back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Pozvánka na zasadnutie Obecného zastupiteľstva vo Váhovciach

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Pozvánka na zasadnutie OZ

 

 

zdroj: vahovce.sk

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pan Majko. Stále o sebe tvrdite ze ste nestranny novinar ale mam pocit, ze stale poznate len pravdu ktoru vam predklada pan Szabo s pani Bugyinskou. Bolo by dobre vypočuť si aj nazory občanov obce. Vo Vahovciach žijem už veľa rokov a tak ako to tu funguje by malo ist skôr prikladom pre iné obce. Ochota pána starostu pre každého občana je ukážková. Konečne starosta ktory pomôže aj obcanom slovenskej národnosti, nie ako doteraz. A to, ze starosta neskace ako poslanci piskaju neznamená že je zly starosta. Nic proti Vam pan Majko, ale nazvať Vahovce Fekisovcami je trochu moc.

  2. Vahovcan 1. júla 2021, 17:35 – po vcerajsom spravani sa starostu na rokovani OZ, som bol v prirovnani setrny. Snad mi to Pan Boh odpusti… 😉

    Chapem Vasu snahu, no pan starosta bol od kamery chvilami 1 meter a kludne mohol reagovat.

    Tak, ako v minulosti – on ale opacne. Nedvihanie mobilu, vypnuty mobil, nasledne SMS a znovu nedvihanie…

    Pan starosta je svojpravny (ma na to doklad), vie teda (mal by vediet), ako sa veci maju.

    Vcera som vsak nevedel ani len identifikovat, kto vlastne vedie rokovanie OZ – vyzera to tak, ze vo Vasej obci to je timova praca pana starostu a jednej panej sediacej oproti nemu – teda dovtedy, pokym si myslel, ze konanie poslancov dokazu ovladat.

    Hmmmmm… – vyzera to tak, ze nedokazali… Ani za cenu porusovania zakona 369/1990. Fajn samosprava. 😉

    Ale viac uz skutocne v clanku a videu, aby verejnost videla, ako hlboko sprava veci verejnych v niektorych obciach klesla.

  3. Pan Majko. Preco ste nenatocili reportaz ako vahovsky učitelia stali pred dvomi týždňami aj so starostom pred miestnou trafikou a prosili poslancov (pani Kissova a pan Szabo) aby sa zacali zúčastňovať obecného zastupiteľstva a mohli tak dostať svoje výplaty? Úmyselne sabotovali zasadnutie bez ohľadu na následky. A to opakovane niekoľko krát. Prečo sa vtedy k tomu nevyjadrili do kamery? Treba sem tam natocit aj udalosti ktore su podľa mňa az trestnopravneho charakteru. Je smutne, ze arogancia a primitivizmus su pre Vas asi zaujímavejšie ako bezny občania a ich problémy. Pan Majko pracujete uz veľa rokov ako novinar, tak by ma zaujimalo koľkokrát ste sa stretol s pripadom, ze niekto chce nastúpiť do zamestnania a prinesie si vlastnu pracovnu zmluvu ako pani Bugyinska?

  4. Vahovcan 1. júla 2021, 20:07 – neviem o stretnutiach ucitelov s poslancami – nik z ucitelov ani starosta nedali vediet.

    Kazde noviny mozu pracovat vylucne s materialmi, ktore maju k dispozicii a riesit veci o ktorych vedia, alebo su informovane.

    My VZDY a ZA KAZDYCH OKOLNOSTI mame zaujem o vyjadrenie vsetkych stran, snazime sa ich kontaktovat a dokonca ponukame aj priestor na rozhovor. Zatial nase ponuky IGNOROVAL (a to niekolko krat) VYLUCNE STAROSTA OBCE Kubica.

    Opakujem, je chvalyhodny Vas zaujem, no placete na nespravnom ramene. Starosta ako aj ucitelia a vlastne kazdy gramotny clovek ma KONTAKTY NA NOVINY. Staci neutekat z OZ, nevypinat si mobil, dvihat mobil a KOMUNIKOVAT.

    Poznamka: uz rodicia nas ucia komunikovat a zpravidla prave komunikacia prinasa vysledky, pokrok a riesenia aj zavaznych problemov a konfliktov.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované