back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Vodiči pozor! Počas jarmoku bude uzatvorená cesta na Školskej ulici pred supermaketom Dáni

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestská polícia Sereď | Mestská polícia oznamuje, že z dôvodu konania seredského hodového jarmoku bude od 17. júna do 24. júna 2024 uzatvorená cestná komunikácia na ulici Školská pred supermarketom Dáni.

Preto žiadame majiteľov vozidiel aby v tomto čase neparkovali svoje vozidlá na parkovisku pred Gymnáziom Vojtecha Mihálika, supermarketom Dáni a reštauráciou Perlovka.

Od 17.6.2024 sa začnú rozkladať kolotoče.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Šup šup na jarmok..konečne odomknete byty..lebo len čakate kedy mesto niečo spraví..neviete si spraviť program..ste závisly na organizacii mesta…Napapate sa s ciganskej..ktoru si nedokazete spravit doma..vypijete kofoly…tolko..ze vám bude staciť na cely rok…a gol bude že si kupite talizman v stánku…že budem mat spomienku na jarmok…a po kúpe talizmana si vypocujete koncert nejakej kapely..nadrbete s tym fb že ste na koncerte a je tu vela ludi..(toto je život..a bla bla).a v nedelu sa pridete rozlucit s jarmokom..lebo to je vás najvacsi zažitok roka…zamknete byty zapnete bednu..a budete čakat zas kedy čo mesto vymisli…a pointa ? Že ludia budu lapet a komentovat a čakat kým niekto nieco nespravi…lebo su neschopny si spraviť program…

    4
  2. Načo parkoviská bezplatne? Nech pekne dajú kolotoče niekde inde a nie stále pod okná ľudí čo celý jarmok nepočúvajú len hudbu z každého kolotoču inú, krik a v noci len samych opitych ľudí. Deti nemožu spať a ani okno poriadne otvoriť sa nedá vtedy. A s parkovaním by hneď nebol problém.

  3. Praveze nech zvysia parkovne pocas jarmoku, nech mesto zarobi…a vy chodte na bicykloch

  4. Je fajn, že má jarmok konečne jedno miesto a nieje všade a nikde. Čo ma však trochu štve, je vstupné na podujatia v amfiku. Ak je to v rámci jarmoku malo to byť min.pre obyvateľov Serede buď grátis alebo za nejaké minimálne vstupné. Ako v iných mestách a obciach. A program biedny, bohužiaľ. Ale to je tak už posledných 15 rokov.

  5. Jarmok ma neláka. Hulákajúca hudba pri kolotočoch, v stánkoch samý gýč, prepalená cigánska… Ďakujem.

  6. To bude ťažký týždeň na parkovanie pre obyvateľov priľahlých bytov. Zaujímal sa vôbec niekto na MsÚ kde budú ľudia parkovať?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované