back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Dopravná nehoda neďaleko autobusovej stanice – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď /  Pred niekoľkými minútami došlo k dopravnej nehode dvoch osobných vozidiel na križovatke ulíc Vinárska/Novomestská/Nám. Slobody.

Na mieste nehody zasahuje jednotka HaZZ a polícia. Nakoľko sa na vozovke nachádzajú časti z havarovaných vozidiel, tento úsek radšej obíďte.

Viac informácií prinesieme po obdržaní tlačových správ od kompetentných orgánov.

Jazdite opatrne!

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 06.06.2023 – tlačová správa KR HaZZ Trnava

- Článok pokračuje pod reklamou -

Hasiči zo Serede zasahovali včera pri dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel, pri ktorej prišlo k zraneniu jednej osoby. Zasahujúci príslušníci jej poskytli predlekársku prvú pomoc. Po príjazde záchrannej zdravotnej služby jej bola následne odovzdaná do starostlivosti. Z havarovaných vozidiel prišlo k úniku prevádzkových kvapalín. Na cestnej komunikácii bol vykonaný posyp sorpčným materiálom.

Za zaslanie aktuálnych fotografií ďakujeme čitateľovi SOL.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Vraj A.K. a vraj mu zobrali pred mesiacom vodičský za alkohol a teraz zase fúkol….nezodpovednosť….

  2. Vraj vraj nemáte nič overené a píšete komntáre . Radšej sa zaujímať či sú všetci v pohode a nie len blbosti písať

  3. Chalan, šofér strieborného v poriadku, slečnu zo žltého auta odviezla sanitka. Plakala, myslím že mala zranenú nohu.

  4. Snáď bude slečna v poriadku, na nosidla išla po vlastných 🙏 Šťastie, že po chodníku kde to auto vyhodilo nikto práve nesiel !

  5. Primitivizmus ..uplne zakladna krizovatka .ludia nesadajte za volant ked ste si neni istý ze ovladate pravidla cestnej premavky

  6. Prečo DVAJA analfabeti ? Stačí jeden kreten , ktorý ti vybehne z vedľajšej a ten druhý môže byť akokoľvek opatrní a dobry vodič, má proste smolu..

  7. Ten čo išiel po hlavnej asi moc toho nepokazil. Neviem prečo nadávaš obidvom.

  8. Pekne rozmrdane auta, na to, ze ja tade zvacsa prechadzam tak 15 km rychlostou, kedze cakam kto odkial kedy vybehne.

  9. To, že niekto ide po hlavnej neznamená že je bez viny (nemyslím tento konkrétny prípad ale vo všeobecnosti)… Ak ti niekto vyletí spoza zákruty tak mu bude prd platné že išiel po hlavnej ak napr. v obci išiel viac ako 100Km/h a pri zrážke sa mu sekne tachometer prípadne bude nejaké to video k dispozícii, ťažko sa potom vyhovorí že veď šiel po hlavnej a on mu vybehol z vedľajšej… Mali by na to myslieť experti čo jazdia po M.R.Štefánika po zotmení (napr. pánko na bielom Touaregu ktorého video sme tu pred pár týždňami videli)
    V každom prípade si treba počkať na záver polície ak sa ho vôbec dočítame.
    A slečne prajem skoré uzdravenie…

  10. Ach bože ľudkovia.nerobte tu zase s toho nejakú veľkú drámu. Stala sa normalna dobravna nehoda našťastie nikto nebol až tak vážne zranený a nikto neumrel tak sa prosím uz uvedomte.Mi to tu niekedy pripadá čo tu píšete jako banda tuhých debilou.normalne mam stoho depresie.

  11. len keby si chcel vedieť tak video ktoré bolo zverejnené na sered online nebol biely touareg ale sivý , stále tu len obvinujete a kokot viete …. zaujímalo by ma na jaky touareg narážaš

  12. pre – 6. júna 2023, 11:57
    Biely alebo sivý, nie je to jedno? No presne na ten Touareg narážam ktorý je zachytený na videu ako sa evidentne preteká s ďalším neandertálcom na neviem akom aute, presne na ten narážam. Keby som vedel komu patrí a vidím to na vlastné oči tak ho hneď nahlásim, žiaľ, nemám potuchy komu to auto patrilo no je to pekný magor. Vodič má predvídať, podľa teba ten magor predvídal?
    A ako ty vieš že bol sivý keď my ostatní kokot vieme?
    Mám taký pocit že trafená hus zagága, nie preto si sa ozval, nemáš náhodou doma ty alebo tvoj príbuzný VW Touareg (bledej – bielej, sivej farby)?

  13. Ja nevim , na fotkách je strieborná škoda a vám tu jebe za chlapcov touareg, v poriadku ? Jebal Vám ženy alebo čo furt ty kokot s ním je? Nepoznám ho alw chudák musí mať nonstop štikútku jak Vám z neho jebe nezavidte mu alebo ja nevim 😂😂😂

  14. V poslednej dobe v Seredi prestali platil pravidla cestnej premavky a to hlave Daj prednost v jazde! Niektori vodici su tak drzi ze vidia ze ide auto po hlavnej ale oni nemozu pockat a musia odbocit! Ti, co to robite sa spamatajte a ked sa ponahlate, tak chodte trochu skor z domu a bude to Ok.

  15. Na tejto križovatke sa mi neraz stalo, že mi z vedľajšej vybehlo auto. Vodič najprv čaká kým sa po hlavnej priblížim a potom vybehne. Psychopati by nemali dostávať vodičák.

  16. Možno sa len nevedel dočkať, kedy tou križovatkou prejdeš…ono aj pomaly je na pokutu…ja tiež nečakám keď vidím, že sa vlečie…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované