back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Škoda Forman nebola cenovo pre nás dostupná

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

65% daň odvádzaná štátu predražila ešte aj tie autá, ktoré sme v Československu vyrábali. Úplná tragédia socializmu a štátu vedeného komunistami.

Viac v dobovom videu z reportáže  štátnej televízie tu:

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Čo je účelom týchto článkov? Po 33 rokoch od socializmu písať o nedostatkoch v tej dobe je dosť zúfalé. Chceme odvrátiť pozornosť od súčasných problémov?

  2. A preto, že pre nás neboli cenovo dostupné ich u nás toľko jazdilo. Úplne super. Demagógia ako vyšitá. A čo je pre nás teraz dostupné? Predražené šroty, plné elektroniky? Budú pre nás cenovo dostupné elekt.kktiny, ktoré nám chce EU silou mocou nanútiť? Veď najlacnejší elektrošmejd s akým takým dojazdom stojí vyše 30000 eur. A to je cenovo dostupné pre koľko Slovákov?

  3. Sam si demagog.
    Si spocitaj …
    Za plat cca 2000 korun a cenu auta cca130 000.
    A pri plate1500€ a cena ako pises 30000.
    Prestan chlastat a prestan tarat.

  4. Anonym 8:11 máš úplnú pravdu a ten s modro žltým hovnom v hlave namiesto mozgu čo píše pod tebou,tak z toho si nič nerob ! Takých somárov je tu stále neúrekom.

  5. Anonym 10. apríla 2023, 9:22
    Prestaň trepať. Aktuálna priemerka na SK je cca 1300 eur. A reálny plat na SK je okolo 1000eur brutto. Nesmieš veriť každej pi..na markíze. A v 1990 sa už nezárabalo 2000 korún. Reálne to bolo 2x toľko. Môj otec robil v Skloplaste a zarobil okolo 4500. A to bol robotník, nie funkcionár.

  6. Hovorím o reálnych mzdách, nie papierových priemeroch. Slovenskú realitu najlepšie opisuje fakt, že sme po 19 rokoch v EU, len 3. najchudobnejší.

  7. Pre Anonym 10. apríla 2023, 9:54
    Nemoralizuj. Ty čo máš v tej bolševickej kotrbe nasrané……?

  8. Dnes občania živoria a sú ich tisíce sú radi že sa najedia. Novinár píše somariny. Že keď si kúpim lieky nemám na potraviny.

  9. Vtedy bola dostupnosť škody do 3rokou teraz dostupnosť škody za 30rokou ale sme postúpili v tej ekonomike A to nepoukazujem výstavbe domou potravín nájmu Novodobý otrokári z pracujúcich spravili otrokou za mini mzdu

  10. Mal som sa dobre za komuša plat 3500, po fajronte som si zarobil na fuške aj 5000v čistom za mesiac bez dane.

  11. Mám sa perfektne neukradol som za socializmu nič a nekradnem ani dnes. Dnes kradne politická elita. Komunista som nebol.

  12. Somárik materiál si kúpil majiteľ novostavby. Je vidieť že vôbec nič nevieš ako to bolo za socializmu. Majko vysvetlite mu to ak viete. Ako ľudia stáli v radoch v stavebnínach na material. Bola by to zaujímavejšia téma ako sprosté autá.

  13. Par rokov som robil v stavebninách, o tom ,čo si tam kúpiš rozhodoval vedúci,prišiel tovar,zákazníci išli vedúcemu do kancľu a ten na papier napísal,čo sa mu predá a k tomu článku,auto stalo asi 27 priemerných platov,podľa tabuliek,samozrejme, záležalo,kde si robil,keď si robil v kancelárii a len ráno,tak si nezarobil toľko, ako niklovák, čo chodil na smeny, napr.za mesiac som zarobil na 10 mesačných najmov za 3 izb.byt,čiže ťažko porovnávať socializmus od 1970 do 1989 zo súčasťnosťou..

  14. Ja sem píšem viac ako desať rokov a nikdy mi nebol príspevok zmazaný.Kritizujem aj sa pýtam a aj mi odpovedajú.Aj pán Majko.Ten diskutujúci je vulgárny asi často a útočí na nás ostatných.Asi porušil pravidlá čo má každá diskusia.

  15. O stavebnínach právda zabudol si podotknúť, úplatky, pálenka, vedúci sa mal ako prasa v žite.

  16. pre 14,36 vedúci v potravinách,drogérii,stavebninách,mäsiari z bytúnku sú tí čo majú najväčšie majetky aj po revolúcii lebo mali nakradnuté na kupovanie po revolúcii

  17. Počul niekto, že čo sú to špinavé peniaze, a kto to vyslovil. Ten pán spustil privatizáciu všetkého majetku štátu všetko sa rozkradlo. Presne aj mäsiarom príkladne vekslákom atď. Volá sa Václav Klaus.

  18. PreAnonym 10. apríla 2023, 14:30
    Múdri hovoria preto, lebo majú čo povedať, hlupáci preto, lebo musia niečo povedať.

  19. Pre 18:15 dvaja hlupáci sa rozprávajú aký sú múdry ti budeš prvý ci druhý hlupák, priznaj sa.

  20. Čo už bolo pred 30 a viac rokmi je už pasé. Tiež som bol len bagrista z platom aký bol no bolo sa treba obracať kde sa dalo. Dom som postavil aj džigulik nový bol,aj favorit potom. Že sa ukradlo? Fuška…nikomu nechýbalo.vsetko sa postavilo,vybudovalo.

  21. Demagóg hovorili jednému pánovi na úrade. Ten už ale neúraduje. Začína to po ňom preberať iný odborník na všetko, hlavne na protiruskú demagógiu. Je to také evidentné. Len osierať a šíriť nenávisť.

  22. Jeden blbec prišiel z práce domov s iným blbcom a hovorí mu : „vieš akého mám sprostého syna ?“
    Sleduj toto ! Zavolal syna a hovorí mu aby sa išiel pozrieť k nemu do roboty či je on sám (otec) ešte stále tam.
    Syn sa obliekol a odišiel… a na to ten druhý blbec hovorí :“na čo si ho tam posielal ? Mohol si tam predsa zavolať !“

  23. Ten príbeh si iste napísal o sebe, no aká úprimnosť. To ty si ten syn anonym priznaj sa.

  24. zabudli ste ze tych 65 precent ostalo doma na slovensku.a z toho vela ludi ma panelak lacne kupeny na slovensku.teraz tie eura idu prec akcionarom do celeho sveta.a mozes zobrat hypoteku na 30 rokov na ten isty panalek co volakto mal aj zadara.ked podnik dal

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované