back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Na kritických miestach nájdete QR kód s aktualitami o moste

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Dnes sme na kritických miestach umiestnili QR kód, prostredníctvom ktorého rýchlo načítate potrebné aktuálne informácie týkajúce sa uzatvoreného mosta ponad železnicu, ktoré nájdete na:

 

most.seredonline.sk

 

QR kódy o veľkosti formátu  A4 sme umiestnili tak, aby ich bolo možné načítať aj z auta a bez potreby manuálneho vypisovania siahodlhej webovej adresy do mobilu, čo v reálnych podmienkach považujeme aj nie za nemožné, tak minimálne málo pravdepodobné.

Možno by bolo dobre, keby sa kompetentní pri výrobe informácií poradili, alebo aspoň si predstavili ich praktické využitie na mieste kde majú občanom slúžiť. Najlepšie by im pomohlo reálne odskúšanie ich produktu v priamo v teréne.

Aj v týchto veciach platí známe – od stola a bez znalostí potrieb ľudí, sa k účelnému výsledku dopracujeme len ťažko.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To vám príde ako normálne si osadzat všade reklamu? Ktovie ci správca správa ciest o tejto prehnanej aktivite vôbec vie, takú pokutu by som za toto dala! Anarchia v tejto Seredi kvitne!

  2. Možno by mesto malo preskúmať umiestnenie QR kódov v súlade s VZN 4/2000, resp. 11/2019.

  3. pre 8,52 ty ale musíš byť veľká krava.asi necestuješ za ten most.ja chodím každý deň k lekárovi a každá informácia mi pomôže.len tu sú informácie aktuálne.dúfam že čo robia majú aspom zaplatené.

  4. čo je to za stránku?nevedela som o nej a tam skoro nič není.ja celý minulí týždeň chodím na stránku solky.tam je všetko od nedele.keby nie tak sa v pondelok nemám ako dostať.

  5. Ráno som si načítal kód na autobuske a potešil som sa. To je rýchly spôsob informácie. Konečne pomoc kde ju potrebujem.

  6. netaraj prosim ta, kto ta plati ? informacie o tom preco sa nepracuje na podperach niesú ….. preco ?

  7. Sereď / Dnes sme na kritických miestach umiestnili QR kód – Kto je to sme? Vidím že je tam erb mesta ale myslím si že by to malo byť uvedené. Kto sú tí kompetentní ktorí sú v závere kritizovaní? lydka dúfam že máš v telefone internet.

  8. Pre mysli – no totooooooooooooooooooooooooooo. Keď sa naučíš písať Tak mi napíš / ale veľmi jednoducho aby som to pochopil / kto to tam umiesnil a koho ten článok na záver kritizuje.

  9. neviem ci ti odpise ten co mysli. ale ty si asi ozaj velmi jednoduchy.
    Vidis prd a nie erb mesta. je tam logo SOL, autor je MM a ten co vesia je asi Majko junior.

  10. Majko namiesto tejto reklamy co si robis zacni si vsimat mesto. Trava co je na sidliskach je uz neunosna. Takato vysoka v zivote nebola. Kurbel serie na ludi, sak co zvolili ho uz ma v pi.. Tam nech posle teologa co prijal s kosackou a nech kosi. Aspon dako sa vyuzije v prospech obyvatelov. Most je uz dva tyzdne uzavrety a na podopreti sa absolutne nepracuje. Kurbel namiesto foteciek s Hegerom a Nadom, a pri otvarani bezeckej drahy mohol radsej tlacit na spravu ciest nech si s tym podopretim pohnu. Je uz v urade niekolko mesiacov ale nema sa cim chvalit. Pre ludi neurobil nic. Teda predsa len daco, ale to mam len z pocutia, ci je to pravda neviem, Zevraj dal do kostola dake vyhrevne rohoze aby ludom pri klacani nebolo zima. Ci je to pravda neviem, kto chodite do kostola mohli by ste to potvrdit alebo vyvratit. Dakujem.

  11. Aháááááááááááááááá, no a ide to aj slušne, ale na to terba slušných ľudí. Naozaj ma pomýlil ten erb na tabuli čo oznamuje uzatvorenie mosta a tomu na QR kode som nevenoval pozornosť. jednoduch som to odflákol.

  12. na autobusove zastavky, dopravne znacky atd. je zakazane VZN lepit reklamy a veci podobne. Mestska policia by mala preverit ci Majko neporusil vyvesenim tychto tabuliek platne VZN.

  13. po takýchto debilných poznámkach asi pán majko pre ľudí už nič neurobí.mesto zaspalo a nebyť online nebolo by nič

  14. Ludska hlupost evidentne nepozna hranice. Obcan zial vidi vzor u politikov a ked su niektori z nich primitivnymi prasatami, nestiti sa znizit na ich uroven.

    Je to jeho vec.

    U nas ale mame problem aj vyrazne iny. Ide o zapas niektorych ludi v samosprave a prave tito sa nestitia utocit stale a na vsetko.

    Pouzivaju osvedcene metody – ked nevedia ovplyvnit konanie slusnych ludi vo svoj prospech, kritizuju. Ked nemaju za co, vymyslia si. Ked je klamstvo odhalene, nic sa nedeje, aj tak navonok vystupuju anonymne. Ked nefunguje klamstvo, snazia sa diskreditovat a ked nie je cim, zosmiesnuju. A tak dokola.

    Vysledok na prekvapenie nemusibyt ich uspech, ale staci neuspech inych.

    Minimalne zneistia vsetkych, aby nevedeli kde je pravda. Zahltenim verejneho priestoru mnozstvom informacii, aby ludiamali chaos a neboli si isti nicim.

    To sa osvedcuje v celej spolocnosti, ktora je dnes v uplnom rozklade.

    Co sa tyka „diskutujucich“ ako „Seredan“ – primitivi mna nastastie nerozhadzu. No celkovy obraz dotvoria vyborne.

  15. Majko skor ako napises niekomu ze je primitiv kukni sa do zrkadla. Ten primitiv co na teba bude pozerat si ty . Po druhe pisem fakty. Trava nepokosena. Pravda alebo loz? Most sa nepodopiera, pravda alebo loz? Teraz diskutuj hrdina. Teraz sa ukaz. A fakty poprosim nie tvoje bachorky. Ak nemienis odpovedat na moje otazky radsej ani nereaguj lebo urobis zo seba zase chuja.

  16. Dajte si QR kód na trenky a keď ho naskenujem mobilom tak bude jasné či sú krámy alebo nie… ale vážne, na takéto dristy máte peniaze a čas ale zobrať palety a podoprieť most na to nemáte čas

  17. Niekde som tu zaregistroval nieco o plateni za nami vytvoreny specialny web tykajuci sa uzatvorenia mosta.

    Niekolko informacii:
    – web je nasa a nami zaplatena sluzba obcanom, ktori aktualne informacie chcu a potrebuju
    – nie, Mesto Sered a teda obcanov nami vytvoreny web nestal ani Euro
    – sfunkcnili sme ho na komplet uz v sobotu 13. 05. 2023, teda necele 3 dni po uzatvoreni mosta
    – verejnosti bol spristupneny v nedelu po asi 12 hodinovom teste spravnej funkcnosti
    – web obsahuje vsetky dolezite AKTUALNE informacie pre obcanov
    – web obsahuje archiv clankov publikovanych k teme mosta za obdobie viac ako 10 rokov, z ktoreho je mozne vidiet vyvoj celej kauzy
    – informacie su ziskavane a uverejnovane priebezne s dorazom na ich aktualnost

    Dovolujem si pripomenut, ze uz 11. 05.2023 sme ako PRVI a JEDINI verenost upozornili na fakt, ze most bude asi okamzite uzatvoreny a to tu:
    http://www.seredonline.sk/2023/05/11/aktualne-hrozi-kompletne-a-v-podstate-okamzite-uzatvorenie-nadjazdu-ponad-zeleznicu-aj-pre-pesich-a-cyklistov/

    Dalej pripominame, ze ako PRVI a JEDINI sme uz PRED viac ako ROKOM v marci 2022 verejne upozornovali na fakt,ze zvysena premavka po moste ho moze dorazit uplne a na to, ze navrhovane obchadzky su nevyhovujuce a drahe pre obcanov. Citajte tu:
    http://www.seredonline.sk/2022/03/31/nadjazd-ponad-zeleznicu-v-seredi-je-v-havarijnom-stave-uz-dnes-vyrazne-navysenie-premavky-ho-moze-dorazit-kazdym-dnom/

    Kompetentni nase VEREJNE UPOZORNENIA IGNOROVALI a NEPRIPRAVILI uplne nic k momentu, kedy tato situacia nastane !!

    Tipy na doplnenie informacii a pripomienky mozete pisat do diskusie, pripadne na e-mail zverejneny v kontaktoch.

  18. ludia, vy ste dobre vypatlane kreatury… niekto urobi nieco naviac a idete sa po|jebat, lebo to bol Majko, sami ste urobili pre verjenost absolutne prd… ja by som tym, co tu najviac pyskuju doprial to, aby museli denne chodit po tejto trase a nemali ziadne informacie, vy debilni, tupi a prisprosteni ignoranti…

  19. Pre tráva nepokosena každý kto býva na činžiaku sa zloží na kosačku a bude si to kosiť sám a mesto dôjde skontrolovať či je to ok tak ako to robia na rod domoch

  20. Máme tu ženistov čo nepostavia nejaký most cez Sered ,alebo všetko ste odovzdali,na Ukrajinu.

  21. Mimochodom Sered vybralo veľa peňazí za pokuty na Tom moste pán primátor by mal niečo poriešiť pre tich starších ktorý ho volili by im mal postaviť novú lávku alebo prechod cez železnicu keď nejdú vlaky!!!!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované