back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zmena ÚP v Malom háji odsúhlasená ….

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Zo zverejnenej správy p. Slahučkovej vidíme, že poslanci schválili  „Zmeny a doplnky v rozsahu Zmena funkčného a priestorového využívania na ploche SBO-01 skládka biologického odpadu v lokalite „Malý háj“ „.

Prikladám k uvedenému výsledky hlasovania jednotlivých poslancov.

Čo ma však najviac zarazilo , je hlasovanie p. Dúbravca a p. Červeňovej. Pýtate sa prečo práve týchto dvoch poslancov ?

Obidvaja totižto boli členmi výberovej komisie, ktorá vybrala firmu GreenCon recycling ako víťaza VOS. Títo dvaja poslanci vôbec neprejavili záujem o účasť pri preberaní mestského pozemku, teda vôbec ich nezaujímalo akú „spúšť „ po sebe zanechala spoločnosť, napriek tomu, že už dlhší čas sa hovorilo o problémoch s uvedenou spoločnosťou.

  1. Červeňová sa dokonca na MZ prihovárala, aby poslanci tejto spoločnosti dali ešte šancu…

Títo dvaja poslanci, samozrejme okrem iných, ako napr. p. Stareček či p. Veselický / ktorým sa samozrejme nečudujem, že zdvihli ruky za uvedený bod programu / veselo zahlasovali za zmenu územného plánu v „Malom háji„ . P. Kráľ dokonca švitoril o nejakom odosobnení sa.

Napriek tonám nezlikvidovanému odpadu, nelegálnej prístavbe, osočovaniu zo strany p. Krošláka je otvorená cesta pre ďalšie znehodnotenie mestského pozemku vďaka takým, ktorým záujem o veci verejné nič nehovorí. Samozrejme lojálnosť k p. primátorovi je prednejšia.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

 

– – –

Poznámka redakcie: Autor článku je redakcii známy, nakoľko článok bol podpísaný a jeho uverejnenie bolo konzultované aj telefonicky. Autor však požiadal o zachovanie anonymity, z dôvodu obavy pomsty, cielených perzekúcií alebo obavy o bezpečnosť seba a svojej rodiny, čo redakcia rešpektuje.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. V kontexte predoslych udalosti tak rozmyslam, KTO A PRECO tak velmi SURI SO ZMENOU UP a teda znovu – KTO MA TAKY ZAUJEM O PODNIKANIE na tomto mestskom pozemku prakticky za kazdu cenu?

    Snad vysetrovanie prinesie viac. 😉

  2. V kontexte predoslych udalosti tak rozmyslam, KTO A PRECO tak velmi SURI SO ZMENOU UP a teda znovu – KTO MA TAKY ZAUJEM O PODNIKANIE na tomto mestskom pozemku prakticky za kazdu cenu?

    Snad vysetrovanie prinesie viac. 😉

  3. P. Krošlák ich mal vopred prečítaných, vedel, že má do činenia s blbcami, zapredancami, že dosiahne čo chce a že mu budú z dlane zobkať. Teraz sa môže už len smiať, nad ich hlúposťou a že nič proti nemu nezmôžu. A tí dvaja? Čo už len tí dokázali?

  4. P. Krošlák ich mal vopred prečítaných, vedel, že má do činenia s blbcami, zapredancami, že dosiahne čo chce a že mu budú z dlane zobkať. Teraz sa môže už len smiať, nad ich hlúposťou a že nič proti nemu nezmôžu. A tí dvaja? Čo už len tí dokázali?

  5. Viac sa rozhodne onedlho verejnost dozvie z materialu, v ktorom predstavime uroven preberacieho protokolu, samotne prebranie mestskeho majetku a dalsie „drobnosti“ suvisiace s pristupom volenych funkcionarov, ale aj uradnikov v kauze Maly haj.

  6. Viac sa rozhodne onedlho verejnost dozvie z materialu, v ktorom predstavime uroven preberacieho protokolu, samotne prebranie mestskeho majetku a dalsie „drobnosti“ suvisiace s pristupom volenych funkcionarov, ale aj uradnikov v kauze Maly haj.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované