back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Keby to nebolo tragické, aspoň by sme sa zasmiali

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Pred dvomi dňami nás čitateľ  SOL upozornil na karavan parkujúci v areáli bývalého MILEXu v Seredi na pozemku, vlastníctvom ktorého sa súčasný primátor Ing. Martin Tomčányi nechválil. Dokonca jeho vzťah k pozemku pri žiadosti o informácie zatajil.

Z ďaleka viditeľné dominanty Mesta Sereď začínajú vyhľadávať turisti

Martinovi Tomčányimu sme v deň uverejnenia fotografie zaslali e-mail so žiadosťou o zaujatie stanoviska v tomto znení:

Pán Ing. Martin Tomčányi,

na základe upozornení občanov mesta Sereď, je aktuálne na Vašom pozemku v areáli bývalého MILEXu odstavený karavan, v ktorom „kempuje“ jeho osádka (snáď len ona).

Ide o miesto verejne prístupné, dlhodobo  značne znečistené odpadkami bez napojenia na infraštruktúru nevyhnutnú k vykonávaniu aktivít zameraných na turistický ruch a známe skôr bezdomovcami, predajom drog a ako skládka odpadov snáď všetkých druhov, aj odpadov na Slovensko nelegálne dovezených zo zahraničia.

- Článok pokračuje pod reklamou -

V mene čitateľov SOL sa Vás pýtame, smeruje rozvoj turistického ruchu v súčasnosti, alebo  budúcnosti k propagácii Mesta Sereď cez aktivity ako napríklad prehliadka skládok nelegálneho odpadu zo zahraničia, adrenalínové výstupy na rozpadajúci sa skelet haly, zápas s feťákom o dennú dávku drogy, nocľah s bezdomovcom v novej kope odpadkov, alebo podobnou aktivitou ktorú je možné vykonávať v lokalite bývalého MILEXu?

Pán Tomčányi pýtame sa Vás ako vlastníka predmetnej nehnuteľnosti, vyhovuje Vám takto odpadkami znečistený pozemok na ktorom sa každý deň a noc zdržujú bezdomovci a zdrogovaní feťáci, prípadne na ňom „kempujú turisti“ v karavane?

Vašu odpoveď uverejníme v plnom znení a žiadame ju zaslať e-mailom na adresu  majko@majko.sk.

Za SOL, Miloš Majko

Martin Tomčányi redakcii včera zaslal túto odpoveď:

Primátor 11. 8. 2022 11:31  komu: reporter24

Pán Majko

Dňa 8.7. 2022 ste ma formou mailu žiadali o finančné vyrovnanie za použitie tzv. „Vašich tabuliek“ .

Dňa 12.7. 2022 som Vás požiadal o upresnenie finančnej čiastky, ktorú žiadate v rámci finančného vyrovnania. Doteraz ste mi Vami požadovanú čiastku neupresnili.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Za posledné roky stále žiadate nejaké nové vyjadrenia a nie sú uzavreté ani zodpovedané tie predchádzajúce…

PS:

Vo večerných hodinách sa na Vami určenom pozemku žiadny karavan nenachádzal. Foto z 10.8. 2022 cca 21.30 hod. a foto z 11.8. 2022 6.50 hod. mám k dispozícii.

Ing. Martin Tomčányi   Primátor mesta Sereď 

– – –

Ako je uvedené v nadpise tohto článku, odpoveď vlastníka pozemku je nie humorná, ale pre obyvateľov mesta a verejnosť tragédiou. Tragédiou preto, lebo toto si voči občanom dovolí osoba, ktorá by slušnosť, dodržiavanie základných etických a morálnych zásad mala aspoň predstierať.

Naša reakcia na odpoveď Tomčanyiho bola takáto:

Dobry den pan Tomcanyi,

kedze Vam ani tri volebne obdobia stravene vo funkcii primatora a dokopy viac ako tridsat rokov vo verejnej funkcii nestacili na zaregistrovanie zasadnych rozdielov medzi pravami a povinnostami volenych funkcionarov a obcanov, dovolim si Vam pripomenut, ze z nas dvoch to nie som ja, kto sa vysledkami prace zodpoveda obcanovi.

Nie som povinny Vas oboznamovat s ucelom otazok a uz vobec Vas informovat, kedy ktora informacia a akym sposobom bude pouzita.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Povazujem za smutne, ked nerozlisujete dokonca ani to, ci ste osloveny ako fyzicka osoba v sukromnej veci, alebo ako primator a statutar Mesta Sered. Evidentne Vam toto splyva do jedneho, co je dlhodobo viditelne aj z Vasho konania a spravania sa vo verejnej funkcii.

K Vasmu problemu z pred niekolkych tyzdnov – NIE! tabulka je Vasa, resp. mna nezaujima koho. Ja riesim jej vizual (rozdiel Vam iste vysvetli niekto, kto veci rozumie), ktoreho autorom som ja. A nevyzval ste Vy mna, ale ja Vas, kedze nie ja som vo veci konal protipravne. To len na upresnenie Vami napisaneho textu v sprave.

K aktualnej veci:
Neriesime hodiny, dni, ani mesiace pred tym, ani po tom, teda cas, kedy karavan NEstal (kempoval) na Vasom pozemku, ale cas, kedy tam fyzicky stal a v nom na posteli lezali ludia. (Ak je nutne aj toto blizsie vysvetlit, snad sa vo Vasom okoli najde niekto s lepsimi pedagogickymi schopnostami, ake mam ja.)

Pan Tomcanyi, na Vase odpovede na otazky z predchadzajuceho e-mailu pockame dnes do pol noci.

Za SOL Milos Majko

– – –

Ani Martin Tomčányi a ani primátor mesta Sereď Martin Tomčányi e-mailom redakcii do polnoci nereagoval.

Nateraz urobenie si názoru na odpoveď primátora Tomčányiho necháme na čitateľoch a teda tých, komu Tomčányi odpovedal.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Takto sa dozvedáme, čo vlastní p. primátor. Je toho ešte viac o čom nevieme? A keď už má pozemok, je povinný starať sa oň. Je v prvom rade občanom a až potom primátorom. Tak ako iného občana sa povinnosti týkajú aj jeho. Alebo nie?

  2. Takto sa dozvedáme, čo vlastní p. primátor. Je toho ešte viac o čom nevieme? A keď už má pozemok, je povinný starať sa oň. Je v prvom rade občanom a až potom primátorom. Tak ako iného občana sa povinnosti týkajú aj jeho. Alebo nie?

  3. ako dopadlo vyšetrovanie tých olejov čo boli rozliate na pozemku kde tomčáni podniká z tou plynovou punpou?

  4. ako dopadlo vyšetrovanie tých olejov čo boli rozliate na pozemku kde tomčáni podniká z tou plynovou punpou?

  5. Je to vypasený špinoš čo zabezpečil seba a rodinu.Jak jeho tatko čo aryzoval nejaký židovský majetok.

  6. Je to vypasený špinoš čo zabezpečil seba a rodinu.Jak jeho tatko čo aryzoval nejaký židovský majetok.

  7. Drzim Tomcanyimu vo volbach palce.
    Nerad by som prisiel o tuto primitivnu zabavu organizovanu malym, bradatym bloggerom.

  8. Drzim Tomcanyimu vo volbach palce.
    Nerad by som prisiel o tuto primitivnu zabavu organizovanu malym, bradatym bloggerom.

  9. Nerozumiem, odpadky sú jedna vec a celé to okolie vyzerá nechutne, je smutné, že toto je pozemok vlastnený primátorom a o niečom to svedčí, ale aký je problém, že na jeho pozemku bol odstavený niekoho karavan? 😀 Veď je to jeho pozemok a keď jemu to nevadí, tak je to snáď úplne v poriadku, nie? Čo ľudia nemôžu spať v karavanoch? 😀

  10. Nerozumiem, odpadky sú jedna vec a celé to okolie vyzerá nechutne, je smutné, že toto je pozemok vlastnený primátorom a o niečom to svedčí, ale aký je problém, že na jeho pozemku bol odstavený niekoho karavan? 😀 Veď je to jeho pozemok a keď jemu to nevadí, tak je to snáď úplne v poriadku, nie? Čo ľudia nemôžu spať v karavanoch? 😀

  11. Mňa by zaujímalo, na ktorý email ste písal Tomčányimu. Dúfam, že ako minule… Taktiež mi celkom nie je jasné, prečo píšete primátorovi, že sa ho pýtate v mene čitateľov. A do tretice, čo také sa stalo, že bol na jeho pozemku odstavený karavan?

  12. Mňa by zaujímalo, na ktorý email ste písal Tomčányimu. Dúfam, že ako minule… Taktiež mi celkom nie je jasné, prečo píšete primátorovi, že sa ho pýtate v mene čitateľov. A do tretice, čo také sa stalo, že bol na jeho pozemku odstavený karavan?

  13. proste zase raz blog o dennych zazitkoch… primator je isto spina co by sa mala vyviest z mesta.. ake aj tak…ja by som Majkovi normalne odpisal, ze tam ten karavan zrjeme stal a nevadi mi to, kym nekona protipravne a mal ho nadalej dobre hlboko niekde..

  14. proste zase raz blog o dennych zazitkoch… primator je isto spina co by sa mala vyviest z mesta.. ake aj tak…ja by som Majkovi normalne odpisal, ze tam ten karavan zrjeme stal a nevadi mi to, kym nekona protipravne a mal ho nadalej dobre hlboko niekde..

  15. Takže ak by som tam na jednu noc zaparkoval so svojim karavanom a prespal, bol by z toho takýto kardinálny problem…?

  16. Takže ak by som tam na jednu noc zaparkoval so svojim karavanom a prespal, bol by z toho takýto kardinálny problem…?

  17. ja si myslým že pán majko sa na arogantnosti primátora baví.je to vidieť z jeho odpovede primátorovi.ja sa majkovi nečudujem keď o primátorovi vie toľko vecí.pán majko to vie a primátor už len zo seba robí arogantného hlupáka keď si myslel že takou odpoveďou zalepí oči.aj mňa zaujímajú odpovede na tie otázky položené p.majkom

  18. ja si myslým že pán majko sa na arogantnosti primátora baví.je to vidieť z jeho odpovede primátorovi.ja sa majkovi nečudujem keď o primátorovi vie toľko vecí.pán majko to vie a primátor už len zo seba robí arogantného hlupáka keď si myslel že takou odpoveďou zalepí oči.aj mňa zaujímajú odpovede na tie otázky položené p.majkom

  19. Ako moze existovat tak skurveny gec ako si ty? Ty by si sa sparal aj v osranej riti len aby si skodil druhemu. To ze si na primatora zasadnuty to vie kazdy a aj mlady Jankular vzdelany slusny clovek ktory chce kandidovat a taka kurva pojebana ako si ty uz len pisat tie najhorsie veci a ociernovat pred druhymi. Kurva pojebana raz sa ti vsetko vrati ty suka. A este sa ides novinarom nazyvat ty negramotny imbecil co nemas ani nato skolu vystudovanu a povacsinu kopirujes z inych stranok ty novinar. Ked sa ti vsetko raz vrati osobne sa to pojdem vysrat pred dvere ty zmrd

  20. Ako moze existovat tak skurveny gec ako si ty? Ty by si sa sparal aj v osranej riti len aby si skodil druhemu. To ze si na primatora zasadnuty to vie kazdy a aj mlady Jankular vzdelany slusny clovek ktory chce kandidovat a taka kurva pojebana ako si ty uz len pisat tie najhorsie veci a ociernovat pred druhymi. Kurva pojebana raz sa ti vsetko vrati ty suka. A este sa ides novinarom nazyvat ty negramotny imbecil co nemas ani nato skolu vystudovanu a povacsinu kopirujes z inych stranok ty novinar. Ked sa ti vsetko raz vrati osobne sa to pojdem vysrat pred dvere ty zmrd

  21. Dalsou smutnou spravou pre nasu samospravu je fakt, ze luza a spolocensky odpad ako je diskutujuci: M.M 13. augusta 2022, 3:51 si dovoli zverejnenie faktov – odpovedi voleneho zastupcu obcanom oznacit za „skodenie druhemu“.

    Uroven prispevku svedci o urovni ludi, ktori stoja za nim menovanymi ludmi – no, nic moc na chvalenie.

    K druhej casti – u mna je to prirodzeny talent. 😉 A Ty si podla uverejneneho textu od prirody hlupak, tak Ti pred stvrtou rano nezostava nic ine, ako sa anonymne vyzvracat tam, kde Ti to ini umoznili. Tak rozmyslam, ci je uplne spravne davat priestor aj individuam, ako si Ty…

  22. Dalsou smutnou spravou pre nasu samospravu je fakt, ze luza a spolocensky odpad ako je diskutujuci: M.M 13. augusta 2022, 3:51 si dovoli zverejnenie faktov – odpovedi voleneho zastupcu obcanom oznacit za „skodenie druhemu“.

    Uroven prispevku svedci o urovni ludi, ktori stoja za nim menovanymi ludmi – no, nic moc na chvalenie.

    K druhej casti – u mna je to prirodzeny talent. 😉 A Ty si podla uverejneneho textu od prirody hlupak, tak Ti pred stvrtou rano nezostava nic ine, ako sa anonymne vyzvracat tam, kde Ti to ini umoznili. Tak rozmyslam, ci je uplne spravne davat priestor aj individuam, ako si Ty…

  23. @M.M 13. augusta 2022, 3:51
    Si dosiel najebany z FFUD festu ze ti o 4 rano takto mota prepitu hlavicku? 😀

  24. @M.M 13. augusta 2022, 3:51
    Si dosiel najebany z FFUD festu ze ti o 4 rano takto mota prepitu hlavicku? 😀

  25. a to ste si nevšimli, že tam prostitútky si podávajú kľučky na tom karavane a tie špinavšie prostitútky ležia na deke na zemi hneď za bránou, ale nespia, preto, že nejaká ryť sa na jednej z nich stále pohybovala.

  26. a to ste si nevšimli, že tam prostitútky si podávajú kľučky na tom karavane a tie špinavšie prostitútky ležia na deke na zemi hneď za bránou, ale nespia, preto, že nejaká ryť sa na jednej z nich stále pohybovala.

  27. pre čučo:

    A koho to zaujima ze sa tam jebe.
    Ked uz si ich sledoval mal si im dat zarobit, ty uboziak

  28. pre čučo:

    A koho to zaujima ze sa tam jebe.
    Ked uz si ich sledoval mal si im dat zarobit, ty uboziak

  29. Maťo až tak hlboko si klesol že všetko ukradneš a nekúpiš?Žena a decká sa k tebe ešte priznáva?Poznal som ťa od zväzarmu a vtedy si bol iní.J e b e ti od peňazí asi.

  30. Maťo až tak hlboko si klesol že všetko ukradneš a nekúpiš?Žena a decká sa k tebe ešte priznáva?Poznal som ťa od zväzarmu a vtedy si bol iní.J e b e ti od peňazí asi.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované