back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zasadnutie obecného zastupiteľstva vo Váhovciach už zajtra !

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Starosta obce Váhovce na žiadosť poslancov OZ o urgentné zvolanie zasadnutia obecného zastupiteľstva zvoláva zasadnutie obecného zastupiteľstva, ktoré sa uskutoční dňa 29. júla 2020, v stredu o 12.00 hod.  na Obecnom úrade vo Váhovciach.

 

Document_509

zdroj: vahovce.sk

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Toto je už na smiech. Naschvál dáva zasadnutie na 12:00 keď je každý v práci aby sa poslanci nevedeli zúčastniť tak ako to má vo zvyku. Keď už toto niekto nevidí že to robí naschvál… a ešte mu to vyhovuje aj preto lebo sa nezúčastní toľko občanov. Keby že je zasudnutie o 17:00 tak by prišlo oveľa viac občanov a on to veľmi dobre vie. Len to nechce lebo by sa dozvedeli viacerí pravdu ako to všetko je. On musí byť vždy a všade najlepší. Ale takto to donekonečna fungovať nemôže.

  2. Hádanka, označte správnu odpoveď:

    1. Starosta je nekompetentný
    2. Starosta to robí naschvál
    3. Starosta nevie riadiť obec

    Správna je odpoveď č.1, č.2 aj č.3

  3. Mne to nepride vobec zvlastne, ze je to o 12,00. V nasej dedine sme mavali zastupitestva o 9,00, 14,00 aj 17,00 a kto chcel/ mohol prisiel. A pocas korony – cim menej ludi, tym lepsie. A ked tam chcu mat hygienu atd. snad si nemyslia, ze ti ludia tam budu chodit po pracovnej dobe niekam, kde ani nie su povinni chodit.

  4. O nežnej revolúcie boli zastupitelstva vždy 17:00, 18:00, 19:00 práve preto, aby nikomu neprekážala pracovná povinnosT! Len Kubica si robí obštrukcie, zasadania ráno a pod. Ako malé decko!!!

  5. Bude sa to vysielať aj niekde na živo? Pretože nie každý máme možnosť prísť. Veľa ludí sa bojí prísť na zasadnutie OZ.

  6. Treba poprosiť pána Majka, nech sa zúčastní, mali by sme relevantné informácie. Ešte aj on by ostal prekvapený, ako „odborne“ vedie schôdzu pán starosta, nehovoriac o pokrikovaní a rušení počas schôdze starostovými príbuznými,

  7. Dobre vie preco to dáva na take hodiny,tuto hru hra už dávno,boji sa schodzí ako čert križa..Dno nemá konca..

  8. Poslanci prosím kontaktuje TV markízu alebo joj nech sa už o tejto situácií dozvie každý. Pozvite ich na zasdnutie OZ. A nech sa začne konečne konať. Lebo z tejto dediny spravil p. Starosta dedinu duchov.

  9. Veľké nebezpečenstvo nehrozí pre Váhovčanov z COVID-u 19, ale zo starostu. To čo má ako znamenať dať zasadnutie OZ na obed, keď to žiadali na 18:OO???

  10. Treba medializovať a nahrávať. Svedčí to o jeho inteligencii a povrchnosti. Zase sa ukázal ako si neváži občanov obce. Úbohé

  11. Vážený, nahrávané to je, ale obecnu kamerou, ktorú starosta drží pod 10 zámkami a ani na žiadosť poslancov nie je ochotný zverejniť nahrávky. A keď chce niekto ináč nahrávať, na čo dávajú povolenie samotný poslanci, tak sa vyhráža, vyslovene vyhráža, nech to nikto neskúsi zverejniť!!! Takto sa majú veci vo Váhovciach

  12. Je smutné, že až COVID otvára oči niektorým ľuďom, ako to vlastne u Vás chodí…

  13. Prečo nedal vyhlásit v rozhlase čas a dátum konania OZ-občania maju na to nárok

  14. Ktovie koľko peňazí mohli otca stať tituly starostu a zástupkyne, pretože ako sa oni správajú sa inteligentní ľudia nesprávajú, zabúdajú že oni sú tu pre ľudí a oni sú v podstate sluzobnikmi občanov a nie naopak. Ale k tomu ich kúpené tituly nestačia

  15. Miloš Majo, myslím si, že podľa zákona o obecnom zriadení na schôdzi OZ môže požiadať poslancov o povolenie spraviť nahrávku každý občan, ktorý sa zúčastní zasadania, pokiaľ je to zasadanie verejné. Poslanci mu to môžu schváliť ale nemusia. Keď to viem zle, prosím ma opravte. Určite v tom máte ako mediálny pracovník lepšie vedomosti

  16. Anonym 28. júla 2020, 18:17 – rad a bez problemov Vas opravim.

    V sulade so zakonom 369/1990 Z.z., je KAZDE rokovanie OZ VEREJNE. NEverejna moze byt jedine jeho dopredu vyspecifikovana a obmedzena cast, zpravidla bod, alebo dokonca len cast bodu a aj to len v ZAKONOM STANOVENEJ miere a zakonom umoznenej veci. V paxi to znamena, ze na beznej obci moze takyto pripad nastat tak raz za 15 ci 20 rokov, resp. s najvacsou pravdepodobnostou nenastane.

    V zasade plati, „co nie je tajne, to je verejne“ a obcan moze konat vsetko, co mu zakon nezakazuje.

    Zaznamenavat zvukovo a obrazovo moze CELE VEREJNE ROKOVANIE OZ kazdy obcan – nielen obyvatel obce, obcan SR, ale aj EU…

    Nikoho o nahravani NIE JE osoba vyhotovujuca zaznam POVINNA informovat a od nikoho si nemusi na toto pytat suhlas.

    V praxi plati, ze obcan si moze zaznamenat prakticky kazdy ukon (ak zakon neustanovuje inak) na urade, ktory je verejny, resp. verejny cinitel (aj policajt) je POVINNY pri ukonoch strpiet zaznamenanie ukonu audiozaznamom ci videozaznamom.

    To, ze sa mnohym starostom, poslancom, policajtom, uradnikom a aj zenam v postaveni verejnych cinitelov toto nepaci je ich problem a vysporiadat sa so svojimi pocitmi musia sami.

    Priatelia, nenechate sa oberat o svoje prava a moznosti kontroly vsetkych tych, ktori su plateni z vasich dani. Ale prosim, myslite aj na svoje povinnosti. Ustava SR a zakony nam totiz nedavaju len prava, ale ukladaju nam aj POVINNOSTI.

    Vo vztahu k statnym organom a organom verejnej moci vsak plati – obcan moze vsetko, co mu zakon nezakazuje a organ verejnej moci len to, co mu zakon uklada.

    Povedane zjednodusene – starosta a poslanec + mnoho dalsich „osob povinnych“ ma standardne voci obcanom minimum prav a strasne vela povinnosti ustanovenych zakonom.
    A opacne obcan ma voci nim strasne vela prav a malo povinnosti.

    Vhodne ale je vsetko vyuzivat s rozumom a to jednou aj druhou stranou.
    Tolko moj nazor.

  17. Miloš Majko – Ďakujem Vám za výstižnú informáciu, dúfam, že to prečíta mnoho ľudí, ktorí doteraz z nevedomosti nemali tú odvahu praktizovať svoje práva na zasadaní OZ nielen vo Váhovciach.

  18. Anonym 18:17 28. júla 2020, 19:17 – niet za so. Vzdy som rad, ked je diskusia otvorena, ale vecna. Neuznavam zbytocne invektivy, osocovanie inych auz vobec identifikovane osoby zo strany anonymov.

    A vzdy ma tesi, ked si citatelia nielen zo samotneho clanku, ale aj z diskusie odnesu nove poznatky a vedomosti.

  19. Platím dane 28. júla 2020, 19:37 – ak ma zaujem niekto filmovat rokovania OZ za ucelom zvysovania transparentnosti, kludne nas moze kontaktovat.

  20. Pre Platím dane. Môže sa zverejniť, pozeral som teraz net a našiel som niekoľko nálezov ústavného súdu ohľadne tohto problému. Takže občania, smelo vystupovať proti verejným činiteľom, nemajú právo sa vyhrážať súdmi po zverejnení nahrávok, nemajú právo zakázať ich vyhotovenie. Hoci nikdy nebudu mať všetci v dedine rovnaký názor, možnosť na ich tvorenie bude objektívnejší a hlavne predídeme k ešte väčšej polarizácii občanov. A v neposlednomrade sa ukáže pravda na obecnom úrade

  21. Váhovčan 28. júla 2020, 20:15 – Vy mi neverite? 😉 Ja sa fakt podpisem len pod to, co mam overene. A zpravidla aj vlastnou praxou.

  22. Pre Milo šMajko – Svoj koment som začal písať, keď som ten Váš ešte nevidel, ináč Vám verím, žiadny problém

  23. Davam do pozornosti jedno videjko. Sice 8 rokov stare, no co do obsahu aktualne stale. Ide o diskusiu na Malej scene v Bratislave 17. novembra 2012 :

    https://www.youtube.com/watch?v=A2sfSkoIo4E

    Ak nemate dost casu na celu diskusiu, skuste jej koniec – presnejsie od 40 minuty.

    Mozno aktualne aj pre samospravu vo Vahovciach, aj ked s dost znacnym spozdenim.

  24. Nehnevajte sa, ale niektorí ste tu ako nesvojprávni. To až Majko vám musí otvoriť oči, to až Majko vám musí napísať čo sa ako sa, lebo vy si neviete prečítať jeden zákon, ktorý o tom pojednáva? To celé roky žijete v omyle a v strachu, lebo si celý ten čas myslíte niečo iné? Žasnem nad nemohúcnosťou niektorých ľudí a to vôbec nemám v úmysle niekoho urážať. Pritom stačí tak málo – zisťovať si informácie, čo v dnešnej dobe nie je žiadny problém. A vám sa otvoria oči až keď to iný napíše. Držím palce v boji proti „bohorovným“, už viete ako na to.

  25. Pripadá mi to ako úryvok z dokumentárneho filmu. Obeť je postrelená, hyeny zacítili príležitosť ju doraziť. S vervou sa do nej pustili v nadeji, že si konečne naplnia žalúdky… Keby to neboli hyeny, ani by som sa nepýtal, prečo sa do lovu nepustili sami, ale čakali kým ju načne niekto iný, z celkom iného prostredia? Preložené do ľudskej reči: Som zvedavý, keby p. Majko nenapísal vo štvrtok článok, kto z nich by našiel odvahu zaútočiť???

  26. Včera večer som videla v dedine nedaľeko toho domu Billa Gatesa.To vám nevadí?

  27. Teraz keď niekto nepochopil ,čo prečítala pani zástupkyňa Kubicova dopis od pána Vaneka ,Hygieny z Ga a vyjadrenie od Policie tak je vidiet ,že nejde o to aby riešili situáciu ale o osčovanie a hadanie … ako naznačil aj pán Majko – že obec nemôže do toho zasahovať…
    A poslanci nedali ani jedno riešenie Napriek tomu , že to bol deklarovany učel zasadnutia …

  28. Covix -19, nebojsa, ludia pochopia, keď uvidia video zo zasadnutia, čo stváral starosta

  29. Anonym – Aspoň vidno ,že o čo tu išlo , žiadný výrus ,pandemia, covid-19 nič Vás nezaujíma ani občania ,len to aby ste mohli kydať ,osočovat ,počerniť starostu … a že som si dal meno covix-19 Vám do toho už ozaj nič nie je …

  30. Covix19- jasne ze o to tu išlo, to tu ide už rok a pol, ale všetci vedia ze kto za tým stojí, resp. Ktorá rodina za tým stojí
    Pan poslanec E.SZ je len bábka 😉

  31. Že vás to ešte baví,však už to vo váhovciach nikoho nezaujíma.Eugen Szabo a spol si serú do vlastného hniezda,pritom si byjú hrude,že ja som váhovčan,vždy som bol,aj budem.Od roku 1300 nikto nenapáchal tolko škody tejto dedine,ako oni,,šiesti poslanci,,

  32. Realista ja som už aj to počul ako rozpravali ,že E.Sz. je len šašo obyčajný alebo papagaj 🤣🤣🤣 asi majú aj pravdu , on toto osočovanie už robí od roku 2014 keď vyhral pán Kubica ,nevie sa stím zmieriť ,že vtedy on sa nedostal do Váhovskej rady …
    Ferdo čistá pravda 👌👏👏👏

  33. Starosta plakať nemusí, väčšia časť ľudí ešte stále stojí za ním, nemusíš sa báť :))

  34. Realita ja som zas videl ,že je na výlete v Ba a je mu dobre … aj mu držím palce 👌
    Realista : tak tak nemá prečo plakať a má za sebou veľa ľudí ,ktorý vidia aj vedia čo sa tu deje v obci … len sú ticho zatiaľ ale každý pohár sa raz naplný …

  35. Co uvidi? Ze poslancom nejde o obcanov, o problem s cudzimi statnymi prislusnikmi s covidom v nehnutelnosti sukromneho vlastnika?
    Okate osobne motivy? Pomstu?
    Pozor, lebo to moze byt dvojsecna zbran, nie vsetci obcania su tak kratkozraki ako organizatori tohto pucu

  36. Anonym ,ktorý písal ,že sa máme vyspinkať 😂😂😂musíte byť dobre zakomplexovaný človek… napíšete pár slov a už viem že z Vás nič iné neide len zloba , veľmi nešťastný človek musíte byť … úplne som Vás začal aj trošku ľutovať 😢😂

  37. Akurát tak vašu sprostosť uvidíme zajtra.Ale to nemusíte dokazovať,to tu vie 1800 obyvatelov.Všetci len krútia hlavou a čakajú,že kedy sa to celé skončí.Ste ako bábkové divadlo.Pán R.J. ťahá za šnúrky,v hlavnej úlohe hrá:E.Sz.
    Ďalej účinkujú:L.K.,L.T.,D.T.,P.V.,E.K.

  38. Stačí Vám povedať, aby ste sa dobre vyspinkali,a zúrite ako besné psy, ako na povel. Vaše príspevky svedčia o Vašom charaktere, ale už tečie poriadne do topánok, že?

  39. Kúsok triezveho pohľadu … Kto alebo čo je to za Starostu ktorý vlastným podpisom zvolá mimoriadne obecné zasadnutie a napokon ho nevedie ?! K tomu všetkému je však prítomný a veselo si sadne medzi ostatných občanov akože starosta tu dnes neni a tvrdý že on sa prišiel iba pozrieť na zasadnutie ako obyčajný občan tejto obce a nie ako Starosta ?! To ako vážne hej ?! Za čo potom vlastne pán Starosta obce Váhovce berie svoj plat viac ako 2700 EUR mesačne na ktorý sa mu skladajú všetci občania keď nie je schopný ani len viesť obyčajné zasadnutia ?! Poverí sa vlastná sestra ktorá číta celú jednu hodinu paragrafy ktorým bežný smrteľník a podľa všetkého ani len ona sama nerozumie ?! Avšak konečne poskytne nejaké informácie po viac ako týždni s tým že prečíta dopisy a email konverzácie kde jasne a jednoznačne sa nepotvrdzuje bohužiaľ celková situácia a každý sa snaží a snaží iba vykrúcať ! Očividne aj regionálny úrad verejného zdravotníctva Galanta chodí okolo horúcej kaše pretože neuviedol, nevedel alebo nechcel uviesť všetky detaily. Keď už pani zástupkyňa nevie čo ma povedať tak začne dookola prevracať vety a snažiť sa čítať medzi riadkami zo žiadosti o zvolanie mimoriadneho zasadnutie že poslanci nech dajú nejaké nereálne riešenia ktoré sa ani len nedajú prijať keď pritom všetkom dobre vie ak vie pozorne čítať že po celý čas 8 poslancom išlo hlavne iba o to aby konečne získali relevantné informácie pre upokojenie občanov obce a aby sa už v budúcnosti predišlo k tomu že obec nebude riadne a včas informovať obyvateľov o naozaj závažných veciach ako napr. táto situácia. Pretože smutná realita je a ostáva že obec ako taká zlyhala a neinformovala včas svojich občanov, smutnou realitou je a ostáva že Váhovčania sa dozvedeli o izolovaných COVID-19 pacientoch skôr z ulice, tv a internetu a toto naozaj nemôže takto ďalej pokračovať milé zastupiteľstvo a milý zamestnanci obecného úradu.

  40. Anonym a pár ľudí čo tu píšete o Covid 19 už by ste to mohli nechat tak len tu zbytočné robite paniku a širíte zlé spravy … Vám len o to ide aby ste osočovali celý obecný úrad … nič viac … neviem čo by ste povedali keby vo Váhovciach začali testovat ľudí a polovica by mala testy pozitívne ale príznaky žiadne … nič nemôžte robiť a nikto za to nemôže ..je to
    Bohužial zlý hoax a panika po celom svete … o chataktere by sme tu mohli písať až do rána bieleho😂😂😂😂 ja nezúrím ja som tak kludný čľovek ,to by ste sa čudovali …len mám veľmi dobre otvorené oči a vidim čo sa deje 🤔 a toľko zla som ešte nikde nevidel ako tu u Vás , Vy ste posadnutý celým obecným úradom a starostom … a zlyhali tí ľudia ,ktorý toto všetko začali …dosť smutné

  41. Čítam, ako čítam, počítam ako počítam približne z 54 príspevkov, osočovanie vyžaruje len z komentárov ,: Ferdo, Realista, Covix 19, Kladivo, Obyvateľ. Z ostatných príspevkov skôr cítiť obavy o občanov Vahoviec.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované