back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Prosíme poctivého nálezcu peňaženky s dokladmi odcudzenej vo Váhovciach o jej vrátenie majiteľovi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Do redakčnej pošty sme dostali prosbu o pomoc pri nájdení odcudzenej peňaženky vo Váhovciach:

„Poprosím poctivého nálezcu peňaženky s dokladmi ( odcuzenej dňa 22. 8 2021 vo večerných hodinách) o navrátenie na OU Váhovce, prípadne anonymné prehodenie cez plot, na uvedenej adrese. Nálezcu čaká odmena a vďačnosť na celý život. Prípadné informácie, vedúce k páchateľom budú taktiež odmenené. Obyvatelia obce, venujte prosím pozornost okoliu svojich domov v blízkosti námestia pri kostole a odpadkových košov v okolí. Za porozumenie vopred ďakujem. Snažme sa spolu vypátrať páchateľov. Dnes som bol obeťou ja, zajtra to môžete byť Vy. Nálezcu odmena neminie a páchateľa trest“.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ako obyvateľovi obce mi prekážajú takéto praktiky.Bordel, drogy, pretekári v uliciach Vo Váhovciach je dosť silných a schopných chlapov, aby vyhnali tieto nešnáry z ulíc. Treba sa spojit a cítiť súčinnost PZ. Nehľadať problémy tam, kde nie sú, ale robiť užitočné veci v prospech obce. Tak sľubovali všetci poslanci. Zobuďme sa občania, ak chceme,aby naše deti vyrastali v bezpečnom prostredí. Prestaňme sa báť pár grázlov.

  2. drogy niee!!!!ale laco ty ake sprostosti si porobil ked si bol mlady.par aut si rozbil.zle si robil.aj bordel.tak nesud.ked raz v zivote sa ti neco stane.

  3. Pre , SRAČKU PEŤA ……. Deži není nula Deži je stále tvrdý chlapík aj keď ho potkan a SračkoPotkan okradol a ten správny chlap Deži sa ešte nepomsťuje a určite by dokázal urobiť očistu vo váhovciach od potkanov ako je MOJZEŠ PETER a zlodejov ako je on asi tak ….ako Deziderova tá kurva mater jeho sprostá a psychopatycká povedala !

  4. Pre zloduch ak ty ——- Ty riť a ty poznáš Laciho Kozmu Ty Riť nevytretá čo tu píšeš na neho ty mrutvola čo vylizuješ ryt Petrikovi Mojzešovi . ? Tomu zlodejovi ? Len by som ťa zázračnym spôsobom odhalil to by si budem tú bytku čo by si dostal odomna úbohý sráč zbabelo ! Laco Kožná je strašné správny chlap ty mrucina !

  5. Petrík Mijzeš mal Kurvu mater ale najlepšieho otca a táto stará kurva mater jeho zničila jeho otca v mladosti sa mu kurvila s jedným čechom , volal sa Jiří Melen ale Petrkov otec to nezvládol psychycky a utrápil sa k smrti z nej z tej starej Kurvi , zlej , aŠpatnej ,morovej rany hnusnej ! Táto žena. Eva Mojzešova – Stanková ničila aj pani Aničku Stankovú ale sa jej to nepodarilo ! Lebo konečne Zdechla ! A tak jej dobre

  6. Ludia, (oslovenie musim, kedze zvierata by bolo pre nich urazkou) toto fakt musite?

    To akoze naozaj to, co je tohto schopne normalne ma obciansky preukaz, volebne pravo a Maticka Zem nosiaca ho na sebe sa s nim trapi?

    Znovu sa pytam – kde toto skonci? Ved tie svine pri valove s rypakmi v pomyjach su inteligentnejsie…

  7. Dnes som bol na benzínke. Pred stojanom auto a týpek netankoval len popíjal mirindu. Tak som ho oslovil či by neodtiahol že idem natankovať, keďže aj ostatné stojany boli obsadené. Pozrel na mňa s výrazom “čo otravuješ ty 💩” ešte zopár krát si logol s nápoja. Potom v kľude otvoril kufor odložil tam fľašu, nasadol, vydenzifikoval si ruky, nasadil slnečné okuliare pustil rádio a potom naštartoval a odtiahol. Čo som tým chcel povedať? No asi to že tu chýba disciplína a rešpekt. Ale toto všetko sa vypomstí lebo si myslia že sú niečo nad. Opýtajte sa svojich dedov alebo lepšie pradedov ako sa volakedy žilo, jedného dňa sa to tu vráti a budeme musieť hrdlačiť na rolách a chovať svine tak ako naši dedovci aby sme mali čo žrať lebo naším arogantným prístupom všetko ničíme a devastujeme…(hlupáci)

  8. pre: zloduch ak ty 22. augusta 2021, 19:46
    Ano, pravdu maš. Bol som mladý a hlúpy, lebo som sa kamarátil s istým tlstým človekom. No čo som rozbil, bolo moje a za poctivé peniaze. Mladosť – pochabosť a som rád, že je to preč aj s pochybným človekom!!!

  9. Včera v noci zo soboty na nedeľu som bol vo váhovciach a stretol som sa s s Petrikom Mojzešom ale aj s s Ladislavom Kozmom kozmu mám rád ale neznášam Petríka Mojzeša je to dobytok a statok a potkan z Váhoviec lychva a s tým potkanom Petrikom som sa dohodol že opyjeme Kozmu a ja som mu ešte aj nasypal do výnka rohypnol rozomletý aj spasmoveralgin ,aj novalgin aj lexaurin a aj xanax a takto som opyl a uspal Laca Kozmu a potom som ho okradol a vyvačkoval vlastne som urobil presne to čo praktizoval cca pred 15 rokmi Petrík Mojzeš ,Petrík vyvačkovával starého pána Kozmovho otca skoro pokažde ako sa objavil v krčme alebo aj Laciho Kamenára nebohého
    mäsiara a podarilo sa mi to vybral som z peňaženky peniaze kým bol ten Váhovčan polouspaty pekne som si privyrobil za pet minút strachu ako sa hovorí .! Naša špina mater ,falošná sviňa a kurva by bola namňa určite pyšná a teraz ako som sa Vám všetkým priznal môžete má prísť zobrať alebo skúsiť dobyť volám sa Dezider Mojzeš a bývam v Seredi a som brat Petríka Mojzeša potkana špinavého a smradľavé ho Selláka a ryngle z Váhoviecpoďte má zbyt ale ešte stále som nebezpečný bytkár takže sa strašne tešte ako vám piče rozcápem a papule rozjebem a črevá vám vykopem poštatý psy tešte sa .Dezider Mojzeš

  10. Pre Laci Kozma 👍👍👍👍viéme okom píšeš poznáme ho okrádá ľudí a intrikuje skupuje staré domy a hovorija mu Bules je to kamarát mozešovcov pozor naho a dobre si to oňho napísal

  11. Poznáte Laciho Kozmu ? Tak asi toľko ,,,,,ten úbožiak ktorí ho okradol posratý zbabelec by mal zdochnut .Premna je Laco veľmi slušný , a zodpovedný chlap. .Viem kde pracuje a poznám ho ho asi 40 rokov a je to jeden z najlepších a najférovejšich kamarátov ,a najúprimnejšich . Veľa razí mi pomohol a nieje vôbec lakomí ako ten psychopat ktorí ho okradol ! A ak sa obrovskou náhodou zistí kto ho okradol , tak ten chudák nech sa teší na peklo a teror čo ho čaká ! Ďalšia vec je takáto , že ten chudák ktorí ho okradol , určite snim pyl a využil jeho nepozornosť . Ale kto z nás si nevypyje ? A kto z nás nepozve ,,,Kamaráta ,,, na pohárik ? Ale sme len ľudia ,,a každý z nás si raz začas aj viacej vypyje ale sú potkani medzi nami ktorí to úboho zneužijú .Mám rád Laciho a vážim si ho .Dezider .

  12. Ozaj ešte som zabudol napysat a opýsat jednu udalosť : Asi pred 15 rokmi možno 18 ? rokmi chodieval do krčmi vo Váhovciach jeden starší pán — Lacov otec pokaždé ako si čosi len trošku vypil hneď sa na neho nalepil Peter Mojzeš — môj brat ,,,pokaždé ,,,, a pokaždé ho aj starého dobráka. ,,,,,Vyvačkoval ,, niekedy mu zmizlo 200 korún , alebo stovka ale častejšie mu tam išlo o 50 korunky a dvadsat a toto vám zodpovedne opysujem a pravdivo urobil toto môj braček aj inému chlapíkovi ale najviacej starému Kozmovi lebo on bol strašne pomalí a alkohol ho rýchlo spomalil .Toto všetko sa dozvedel náš otecko ale aj mama naša a pokažde špatne a tvrdo dohovárali Petrovi Mojzešovi nášmu bratovi potkanovy rodinnému a on povedal iba tatko kašlite nato mamička ,,, veď to je starí semilný starec …. No vyberte si ľudia čo je to za potkana ten Peter Mojzeš st. A ešte nato všetko vykradol aj Róberta Farkaša hovoria mu — Fijatal Hobó ! Len s ho popýtajte ! A prsty v tejto vykrádačke mal aj Roman Stanko akože ,,,, Najčastejší občan Váhoviec ,,ďalší potkan skurvený !

  13. Pan Majko.. Redakcia SOL umožňuje týmto hovnam, aby sa zviditelnovali. A keď niekto redakciu kritizuje, vravíte, že sloboda slova je základom demokracie. Sloboda slova áno – právo vyjadrovania sa kohokoľvek k čomkoľvek nie. Není to ťažké pripustiť si to. A ukončiť to trápenie.

  14. Pre Anonym ……..aký si múdry a inteligentný 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣veď si na posmech !

  15. Sewas,majstri sveta zaujimave ,ze mna a bulesa vsetci zdaleka zdravite,platite nam a pchate sa nam do zadku.Tí co nas berete najviac do papule.Poznam jedneho kripla co chodi po bazaroch,kradne po kauflandoch slaninu,vyhadzovaca robi na miestach kde sa schovava za 3_4 vyhadzovacou a bije len slabsich cely zivot. To mu povedala jeho prva druzka,Ten pan co sa nazyva vypalnik splodil syna a neni schopny ho vychovat tak sa spoliehal na uspory a dedicstvo o chudere zene ktora cely zivot tazko robila a nic nemala pei takom mnozstve deti,ktore slusne vychovala. Toho pana ktory sa hra na vypalnika kopú v Seredi do riti a volaju ho ringloš, Kazdy koho navstevoval olutoval zatajuju sa pred nim,ked sa pred ich domom objavi.Je to nula co v zivote nic nedokazal. Intrigami sa prebil tymto zivotom. Asi viete o kom hovorim.

  16. Toto tu nemalo nikdy zájst, do takýchto extrémov. Mojzeš Peter určite nemá s vecou nič spoločné, to viem na milión percent. Odišiel dávno predtým. Ja som žiadne mená nespomenul, že sa tu konkretizujú osoby, tak za to ja nemôžem. Predpokladám, že ste všetci dospelí a chápete svoje konanie. Petrík je v tejto veci úplne nevinne, zašlo to priďaleko a s týmto ja nechcem mať nič spoločné.

  17. S Lacom Kozmom som vyrastal chodili sme spolu do skolky ,do skoly aj po zabavach v zivote by som mu nic neukradol a ani jeho otcovi.

  18. Pre Petrik sevas majster sveta ,teraz si sa zesral ked chodis po policajtoch a udavas tam brata ? to sa robí toto ? sa mozes hambit akurat po váhovciach chodit . Deži je dobrý človek a nikomu neublížil ani tebe. Kripel si akurat tak ty Petríček hihi . Chodíš brata udávať kade tade a sám kradnes kade chodíš. Aj vlastnú sestru si vykradol sa hovorí po váhovciach ,že ta susedia videli. Teba by som nechcel za suseda. Prišiel by som z dovolenky a už by som bol vykradnutý . Deži sa stará zodpovedne o syna. Tak si ho neber do papule. Na teba bolo podané trestné oznámenie ,podala ho tvoja matka !!!!! okradol si aj svoju matku. A donútil si ju aby ti podpísala dom a a jej celoživotné úspory. Takto si okradol svojich troch súrodencov a dal si ich vydediť donútil si k tomu svoju matku. Zakázal si súrodencom naštevovať matku pretože bola u teba v tvojom dome v malej perníkovej chalúpke.

  19. Ved tieto krádeže robí vo Váhovciach len jeden človek známa firma Peter Mojzeš -starší

  20. Pozname ho vo Váhovciach okradol aj svoju matku zobral jej pred smrtou všetky úspory a pripravil súrodencov o dedičstvo volá sa Peter Mojzeš a teraz si hýria z cudzími peniazmi kupujú si autá a robia vodičáky . ved je na posmech a ešte ide točit video. Hamba. Na jeho mieste by som sa z dediny Váhovce radčej odstahoval alebo nevychádzal von pred ludí.

  21. Pekný deň pán Majko volám sa Dezider MOJZEŠ som brat toho akože poškodeného pána ja som nič nenapísal a ani nenapíšem a ak niekto zneužil moje zariadenie alebo podobnú vec urobil a píše v mojom mene tak to má už ani trošku netrápi pán Majko ja som tie veci na našu mamičku nebohu nepísal a tomu pánovi sa roky vyhýbam inak ja som nič v Kauflande nevzal a ak toto omne tvrdí ten chlap tak môžem podať asi aj ja to ,,,,TRESTNÉ ,,, Oznámenie ! Alebo nie veď ma ohovára a špiní aj v Tom videu aj v niektorom komentári .iba toľko ďakujem Vám pán Majko .

  22. Pre Petrík Tak ,aby ste boli všetci v obraze na Dežiho som nič také nepovedala. Tak tu neklam a nešpin ho .

  23. Dezider 24. augusta 2021, 12:29 – dobry den. Neriesim, kto ma pravdu a kto nie. Nie je to ulohou media.

    Netusim, kto je autorom diskusnych prispevkov – zistit to moze vylucne policia.

    Nemienim sa vkladat do rodinnych sporov, no ak poziadate Vy o moznost verejne sa vyjadrit, bude Vam to umoznene rovnako, ako Vasmu bratovi.

    Inak, nemyslim si, ze rodinne zalezitosti patria takto na verejnost, no SOL ani ja nevieme ovplyvnit myslenie a konanie diskutujucich.

  24. Pán Majko Ďakujem za príjemný komentár a máte pravdu sem to nepatrí inak ja vás uznávam aby som sa presnejšie vyjadril

  25. pre milan.ty keby si nekradol olovo picu mas.takze staraj sa olovo a detektor.a co vyhrabes zo zeme.

  26. Chalani, vychadzky skoncili, sup sup na izby, dame lieciky, vypneme internety a ideme spat. Coskoro zacina skola, treba si dorobit 9. rocnik na specialnej ZS. Uz to poznate, nie je to tazke, na druhykrat to da kazdy.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované