back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Niekoľkokilometrové kolóny na R1 v smere do Serede – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Aktuálne sa na rýchlostnej komunikácii R1 v smere od Trnavy na Nitru tvoria niekoľkokilometrové kolóny áut. Kolóna je spôsobená zúženým jazdným pruhom a pravdepodobne prácou na ceste iba niekoľko metrov od výjazdu z R1 na Sereď. Kolóna je dlhá až po Vlčkovce, resp. takmer od výjazdu z D1, teda kolóna začína už medzi výjazdom z D1 a Vlčkovcami.

Jazdite opatrne a ak máte možnosť, radšej sa kolóne vyhnite obchádzkou napr. cez Vlčkovce, Križovany n.Dudváhom a Zavar.

AKTUALIZOVANÉ:

Na základe informácií od vodičov z kolóny, správca komunikácie menil / inštaloval dopravné značenie informujúce vodičov o uzatvorení mosta ponad železnicu v Seredi.

Presne mesiac teda vodiči boli vozidiel do3,5t aj na  R1 informovaní neaktuálnym dopravným značením, na základe ktorého do mesta jazdili zbytočne. Zastavili ich až betónové zátarasy na začiatku mosta.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Áno áno. Cestári slávnostne osadzaju nové značenie a samozrejme v čase dopravnej špičky, čo má za následok nehodu a kolóna je až po Trnavu..sú to fachmani aj v diaľničnej aj v správe ciest 🙂

  2. Keď sneží sme prekvapený! Keď sú kolóny = No a? Ja som v robote mne to nevadí

  3. Pozriem si pani cestari ze ked vy budete v takej kolone v najvecsej spicke smerom na dovolenku ci budete tiez taky pohodak ked momentalne si v praci a brzdite premavku najnevhodnejsi cas 🙂 tak isto pri farbeni ciar v najvecsej spicke 😀

  4. „Kolóna je dlhá až po Vlčkovce, resp. takmer od výjazdu z D1, teda kolóna začína už medzi výjazdom z D1 a Vlčkovcami.“

  5. Kompetentní by sa mohli konečne zobudiť!!!!…alebo ozaj v tejto republike už nič nefunguje??

  6. Toto je choré. To mali robiť mimo dopravnej špičky alebo v noci! No čistá katastrofa, nie len SSC ale už aj NDS.

  7. Všetci sú múdri a rozumia práci iného lepšie ako tej svojej. To je také slovenské. Odborníci na všetko.

  8. Presne, takéto práce by sa mali robiť výhradne v noci, len na Slovensku rastú hlavy zo zadku, počnúc od najvyššej funkcie.

  9. kazdy chape, ze pracu zrejme niekto rozdeluje, cize ak tu niekto nadava na cestarov, tak to isto nieje mierene priamo pracujucim, ale skor na ten system rozdelovania prace, ktory je v tomto pripade totalne debilny… za kolonu si mozu aj vodici sami, pretoze jazdia bezohladne a nevedia plynulo spomalit a radit sa do jedneho pruhu…. inak by sa krasne spomalilo na 80 a vsetci by sa vpratali to toho pruhu bez problemov.. no zrejme je lepsie sa tam tlacit, fajcit si vyfuky a prebiehat z pruhu do pruhu, aby si bol niekde o 4 sekundy skorej…

  10. Jednu vec mi vysvetlite. Cca pred dvomi tyzdnami natiahli nový asfalt smer vlčkovce na križovatku R1/D1 tento ulsek bol v uspokojivom stave a aj pri rýchlosti 130 km/h nebolo citiť pri jazde nerovnosti ale kusok pred tým ako natiahli nový asfalt na R1 Sereď Vlčkovce sú také hrby ze ked na ne nabehnete tak sa modlilte aby koleso ostalo pripevnené skrutkami k vozidlu…. Tu nastávajú dve otázky :
    1. / buď prácu zadeluje nejaká antihmota
    2./ alebo tý čo to robili si pomýlili úsek ( o tom sám pochybujem lebo prácu musel niekto prebrať…)

  11. Tak vám treba, keď chodíte single na aute a vyvážate si zadky po malom meste.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované