back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Začne polícia konať až po dopravnej nehode s vážnymi následkami?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Kolóny na rýchlostnej komunikácii  R1 v kritických časoch ráno a popoludní v súvislosti s presmerovanou dopravou (obchádzkou) pre úplné uzatvorenie mosta ponad železnicu, sú realitou.

Podľa času a dňa v týždni autá stoja a minimálne z polovice blokujú pravý jazdný pruh  R1 v úseku od výjazdu na Dolnú Stredu až po bývalý MILEX, resp. sú dni, kedy boli autá v kolóne už od úrovne AMAZONu, resp. výjazdu z R1 do Serede na Trnavskú ulicu.

Pripomíname, že na R1 nie je plnohodnotný odstavný pruh, resp. dostatočne široká krajnica.

Na nevyhnutnosť takýchto kolón pri presmerovaní prakticky všetkej dopravy inak idúcej po nadjazde a bezpečnostné riziko z takého stavu vyplývajúce pre osádky v autách čakajćich na odbočenie z R1.

Na riziká ako už spomenuté kolóny na R1, tak kritická križovatka priamo na nadjazde pri Dolnej Strede, policajti vrátane riaditeľa dopravy OR PZ v Galante Jozefa Bičana, boli upozornení aj na oficiálnom stretnutí pri rokovaní o okamžitom odstavení mosta pre dopravu aj peších a cyklistov.

Nebolo ešte dosť mŕtvych pri nehodách spôsobených nárazom kamióna do odstaveného auta na to, aby zodpovední urobili preventívne opatrenia vopred ?

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Keď tade chodím poobede tak tam vidím dopravných policajtov vždy sú tam či už len odparkovany alebo riadia premávku

  2. Vždy nie. No bolo by lepšie keby sú tam aspoň poobede je to tak úplne lepšie…..

  3. Anonym 2. júna 2023, 13:19 – NIE!

    Toto je vysledok toho, ze za ministra nominovaneho OLaNOm neboli vymeneni vysoki policajni funkcionari dosadeni do funkcii SMER-om SD.

    Je to vysledok NEschopnosti vysporiadat sa s tymi ludmi, ktori nam UKRADLI a tunelovali stat.

  4. V tejto chvíli sa vraciam osôb. vozidlom z Nemecka, výjazdy z dialnic v oblasti Degendorfu, Passau v Nemecku ako i v okolí Linzu v Rakúsku absolútne preťažené s kilometrový kolonami. Nikto neprotestoval, každý sa prispôsobuje a čaká. Taktiež nikto nedrží v rukách transparenti s menami dopravných riaditeĺov a dopravných inžinierov zodpovedných za daný úsek. Situácia totožná so situáciou na nadjazde v Dolnej Strede. Všetko spomalené funguje aj bez policajných hliadok a novinárskej paniky.

  5. Panika, za to ze v Nemecku a v Rakusku cakaju v kilometrovych kolonach tak to nemusi tak byt aj u nas..

  6. Panika A kto tu protestuje, vsak Slovakovi sa mozes aj na hlavy vys*at a nepojdu protestovat.

  7. A teraz dajte návrh čo by tam tí policajti mali konkrétne urobiť, keď autá čakajú v kolóne až v priebežnom jazdnom pruhu.

  8. Ak má polícia nejako začať konať, tak nech začnú tým, že sa prestanú vodičáky rozdávať pologramotným retardom, čo nemajú mentálne schopnosti ani na tlačenie bicykla..

  9. Miloško hlúposti píšeš pretože polícia nemá dostatok ľudí vďaka oľano…( počas C19 dalo veľký počet z nich výpoveď) a všetci vieme prečo dali výpoveď…takže za to môže 👉OĽANO👈

  10. Takže 3 a pol roka OLANO a za všetko môže stále smer.
    Aj keby OLANO vládlo 20 rokov tak tu budú hlupáci písať že za to môže Smer.
    Toto sú presne znaky sekty. A človek čo je pod jej vplyvom si to bohužiaľ ani neuvedomuje ale robí užitočného idi…
    Voľby ukážu ako ľudia boli spokojní a oznámkujú vládu OLANO. Znak demokracie

  11. JA VOLÍM JABLKO ! Jedine táto strana garantuje diaľnicu z Bratislavy do Vietnamu 💪✊😵

  12. Stále som sa nedočítal čo konkrétne by v tomto prípade mali policajti urobiť? Robiť sprievod vyvoleným vodičom vozidlom s právom prednostnej jazdy? Vyčleniť pravý priebežný jazdný pruh na R1 pre vozidlá odbočujúce na D. Stredu? Alebo sa tam má postaviť šéf ODI, lebo bol na riziko upozornený? Ako znížiť riziko zrážky?

  13. Mali by tam pekne riadit dopravu minimalne od 15:00 do 17:00 kazdy pracovny den a nie len niekedy. Plus by mali prisposobit fungovanie svetelnej krizovatky momentalnej situacii a nie, ze odbacam na 5x do lava ked idem od kostola do GA, lebo treba pustat chodcov v tom istom case, plus niekedy sa ani neda odbocit do lava lebo je tam uz taka kolona, kvoli tomu, ze pustaju pri kauflande chodcov po jednom cez prechod. Kto to kedy toto videl.

  14. Riadiť dopravu na R1? Čo znamená riadiť? Spomaliť to tam? Vyčleniť pravý jazdný pruh pre autá odbočujúce na D. Stredu? Ako riadiť? Vysvetli nám neznalým. Máš predstavu ako by to tam ešte len potom vyzeralo po tvojej predstave riadenia dopravy? Pripomína mi to jedného vysokého funkcionára, ktorý išiel ráno do práce do Bratislavy a bol zhrozený, že sú zápchy. Ako je možné, že sú zápchy, keď ide on? Neslýchané čosi! Presne takto zmýšľate niektorí. V Bratislave sú zápchy denne v centre, na obchvate a svet sa nezrúti. Čo tam tá polícia asi robí zle?

  15. Co tu treperte polícia to riadi poobede v najvetsej špičke, to len telce vypisujú co chodia byciklom alebo peši a neoveria si fakty.

  16. Ak ide o bezpečnosť, pred odbočkou na D. Stredu zvykne stáť vozidlo diaľničnej patroly, ktoré na situáciu pred odbočkou upozorňuje príslušnou dopravnou značkou. Ak toto vodič nechápe, nemá na ceste čo hľadať. Ale ak potrebuješ špeciálny prístup, požiadaj o sprevádzanie vozidlom s právom prednostnej jazdy.

  17. Policajti hore stoja preto,pretoze najde sa xy debilov ktory zchadzaju z dialnice akoze na galantu (v pravom pruhu) aby obehli kolonu aut ktora ide na sered a potom to hore na moste riakantne strihnú prudko do lava na sereď.
    A po dalsie..ak policajti budu vidiet ze sa tvorí rozsiahla kolóna tak hore na moste zastavia pruhy od galanty aby sa zmiernila kolona z dialnice .mudrlanti ste tu vsetci

  18. Pre Anonym 3. júna 2023, 11:56
    Ja teda denno denne chodím cez priechod pre chodcov na Cukrovarskej ulici a momentálne pri tejto doslova autostrade kde stále chodia auta z prava aj zľava je problém previesť dieťa cez priechod pre chodcov, nakoľko málokto zastaví (chápem, že sa všetci ponáhľajú do práce,ale aj tie deti idú do školy a tiež niekedy majú naponáhlo). Myslím, že ohľaduplnosť by bola na mieste, ale to by ju museli mať tí arogantní vodiči. Tak nechápem, prečo vám vadí, že mestská polícia aspoň ráno zastavuje autá a púšťa bezpečne decká do školy. Robili to aj predtým a teraz, keď je doslova problém prejsť na Cukrovarskej na druhú stranu to schvaľujem na 100%.

  19. Pre vodič,presne tak ,a už to fuguje tak zopár desatročí.Ja som ešte žiadneho z tých dementov v autoškole nevidel.

  20. preco v clanku o doprave blbu sliepku zaujima moda?
    no preto lebo je to blba sliepka.

  21. Mali by spraviť to isté ako v prípade smeru Bratislava – Senec kde bol rovnaky pripad. Aspoň tam postavili dlhší pripájací pruh aby neblokoval jazdný pruh. Tiež sa tam tvorili kolóny pokiaľ neprišla prvá nehoda a nezablokoje úplne celú R1. Samozrejme časovo náročné to bude ale dovtedy kým nebude nový most by to určite stihli. Čo myslíte?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované