back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Kolóny na R1 v smere od Trnavy na Nitru – AKTUALIZOVANÉ – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Kolóny na rýchlostnej komunikácii R1 v smere na Nitru v oblasti od bývalého MILEXu a dlhé čakanie pred výjazdom z R1  na Dolnú Stredu, čakajú vodičov práve teraz.

Samozrejme, kolóny výrazne ovplyvňujú aj vodičov obchádzajúcich uzatvorený most ponad železnicu v Seredi.

Pripravte sa na zdĺhavé čakanie a POZOR !! – v oblasti husto prší, takže je značne znížená viditeľnosť.

Jazdite opatrne !!


AKTUALIZOVANÉ – video aktuálnej situácie

Za zaslanie videa aktuálnej situácie na R1 ďakujeme čitateľke SOL.

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Aj presne kvôli takýmto sú kolóny a búračky na našich diaľniciach..
    Slečinka si ide (podľa jej tachometra) ±82 KMH, čo je v reáli cca 77 – 79, len aby si mohla točiť videjko..
    A zjavne aj tak dohnala ešte väčšiu brzdu, ktorá sa bojí vody a dažďa.
    Niečo podobné ako kkt na D1, ktorý išiel 80 v ľavom pruhu, aby mu nestriekala voda na čelné sklo, lebo potom nevidí.. 🤦

  2. Kde su teraz ti mudrlanti co minule komentovali podobny clanok, ze policia na moste riadi dopravu kazdy den aby sa netvorili kolony???

  3. no potrvá to pár rokov…pekne sa na nás vykašlali…už mal byť most podopretý, aby bol aspoň pre chodcov a cyklistov…stále nič…jedinú šancu vidím, že na nich zatlačí cargo

  4. Pre vodič. Z videa je evidentné že natáča spolujazdec a prší. Ak sa táto situácia nebude denno denne medializovat nič sa nebude vo veci robiť. Aj tak sa možno žiaľ nebude. Denno denne riešiť túto situáciu nie je isto pre tých, ktorí sú odkázaní na túto obchádzku príjemné. Trcite do diaľnice kde okolo vás 130km/h ficia auta. Otázka času kedy príde k nehode.

  5. treba si zvolit fica a pelegriniho nech ujebu aj posledne co tu ostalo za 12 rokov co ujebali a porozdavali kamaratom brhel,bodor,siroky atd.. uz ste mohli mat v seredi 10 novych mostov….

  6. Marek, nepochybujem, že situácia okolo mosta a následné následky sú isté nepríjemné..
    Jediný problém je len to, že to naťahujú a neriešia samotný most ako taký.
    To že sú nejaké kolóny, zápchy a kritické situácie je proste realita, ktorej sa treba prispôsobiť. Ja chápem, že sereďania sú malomešťania, ktorí ani netušia, čo je to denno denne trčať v kolóne pri dochádzaní do a z práce.
    A teraz nenarážam na nejakú Bratislavu, ale západ, kde aj šesťprúdová diaľnica celá stojí každé ráno..
    A že sú kritické situácie? Možno práve za to môžu aj také cice, čo absolútne bezdôvodne brzdia premávku tým, čo môžu a potrebujú v pohode prejsť normálnou rýchlosťou. Absolútne nie je dôvod ísť pomaly, tobôž, že pred ňou šiel niekto ešte pomalšie. Vo výsledku ak budeš takto brzdiť premávku pred odbočkou, ďalší sa budú snažiť predbiehať bez toho, aby si rozmysleli, že budú o pár metrov potrebovať tiež odbočiť. A výsledok? Zablokovaná diaľnica, zbytočné vybrzďovanie a kritické situácie..
    Neraz sa mi stalo, že dementi, ktorí odbočovali z R1 na Sereď, absolútne nelogicky sa mi nasrali do ľavého pruhu, aby začali predbiehať lemry a potom ma vybrzdili, lebo sa opäť potrebovali zaradiť do pravého a na odbočovací.. Predbiehať pred odbočením je slovenská disciplína.. Jazdiť po diaľnici 70 – 80 už začína byť tradíciou. Na D1 dokonca v strednom pruhu..

  7. Vodič.. 7. júna 2023, 19:38 – mylite sa. Problem je NEKONANIE kompetentnych v case,kedy konat mali, aby pred nadmernym poskodzovanim chranili most. NEkonali napriek tomu,ze minimalne ROK A POL boli upozornovani na stav a bolo im sustavne navrhovane aj RIESENIE. Ako argument bolo uvadzane predidenie skorsiemu uzatvoreniu mosta, ako je nevyhnutne pre jeho opravu.

    Problem je aj v tom,ze samosprava pod vedenim vtedajsieho primatora Tomcanyiho nekonala v zaujme eliminacie nakladov obyvatelov casti mesta za mostom v case, kedy konat mala a klonanie by bolo ucelne. Zo strany samospravy boli zmeskane terminy na zapracovanie inych moznosti spojenia mesta, ako su v sucasnej obchadzke.

    Viac sa dozviete napr. z mojho vystupenia tu:
    http://www.seredonline.sk/2023/03/16/byvala-samosprava-v-komunikacii-s-obcanmi-vo-veci-nadjazdu-ponad-zeleznicu-fatalne-zlyhala-zmeny-v-uz-vyhotovenej-dokumentacii-su-narocne-videa/

  8. Pre ccccc :
    A ty čo si za cocota ? Nadávaš na Fica ale ten sa v rozhadzovaní našich peňazí na túto vládu určite nechytá ! Ten trnavský idiot spolu so svojimi kumpánmi zadĺžil Slovensko na 50.rokov dopredu. Nezmyselné špáranie v nose,nič neriešiace vakcíny,rozdávanie našich zbraní modro žltým hastrmanom a dnes tomu palácová princezná nasadila korunu. Serešovi jednoducho darovala jednej z jeho „neziskoviek“ 21.miliónov !!! Vraj na ukrajincov. Na to sa našli peniaze ? Už aby celá táto zapredaná vláda odišla do psej matere !!! Volím Fica

  9. Vodič.. 7. júna 2023, 17:39 – Vy musite byt obdivuhodne hlupy jedinec. Nie ze by som mal nieco proti Vam, ale obsah Vasho prispevku ma dostatocnu vypovednu hodnotu k tvrdeniu v prvej mojej vete.

    Vazne neviem, ci pochopite obsah mojho prispevku – ak nie, poziadajte nejakeho priatela na telefone, alebo aspon pricetnu osobu, ak sa vo Vasej blizkosti nachadza…

  10. Zajtra, t.j. od 8.6 juna sa zacne s oznacenim obchadzkovej trasy, bude tu more znaciek aj znizenie rychlosti… oznaceniu predchadza povolovaci proces, tak preto az teraz… na r1 pri tej intenzite su kolony uz bezny jav… staci na to pomale predbiehanie, odstavene alebo pomalsie vozidlo… kolony dnes neboli iba z dovodu ze vsetci obchadzali most… prsalo… nic viac

  11. Dnes som bol služobne v Šoporni a pri výjazde z dediny smerom na Sered už konečne menili tabule…

  12. Len primitiv nevidiaci si ďalej od nosa môže voliť Fica.. však tak to tu aj bude vyzerať – čierna diera Európy. Doporučujem presťahovať sa do Ruska, tam vám porozumeju. Vot vsio, druzja.

  13. V každom článku, dokonca aj tam kde sa to vôbec nehodí, sa spomína vláda…je vám všetkým jasné, že aj terajšia úradnícka vláda rozhadzuje peniaze tam kde nemá? A to ich nikto nevolil, len sa tam dostali tak využívajú príležitosť

  14. Stiahni si aplikáciu „Sereď“ a nebudú ťa vyrušovať správy o Ukrajine. Jednoduché, nie?

  15. Pan Majko, o človeku ktorý sa dávnejšie vyjadril, že je v poriadku keď po diaľnici sa jazdí v strednom pruhu.., mám aj ja svoje mienene..
    Môžete na R1 nastavať celý dopravný inšpektorát, pokiaľ budú kkti za volantom, budú kolízne situácie a komplikovaná doprava.
    Ak chcete príklad, príďte do mesta ako Bratislava, keď sa na väčších križovatkách vypnú semafory a riadenie dopravy sa nechá na policajtov. Všetci ich majú v pi*i alebo nerozumejú ich pokynom. Apropo semafory.. Prečo sa v Seredi udeje dopravná nehoda krátko na to, ako sa vypnú semafory? To, že ľudia musia obchádzať nejaký most, len krásne ukazuje čo nám tu jazdí po cestách..
    Nervózni agresívni kréteni, vymudrení dementi a slepice, čo vytvárajú kolóny aj tam kde netreba!

  16. Každý je múdri a posielal by tam policajtov, ale keď sa opýtaš čo konkrétne by tam tí policajti mali urobiť, zostane ticho. Sú situácie, kedy by prítomnosť polície akurát uškodila. Naozaj neviem čo niektorí očakávajú, keď sa policajti postavia na most alebo zídi na R a tam čo? Bol by akurát zmätok a väčšie riziko havárie. Robí sa tam rovnaká kolóna ako hocikde inde na diaľnici, na obchvate, keď sa zapchá pravý jazdný pruh, jednoducho sa zúži doprava do priechodných pruhov a zníži sa rýchlosť. To vidím každý deň na obchvate v Bratislave, keď sa tvorí kolóna pred odbočkou v smere z Petržalky na Šamorín. Autá idú pomaly, občas treba postáť, doprava ide v ľavom pruhu a nikto kvôli tomu nekvíka. Potom sa to isté stane pri Seredi a všetci sú z toho hotoví. A keďže sa s premávkou v Bratislave stretávam denne, je mi smiešne čo sa deje okolo premávky na R1 pri Seredi.

  17. volim fica , ked chce kradnut , tak nech kradne kolko hrdlo raci , ale nech uz nepodporujeme zbranami vojnu a nech sa otvori konecne v parlamente téma – zdražovanie…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované