back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

ŠKF Sereď: Zhodnotenie jarnej časti očami Richarda Slezáka

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

„Zlý jarný štart sa odvíjal od zimnej prípravy, ktorá sa nevydarila, malo to svoje príčiny. V prvých 5 kolách nám futbal niečo vrátil, čo sme chceli oklamať v príprave. V zime nastali zmeny, odišli viacerí hráči zo základu, Vida, neskôr Hladík, Mikeš, na operáciu slepého čreva šiel Michalička, to boli dosť veľké zásahy. Prišli mladí chlapci, ktorí si museli zvyknúť na tretiu ligu. Postupom času si to sadlo, chalani ukázali veľké srdce a odhodlanie trénovať, v tréningoch sme sa posunuli a našli sme svoju tvár. Vedeli sme zlomiť aj tesné zápasy. Takže napokon spokojnosť. Mrzí nás, že sme neskončili prví, to bol aj cieľ nás všetkých, ale vzhľadom na všetky tieto faktory bola sezóna veľmi dobrá, skončili sme na postupovom mieste. Strelili sme najviac gólov a dostali najmenej. Vo výkonoch bolo vidno chcenie behať a charakter. Mali sme úzky káder, ale chalani sa zomkli. Našou slabinou bolo jednoznačne premieňanie šancí, mali sme ich obrovské množstvo, ale neboli sme efektívni. Úroveň súťaže je veľmi dobrá, je na škodu veci, že sa ide znova rozdeľovať, to je krok späť. Rozhodcovia? Podľa mňa trochu zaostávali za kvalitou ligy a hráčskych kádrov.

Veľmi chcem poďakovať seredským fanúšikom, ktorí chodili v hojnom počte doma i vonku, povzbudili, aj keď sa nedarilo. Vďaka patrí ľudom, ktorí robia futbal v Seredi – páni Bucha, Ruta, Stareček, Minarčíny, Vajdik, Hecht, Matuška a mnohí drobní sponzori, ktorým záleží na futbale v meste“.

 

Najlepší hráči mužstva: L. Remeň, N. Mpofu, T. Vantruba.

Zaujali z iných klubov: Th. Hučko (Šaľa), V. Tóth (Zvolen), P. Krčula (Beluša).

 

zdroj: skfseredfutbal.sk
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Myjava sa chce odhlásiť z druhej ligy a hrať tretiu…vicemajster ma pravo postupu

  2. škoda toho dojebaneho začiatku na jar 4 prehry z 5 zápasov nás pripravili o 1. miesto. Ale nevadí snáď nás pustia do 2. ligy

  3. Máme tu kokotkov čo schválili tenisové kurty v kaštielskom parku. Tak verím že im tá jebnutost vydrží a podržia a podporia aj seredsky futbal , ktorý ako jediný má šancu niečo v športe za Sered dokazat

  4. Miso – do futbalu boli vložené také peniaze z mesta že až. Za tie peniaze čo tam boli naliate, tak mohol byť štadión už zrekonštruovaný.

  5. Sereďský futbal mal niekoľko rokov to „šťastie“, že bol bezodne dotovaný aj mestskými peniazmi. Keďže neišlo o žiadnu investíciu, ale iba o obyčajné prežieranie peňazí, čoho výsledkom je aj dnešný stav futbalu, ďalšiu šancu si už nezaslúžia. Nech si zábavku financujú majitelia zo svojich peňazí alebo z peňazí sponzorov.

  6. Ty nemáš ani šajnu kolko tam bucha,stareček,mačák ruta a ostatný najebali svojich penez ty primitív vygumovaný

    3
  7. Ozval sa fanda. Skúsim sa nastaviť na tvoju rétoriku, aby si mi lepšie porozumel. Je úplne jedno koľko tam tí páni najebali svojich penez, je to ich vec, ich biznis a ich koníček, takže to občana trápiť nemusí. Ale čo nechápeš na tom, ak niekto poukáže na to, koľko do ich zábavky najebalo mesto. Chápeš čo ti píšem, primitív? Kúp si pivo, tekvicové jadierka a máš postarané o nedeľnú kultúru, sedliak.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované