti, a tak sa rozhodne napraviť škodu, ktorú napáchal. Keďže však proti nemu stojí armáda nemilosrdných zabijakov, mocných čarodejníkov a zákerný bývalý priateľ Forge Fletcher (Hugh Grant), potrebuje tím, s ktorým by mal aspoň malú šancu obstáť. A keďže film vychádza z legendárnej hry, je jasné, že v jeho posádke nemôže chýbať drsná bojovníčka (Michelle Rodriguez), vznešený rytier (Regé-Jean Page), mág (Justice Smith) ani druidka (Sophia Lillis).

11. AUGUSTA 21:00 MALÝ WINNETOU

Rodinný / Dobrodružný

Nemecko, 2022, 103 min, Slovenský dabing

 

Zatiaľ, čo sa 12-ročný Winnetou vidí už ako veľký bojovník, jeho otec verí, že sa má ešte veľa čo učiť. Keď nepríde stádo byvolov, čím sa ohrozí prežitie kmeňa, Winnetou využije príležitosť dokázať svojmu otcovi, že aj on vie byť malý náčelník. Spolu so svojou sestrou a novým kamarátom sa Winnetou vydáva na nebezpečné dobrodružstvo, aby zachránil svoj kmeň.Zatiaľ, čo sa 12-ročný Winnetou vidí už ako veľký bojovník, jeho otec verí, že sa má ešte veľa čo učiť. Keď nepríde stádo byvolov, čím sa ohrozí prežitie kmeňa, Winnetou využije príležitosť dokázať svojmu otcovi, že aj on vie byť malý náčelník. Spolu so svojou sestrou a novým kamarátom sa Winnetou vydáva na nebezpečné dobrodružstvo, aby zachránil svoj kmeň.

18. AUGUSTA 20:30 MIMONI 2: ZLODUCH PRICHÁDZA

Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný

USA, 2022, 88 min, Slovenský dabing

 

Každý pozná Grua ako hlavného majstra zločinu. Teraz sa však vraciame do 70. rokov kedy sa stretávame so zakomplexovaným dvanásťročným chlapcom, ktorý o tejto  kariére sníva zatiaľ len vo svojej spálni. Šťastnou náhodou jedného pekného dňa narazí na štvoricu úplných Mimoňov (starí známi Kevin, Stuarta, Bob a nováčik Otto- Mimoň so zubným strojčekom a akútnou potrebou objatia). Hoci je to ťažko uveriteľné, rýchlo s nimi nájde spoločnú reč, a s ich pomocou postaví svoj prvý zloduchov brloh, skonštruuje svoju prvú zbraň a naplánuje prvú tajnú misiu. Cieľom tejto akcie je stať sa členom Šialenej šestky, absolútnej elity medzi zloduchmi. Jej členovia sú pre Grua dokonalými ikonami a vzormi. V momente keď ich opustí súčasný vodca, legendárny majster bojových umení Willy Kanón, Gru vycíti šancu zaplniť uvoľnené miesto. Pohovor o členstvo v Šialenej šestke však vôbec nedopadne dobre a  namiesto toho, aby sa Gru stal ich členom, získa naopak päť nebezpečných nepriateľov na celý život. Našťastie má nových nerozlučných priateľov, ktorí ho nikdy nenechajú v ,,kaši,,. Pod vedením Majsterky Chow začnú cvičiť kung-fu, pretože nad Šialenou šestkou sa nedá len tak ľahko zvíťaziť.

25. AUGUSTA 20:30 KOCÚR V ČIŽMÁCH: POSLEDNÉ ŽELANIE

Animovaný / Akčný / Dobrodružný / Komédia / Rodinný / Fantasy

USA, 2022, 101 min, Slovenský dabing

Kocúr v čižmách zisťuje, že jeho vášeň pre dobrodružstvo si vybrala svoju daň: prišiel už o osem zo svojich deviatich životov. Vydáva sa teda na výpravu, aby získal späť svojich deväť životov a našiel  bájne Posledné želanie.Kocúr v čižmách zisťuje, že jeho vášeň pre dobrodružstvo si vybrala svoju daň: prišiel už o osem zo svojich deviatich životov. Vydáva sa teda na výpravu, aby získal späť svojich deväť životov a našiel  bájne Posledné želanie.

ZMENA PROGRAMU VYHRADENÁ

 

zdroj: Bc. Branislav Koričanský, Kino NOVA, Mesto Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Chcem sa spytat ci bude zabezpeceny postrek proti komarom v amfiku ked sa bude premietat.Dakujem.

  2. Repelent vam moc nepomoze tam ako vzdy je neuveritelne mnozstvo komarov.Doma si postriekam sedenie a okolie Kontaktom a mam klud na mesiac a viac.TAkze by mohli aj tam daco spachat inak tam dojdu len darcovia krvi.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované