back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Práve naše deti by sa mali dozvedieť, ako sa my dospelí správame voči zvieratám a ako ich kynožíme

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Zastrelenie teda násilné usmrtenie medvedice a jej troch mláďat redaktor TV RTVS pojmovo označil za „eliminovanie“, dokonca chcel od príslušných orgánov vedieť, koľko bolo „eliminovaných“ medveďov.
Ak sa redaktorovi televízie hnusí vysloviť pojem správne označujúci reálny následok konania štátnych orgánov, že strieľajú a usmrcujú medvede, tak radšej nech takýto príspevok nerobí, pretože to znamená, že sám chce vnútorne uniknúť čo i len z predstavy, že je to násilné strelné usmrtenie krásneho zvieraťa.
A prosím nebráňme takéhoto redaktora a jeho zakrývací manéver o „eliminácii medveďov“, že chce chrániť pred agresívnym výrokom „zastrelenie“ deti či iné osoby, ktoré majú psychické ťažkosti s normálnym pomenovaním konania štátnych orgánov voči zvieratám. Práve naše deti by sa mali dozvedieť, ako sa my dospelí správame voči zvieratám a ako ich kynožíme.
PS : v tejto oblasti som úplný laik a preto berte môj návrh s rezervou, ale prečo tieto medvede, ktorých vraj máme na Slovensku priveľa neodchytíme a nevyvezieme do miest, kde práve chýbajú a kde by mali výborný priestor pre ďalší život a prirodzenú reprodukciu. Videl som reláciu o Ukrajine, kde v určitej lesnej oblasti práve medveďov vystrieľali takmer na nulu, takže máme kam ich vyviesť. Osobne by som na ich odchytenie a prevoz aj finančne prispel.
Zdroj: FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Prečo medvede nevyvezieme?
    Asi preto,že okolité štáty nemajú záujem,uprednostňujú zdravý rozum,medved je inteligentný tvor,ktorý keď zistí,že v blízkosti ľudských obydlí,je ľahko dostupný zdroj obživy, tak nebude nezmyselne behať po lese,aby našiel potravu, ale stále sa bude pohybovať v okolí dedín, fariem a podobne.

    2
  2. Pán Šátek by sa asi naozaj mal venovať len tomu, čo robil celý život a čomu rozumie. Ale problematika medveďov to nie je.

    1
  3. Preco ich nevyvezu?
    Lebo ich nikde nechcu. A len gagaju do vetra. Ano, je to najhumannejsie riesenie ale musia byt nato dvaja. Mne osobne by nevadilo ani keby po Bratislave behali, ja mam prirodu rad. A aj moj kamarat Budaj.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované