back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Výzva občanom – skontrolujte si vodu z verejného vodovodu, ktorú idete piť. Bol v nej objavený takýto červík

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Asi pred hodinou sme od rozhorčenej a znechutenej obyvateľky mesta Sereď dostali fotografie a videozáznam červíka, ktorého si pani do pohára napustila z verejného vodovodu. Namiesto očakávanej čistej pitnej vody, ktorou sa chcela osviežiť po čistení a napustení malého bazéna pre deti, vďaka okuliarom zbadala v pohári tento organizmus, čo spôsobilo že sa jej pitná voda z verejného vodovodu znusila. V telefonáte nám povedala, že uvažuje nad pitím vody zo studne.

S paňou sme sa dohodli na tom, že červíka, ktorého momentálne umiestnila do fľašky nám odovzdá.

Ihneď po prijatí fotografií a videozáznamu sme kontaktovali regionálny Úrad verejného zdravotníctva kde sme sa snažili okresnú hygieničku presvedčiť o nevyhnutnosti zakročiť včas a rázne pokým sa nezačnú šíriť dezinformácie medzi občanmi napr. zo sociálnych sietí.

V USA totiž bol zaregistrovaný takýto prípad:

Z materiálu popisujúceho zamorenie verejného vodovodu vyberáme toto:

Úrady okamžite zareagovali a dali prerušiť dodávky vody. Taktiež zavreli školy a všetky obchodné prevádzky, aby sa predišlo ich ďalšiemu šíreniu cez vodné filtre. Obyvatelia, z ktorých si mnohí našli nepríjemných návštevníkov v pohári, musia teraz piť vodu z balených fliaš. Tú im mesto poskytuje zadarmo, informoval portál cnn.com“.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Celý článok si môžete prečítať tu:

https://www.topky.sk/cl/13/1360132/Zahadne-cervy-zamorili-pitnu-vodu–Su-neznicitelne–nezabera-ani-luh-?fbclid=IwAR2TIKumLkqMol240xekKlyozFfI8ypUpxd6lHZX6yKScHEUSUmHWKgocWM 

Informáciu uverejňujeme vo verejnom záujme s tým, aby si ľudia do pohárov napustenú vodu pred jej konzumáciou dôkladne prezreli a predišli tým možnej konzumácii aj takýmto už na pohľad nie prívetivých tvorov.

Vyjadrujeme presvedčenie, že kompetentné orgány zasiahnu včas a s dostatočnou razanciou, nakoľko rovnako ako v minulosti voda vo farbe kofoly nebola pitná a zásah bol vykonaný až na základe trestného oznámenia, rovnako ani tieto tvory v pitnej vode vo verejnom vodovode nemajú čo hľadať.

Žiadame občanov, aby nešírili paniku a vyzvali kompetentných k plneniu si svojich povinností určených im zo zákona.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. nech nad tym rozmyslam akokolvek, nejde mi do hlavy ako sa larva dostala cez malicke sitko, ktore je na konci vodovodnej baterie kade tecie voda. Tadial by takato larva nepresla a zostala by v ramienku baterie.

  2. Občan, nikde sa nepíše že pani na pustila vodu cez batériu so sitkom. Aspoň ja som to tu nenašiel.

  3. Kazdy nema sitko v baterii,stara komunisticka bateria alebo pouzijes sitka na šluk do bonga😂

  4. Redakcia vyzýva občanov aby nešírili paniku.

    Občania spravte si vlastný úsudok kto tu šíri paniku. Ak si aj diskutujúci obcan 8. júla 2021, 13:36 zodpovie otázku kto šíri paniku, tak pochopí kde má hľadať odpoveď ako sa larva dostala cez maličké sítko.

  5. Vo vecernych hodinach bude publikovany material s videozaznamom a rozhovor s poskodenou.

    Pre: Panika 8. júla 2021, 13:56 – predpokladam, ze patrite medzi minimalne siritelov kazdej konspiracnej sracky, ktora sa najde na nete.

    Pre ostatnych:
    – pri tak spinavej a tvrdej vode aka po dlhe roky tecie v Seredi, na kazdej novej baterii okamzite po jej instalacii odstranujeme sitko, aby voda tiekla aj za dva tyzdne po samotnej montazi.

  6. Obcan, ak by mala sitko, tak sa vsetci cervici zachytia na sitku a tlak vody ich pekne rozseka a premele cez sitko na mindar. Takze budes mat vyzivny cervikovy koktail a ani o tom nebudes vediet.

  7. Keby to bola larva pakomára tak istotne by nebola len jedna a bola by sa vyplavila skôr a nie až po 100 či viac litroch odpustenej pitnej vody. Šťastie, že voda bola čistá a nie kalná ako v Seredi často tečie z vodovodných kohútikov. Tam by ste to nezistili, lebo ono to najprv vyzeralo ako nejaké červené zrniečko. Zdvihnutím pohára sa to začalo hýbať…neprajem nikomu zaziť takúto traumu.

  8. A zajtra bude nové video ako má niekto v pohári srnku.
    Už čoskoro tu budú články ako sa niekomu zjavila na chlebe podobizeň Ježiša.
    Čo tak najskôr preveriť všetky fakty a až potom zverejňovať ? Teraz sa len docieli že ľudia budú zbytočne kupovať vodu z umelo hmotný fliaš…

  9. Názor 8. júla 2021, 18:37 – napiste prosim, preverenie AKYCH FAKTOV KONKRETNE sa neuskutocnilo.

    K avizovanym srnkam v pohari a podobizni Jezisa na chlebe sa pri 39 st. C nebudem vyjadrovat, no fakty ma zaujimaju.

    Dakujem.

  10. Niekto sa vystriekal do verejného vodovodu? Pozor dievčence neumývajte sa lebo možete otehotnieť

  11. Redakcia vyzýva občanov aby nešírili paniku.

    Ja všade bol a všetko videl, aj z ho… upletiem bič.

  12. Dúfam že vodárne budú účtovať lacnejší vodu a nie ako pitnú A neviem co robia v Ga vedľa nemocnice kontrola asi sedia na p++++ch

  13. Dokedy budeme trpieť tie splašky z vodovodu to fakt sa už nedožijeme čerstvej pitnej vody bez hrdze , červikov a kila chloru na pár litrov vody ……

  14. Na to tu máme predsa odborníkov hygienikov a nie Google. Len oni vedia ci je škodlivy pre človeka ten sajrajt co ten červík vypustí a my to vypijeme. Pre istotu mat doma zásoby toaletaka.

  15. ja mam nove baterie a vsade sitka a nemam s tym problem po dvoch tyzdnoch p. Majko. Sem tam ich vycistim a to je vsetko. Baterie funguju normalne. Tymto clankom ste chcel vyvolat paniku, no ludia vam na to moc neskocili. To je moj nazor.

  16. Vazeni, počuli ste že sa chystá schválenie červov, lariev a hmyzu na konzumáciu? V Ázii to už dávno jedia a označujú to za jedlo budúcnosti.
    Vodári už asi rozbehli kampaň (v tichosti) a pomaly vam to začínajú dávkovat a pripravovať vás na prechod na tento typ stravy.

  17. overte si fakty 8. júla 2021, 21:13 – overovat fakty cez fotografie na Googli a robit zavery mozete Vy, kedze nie ste podpisany a nenesiete za svoje prispevky v podstate ziadnu zodpovednost.

    Pan Boh nas ochranuj pred stavom, kedy tak zacne robit RUVZ. Nateraz ide cervik do akreditovaneho laboratoria na rozbor.

  18. v tom pohári pláva viac nečistoty ako len červík je to z vodovodu, alebo zo studne

  19. Zaujímavé, že anonym, ktorý sa utajuje vidí plávať viac nečistoty v pohári ako červíka. Kiež by Ste dôkladne prečítali celý článok aj by Ste sa dozvedeli, že z kohútika mestkej vody. Pekný deň prajem!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované