back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ide o to, či bude prioritou biznis, alebo naša budúcnosť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Stále nové zistenia a problémy z nezákonného konania tam, kde ide o peniaze. A v dotáciách väčšinou ide o veľké peniaze. V týchto dňoch Minister Životného prostredia Ján Budaj odhalil podvádzanie pri vybavovaní a čerpaní dotácií pre obce.

Štátny tajomník  MŽP SR Juraj Smatana na sociálnej sieti napísal:

„Ministerstvo životného prostredia v rámci auditu zistilo, že niektorí pracovníci envirofondu navádzali starostov obcí na predkladanie vedome nepravdivých informácií v rámci projektov financovaných z dotačných schém envirofondu.
„Ak by tieto nepravdivé údaje starostovia neuviedli, nemali by nárok na poskytnutie dotácie. Zatiaľ sa podarilo odhaliť tri prípady v rámci troch obcí v celkovej hodnote 100 378 eur,“ uviedla poradkyňa ministra Ľuba Lesná s tým, že envirorezort pokračuje v preverovaní ďalších pridelených dotácií.

V diskusných príspevkoch pod statusom štátneho tajomníka  MŽP SR Juraja Smatanu, si čitateľ nájde aj takéto reakcie:

Bi** Vlasť Poďťde sa pozrieť do Pružinských hôr! Urbár ťaží severné svahy. Neťaží.! Klčuje CHKO STRÁZOVSKÉ VRCHY! Neznášam Juraja Smatanu, ale ak dokáže zastaviť plienenie naších hôr ustúpim a podám mu pomocnú ruku pri záchrane naších lesov! Je nesmierne dôležité ochrániť prírodu a v tomto Jurajovi Smatanovi dôverujem. Máte páky na to, aby ste zastavili harvestory!
Miro Del kedy už končne niekto za tieto veci pojde sedieť?
Nemôže byť lepším ohodnotením práce ministra a jeho tímu, ako verejné uznanie sústavných spochybňovačov systému a jeho nefunkčnosti. Všetko a vždy je totiž o ľuďoch. Aj na ministerstvách a aj pri ochrane prírody.
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. pán Majko klobúk dolu pred tým čo píšete aj pred ministrom Budajom.Ešte pred rokom som si myslela že veľa nadržiavate vtedajšej opozícii a až teraz vidím že ste mal pravdu.A priznávam sa že znovu ste mal pravdu.Tak som obhajovala tých aj v meste ktorých kritizujete.Mýlila som sa.Držím vám palce a aj pánovi Budajovi!!!!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované