back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Včerajšia nehoda v Seredi: Zranenú vodičku odviezli záchranári

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Polícia vyšetruje okolnosti včerajšej zrážky vozidiel Škoda Superb a Toyota Yaris, ktorá sa stala podvečer na Novomestskej ulici v meste Sereď.

Podľa prvotných informácii vodič na aute Škoda pravdepodobne nedal prednosť autu Toyota. Pri nehode utrpela vodička Toyoty zranenia, ktoré by však nemali byť vážne. Policajti ani u jedného z vodičov alkohol nepotvrdili. Presné príčiny nehody polícia naďalej preveruje.

 

KR HaZZ Trnava | Hasiči zo Serede zasahovali včera pri dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel, pri ktorej prišlo k zraneniu jednej osoby. Zasahujúci príslušníci jej poskytli predlekársku prvú pomoc. Po príjazde záchrannej zdravotnej služby jej bola následne odovzdaná do starostlivosti. Z havarovaných vozidiel prišlo k úniku prevádzkových kvapalín. Na cestnej komunikácii bol vykonaný posyp sorpčným materiálom.

– – –

Ďalšiemu nášmu čitateľovi ďakujeme za zaslané fotografie z včerajšej nehody:

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

Informáciu o dopravnej nehode sme vám priniesli včera v našom médiu tu:

PRÁVE TERAZ: Dopravná nehoda neďaleko autobusovej stanice – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. V poslednej dobe v Seredi prestali platil pravidla cestnej premavky a to hlave Daj prednost v jazde! Niektori vodici su tak drzi ze vidia ze ide auto po hlavnej ale oni nemozu pockat a musia odbocit! Ti, co to robite sa spamatajte a ked sa ponahlate, tak chodte trochu skor z domu a bude to Ok.

  2. Sereď 6. júna 2023, 23:07

    Bohužial fúka východný vietor a v najbližších dňoch aj bude premenlivo sa meniť na severozápadný a východný. Keď bude fúkať severozápadný vieš vyvetrať, ale keď pôjde východný musíš zatemniť, všetko zavrieť. Podľa mňa tak dva-tri týždne ešte asi. Ale možno to niekto nevydrží a ukončí to skôr. Ale možno aj nie a zvykneme si ako na všetko si vieme zvyknúť.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované