back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Dištancovanie sa Slovenska od nových zdravotníckych postupov WHO považuje ZAP za ohrozenie zdravia občanov SR a žiada okamžitú nápravu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

ZAP SK |MM|  Zväz ambulantných poskytovateľov zásadne nesúhlasí s tým, aby sa Slovensko ako jediný štát dištancovalo od aktualizovaných zdravotníckych predpisov, na ktorých sa minulý týždeň v Ženeve na rokovaní so Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO) dohodlo vyše 190 štátov sveta.

zdroj: FB/Zväz ambulantných poskytovateľov
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Tak sme to všetkým natreli, 190 štátov s tým nemá problém ale náš vyslaný ortoped im všetkým ukázal ako sa to robí, dúfam že im tam aj porozprával o chemtrails…boha, hanba na 100 rokov, a Dolinkova mlčí aby si náhodou nerozhnevala koaličného partnera…radšej sklopi oči a obetuje zdravie obyvateľov…kto toto mohol voliť?..za chvíľu nás naozaj predbehnu aj africké štáty…

    8
  2. Ratafák šup šup na štvrtú dávku😆😆a potom na piatu,šiestu atd. Slniečkári už sa konečne zmierte s tým,že ste prehrali volby.

    3
  3. Áno, celý svet(190 krajín) sú opichani slnieckari len vy oblaciky na čele s ortopedom ste najchytrejsi….celému svetu asi hrabe len vy to máte v hlave úplne zrovnane..to je sila…ty ani netušiš že sme prehrali úplne všetci

    9
  4. Kľudne ma oprav, koľko ďalších štátov sa dištancovalo a ktoré to sú?

    2
  5. Prestali sme sorosa a j gateeesa,ved pozrite ako kuzelne lekari dostali rozstrielaneho Fica za dva tyzdne na nohy,ved mame zazracne zdravotnictvo,hotove lurdy,co tu nejake zaostale who nam bude nieco urcovat a radit,od dnes sem bude chodit cely svet po rady.
    Konecne mozem kludne spat vdaka pan Fico ukazali ste priamo na sebe ake mame dokonale zdravotnictvo.

    4
  6. Liberáli sú zvláštne (ne)tvory. Stále majú plné huby demokracie a slobody ale prijať názory väčšiny s normálnym zmýšľaním nie a nie ! Pán Fico ďakujem že ste ! A je nás viac.

    3
  7. Fico? To je ten 🤡 co už 10 rokov nieje v politike ? Alebo ta bradavica vďaka ktorej už 15 rokov chodíme po diaľnici do Košíc? Atď atď

    3
  8. Kazuhiro Haraguchi, bývalý japonský minister vnútra, sa stal prvým významným politikom, ktorý sa ospravedlnil neočkovaným spoluobčanom za cunami úmrtí naprieč zaočkovanou populáciou.

    Začiatkom minulého týždňa vyšli do ulíc obrovské množstvá japonských občanov, aby protestovali voči zločinom proti ľudskosti spáchaným počas pandémie covidu globalistickými organizáciami, ako sú Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) a Svetové ekonomické fórum (WEF).

    Počas otváracieho prejavu na protestoch Haraguchi predniesol silné a emotívne ospravedlnenie za obrovské množstvo úmrtí, ku ktorým v súčasnosti dochádza v dôsledku smrtiacich mRNA vakcín.

    3
  9. Anonym 6. júna 2024, 22:37..to sú zase Ficove rozprávky o nepríjímaní názorov…normálne sme si na konferencii povedali že náš názor je iný ako názor 190 krajín a je to…prijali to…ale príjmi aj ty názor že to je ohrozenie zdravia obyvateľstva ktoré si nedovolili ani rozvojové africké krajiny a že aj my môžeme využívať výhody demokracie a povedať si že sme úplne zbytočné pred celým svetom za kretenov čo na takúto akciu pošlú ortopeda čo verí na chemtrails….naozaj myslíš že ťa vaša partička hoaxerov s 5,6% voličov ma „normálne zmýšľanie“ a celý svet sú tupela?

    4
  10. Ratafak kludne sa daj ockovat aj proti mimozemstanom a hoc aj na dennej baze, je to tvoja vec ,ale nespochybnuj cloveka ktory ma mozno vyssie vzdelanie od teba. Urcite taketo rozhodnutia a distanc nerobi len tak ale tiez ma urcite aj radcov z odbornych kruhov. Vypocul si si dnes v spravach co trepal ten Jarcuska akoze tvoj vzor a odbornik o vtacej chripke? Trepal len vseobecne sracky co si precital niekde na spravodajskom webe . Otrasne.

    1
  11. Ratafak kludne si daj navakcinovat svoje telo , svoju rodinu ,svoje deti az mas alebo budes mat kolko krat len chces ale neznevazuj a respektuj rozhodnutia sa nechciet dat ockovat aj ludi co tieto sracky nechcu davat do svojho tela. Nic viac nic menej,len respektovat nie nutit a prikazovat.

    2
  12. Ved sa nedaj, stacia ti tie sracky co mas v hlave. Len uz neotvaraj svoju mysel. Ten smrad …

  13. Teraz už aj vo svete majú istotu že máme na Slovnesku najhlúpejších voličov.

    3
  14. Sa cudujes ked tam poslali kokotlara?
    Ved te chujljak nebol schopny pochopit pisany text.

    Slovenská republika sa verbálne od prijatia tohto balíka disasociovala, teda dištancovala od ich prijatia. Máme za to, že po dohode na finálnom znení balíka revidovaných článkov IHR nebol pre krajiny dostatočný časový priestor na podrobné preštudovanie zmien zapracovaných priamo na stretnutí,“ napísal Dolinkovej rezort v stanovisku.

  15. Anonym 8:00,áno máš pravdu,treba vymeniť národ,aby vyhovoval PS.Take jednoduché to je.

  16. Hmm, škoda že pán MUDr Kotlár a jeho tím neliečili Fica aj po atentáte.

    1
  17. Anonym 7. júna 2024, 0:19 a Anonym 7. júna 2024, 0:28…asi budete jeden človek….na čo do toho zase taháš očkovanie?…si myslíte že teraz v tých 190 štátoch sveta čo to akceptovali sa bude hromadne niečo očkovať?…si myslíš že ten náš ortoped Kotlár so svojím tímom “ radcov z odbornych kruhov“ je chytrejší ako všetci ostatní odborníci z celého sveta ktorí tam boli a akceptovali tie postupy?….no a ja ak by som sa mal rozhodnúť čo o mojom zdraví bude rozhodovať Kotlár a spol. alebo tím zo Švajčiarska, Nemecka, Fínska, Dánska atď tak si neviem predstaviť ako totálne na mol by som musel byť aby som si vybral Kotlára….

    4
  18. Sprostá slovač preslopaná odhalila všetky svetové sprisahania, ale za 30 rokov nezistili, ako im ich milovani politici serú na hlavy

    6
  19. Ratafak pises, “ no a ja ak by som sa mal rozhodnúť čo o mojom zdraví bude rozhodovať Kotlár a spol. alebo tím zo Švajčiarska, Nemecka, Fínska, Dánska atď“ clovece sa preber. O tvojom zdravi nebudu urcite rozhodovat odbornici co pises. 😀 Nejakeho Ratafaka maju na haku. Maximalne dostanes vakcinu od tvojho obvodneho lekara ktory ti ju aplikuje na zaklade odporucania a provizie ktoru ten obvodak dostane. A v pozadi moze byt tim zo švajčiarska ale len ako výrobcovia a drzitelia licencie na tu vakcinu ktoru ti strelia .😃

    1
  20. Anonym 7. júna 2024, 11:09…napíšem ti to inak, lebo si nepochopil….nie nepočítam s tým že ma bude liečiť tím zo Švajčiarska, Nemecka, Fínska, Dánska atď…písal som o tejto situácií kedy verím že odbornosť tímov zo Švajčiarska, Nemecka, Fínska, Dánska atď (a všetkých dalších krajín z tých 190) je vyššia ako odbornosť Kotlára a jeho tímu….dokonca verím že aj odbornosť Zvazu ambulantných poskytovateľov SR (to sú tí čo vydali toto stanovisko) je vyššia ako odbornost Kotlára a jeho tímu….
    jednoducho ani v tých najoptimistickejších predstavách neverím tomu že Kotlár a jeho tím sú vačší odborníci ako tímy lekárov odborníkov zo všetkých tých 190 krajín sveta ktoré tie postupy akceptovali…rozumieš tomu takto?
    alebo ty naozaj veríš že tá naša delegácia na čele s ortopedom má lepšie znalosti a schopnosti ako zvyšok sveta?

    5
  21. Anonym 7. júna 2024, 13:34…ale chod niekam aj s Gatesom, tu končí každá seriozna debata….čo navrhuješ aby sme sa liečili krvou z kohúta či vytažkom z úžovky?…za každým liekom, prístrojom stojí nejaká firma…či si dáš paralen, odčervovadlo, bromhexin s vodkou či savo tak je za tým nejaký zisk pre firmu čo to vyrobila….ak som chorý tak nehladím na to či zarobí Gates alebo nejaký iný židojašter no hladám liek ktorý mi najviac pomože a ak sa 190 krajín zhodne na nejakom postupe, ktorý im dáva zmysel tak je naozaj šialenosť sa postaviť bokom a čakať že ma vylieči šaman s kuracím hnátom, aby náhodou nezarobila nejaká pharmafirma….to je presne o čom píšem vyššie že nás predbehnú aj africké krajiny ak sa tu namiesto celosvetovo uznavaných postupov budeme zaoberať kravinami….
    PS: ja predpokladám že píšeš z nejakého zariadenia ktoré má operačný systém. Veľmi pravdepodbone to bude microsoft a tak si už dal tomu Gatesovi zarobiť aj bez toho aby si do seba dal nejakú medicínu….a ak nemáš windows tak to bude nejaký iný americký židojašter

    6
  22. Ratafak schvalne som sem dal vypoved ospravedlnenie toho Japonskeho byvaleho vysokeho politika. Urcite vie o com hovoril a urcite do tohoto vidi viac ako ja alebo ty. A skus so to pozriet este raz a potom mozno pochopis. Ano tomu Gatesovi som zaplatil za jeho system a nie len ja ale platíme mu vsetci a skoro monopolne a celosvetovo lebo ten dobrak svojim vplyvom a bohatstvom zadusil,skupil a zosrotoval vsetko co mohlo byt mozno aj lepsie ,a dostupnejsie cize lacnejsie pre beznu masu obyvatelstva. Dalej to nebudeme rozoberat lebo to nema zmysel. Mozno je Gates je pre teba spasitel ale pre mna urcite nie.

  23. tak ešte raz, 190 krajín sveta je mimo, a mudrejší je Kotlár, ty a nejaký tvoj japonec…toto nám chceš povedať?
    PS: Gatesa si úplne zbytočne do debaty zatiahol ty, ja nikde netvrím že je spasiteľ.
    PS2: naozaj sú aj iné možno ako windows, neplatíme mu všetci..

    3
  24. Aj danko je vysoky politik, aj martinka z ..odtial. Ale nic co tvrdia nedava zmysel.
    Ale ked chces nadalej verit savu a masticke na konske svrbenie …

    2
  25. Ja to nechápem, ešte aj Burundi a Severná Kórea hlasovali za, aj ich kamaráti z Maďarska boli za, jednoducho komplet všetci, iba my hrdí Slováci, teda nejaký plochozemec kotlár, proti. A oni stále o covide, japoncovi, gatesovi a podobných veciach, ktoré s tým vôbec nesúvisia.

    2
  26. Ten pocit keď ťa má celý svet za najväčšieho hlupáka ale ty to nazývaš suverénna politika Slovenskej republiky.

    3
  27. Anonym 7. júna 2024, 19:23
    Nezabudni na pravo na nazor a politiku na styri svetove strany.

  28. Prosím pekne, autora, aby jasne vysvetli verejnosti, o čo tu vlastne ide. Podľa mňa iba tendenčne vypichol názor jednej strany a potom to aj tak vyzerá.
    Napríklad v Postoji Juraj Brezáni informuje verejnosť aj takto / Generálny riaditeľ Svetovej zdravotníckej organizácie Tedros Adhanom Ghebreyesus si pozval Petra Kotlára k sebe do kancelárie, kde sa zaujímal o odmietavé slovenské stanovisko k zdravotným postupom./ :

    „Povedal som mu: ‚Situácia sa na Slovensku zmenila, máme novú politiku, nové postoje Slovenskej republiky, boli voľby v septembri‘,“ vysvetľoval Kotlár Tedrosovi. Podľa svojich slov ho tiež upozornil, že treba „vyčistiť stôl WHO“. Už predtým svojmu publiku vravel, že vedenie organizácie či štruktúry EÚ sú napojené na farmafirmy, čo sčasti hovoril aj premiér Robert Fico.

    „Je to jedna veľká, podozrivo krásne vyobliekaná v sačku fraška, ktorá nám absolútne znemožní suverénne rozhodovať o zdravotníckej politike štátu v prípade ďalšej pandémie,“ vravel o dokumentoch, ktoré majú krajinám pomôcť pri pandémii.,,

    No a to je všetko a hneď si môže čitateľ začať klásť svoje vnútorné otázky, napríklad Covid a ja.

  29. Aha, takže v Maďarsku, Burundi, Severnej Kórei a na celom svete si tie vnútorné otázky nekladú. Iba spasiteľ zemeplochy kotlár na to prišiel, on nás Slovákov všetkých vlastne zachránil, Ó vďaka, veľká vďaka, kotlár na hrad, vlastne jeden podobný tam za chvíľu bude, aj ten nás zachránil pred narukovaním na Ukrajinu. Iba tých zbraní sme začali akosi priveľa nakupovať z tej zlej Ameriky, ani zmluva s nimi už nevadí.

    4
  30. Dodnes rozhodovali o zdravotníckej politike štátu a pozrime sa aké je dnes zdecimované a vytunelované. Predsa si nedajú siahať na svoju dojnú kravu a budúce zdroje. My predsa nebudeme spolupracovať pri ďalšej pandémii. Nás sa to netýka. Ale ovečky prežúvajú a hlcú všetky tie kydy ktoré vypadnú z Kotlara, Fica a podobných demagógov. Všetci vo svete tomu nerozumejú vrátane štátov kde je zdravotníctvo na úrovni kam sa my nikdy nedostaneme.

    3
  31. Anonym 6:56 pandémia nie je lokálna žltačka. Pri pandémii je extrémne dôležité aby všetky štáty sveta postupovali pri jej zvládaní spoločne, podľa vopred vypracovaných a efektívnych postupov aby zabránili chaosu tak ako bolo pri covide. Všetci vo svete to chápu, len na Slovensku sa bohužiaľ našiel majster sveta pre ktorého zdravotníctvo nie je verejný záujem ale dojná krava a nenechá si predsa kecať do nášho špičkového zdravotníckeho systému na svetovej úrovni. Táto spoločnosť je už úplne na kraji ich plochej zeme. Hlupáci sa vo vláde predbiehajú kto príde s väčšou absurditou do parlamentu a obecenstvu sa to ešte aj páči. Každý deň je ako zlý sen keď vidíme ako sa nám rozpadáva štát.

    5
  32. A a ale ved ani v bielomrusku a ani v tej dobrej korejy covid nedostali, to len v tej hnusnej imperijalystyckej casti sveta mali.
    Vrahovia z vólstrítu.
    Nam nebudu diktovat cim sa mame natierat pri pandemii.

    2
  33. Loď sa potapa 8. júna 2024, 9:10

    Čo musíš mať v hlave jaké obmedzené nadstavenie, aby si toto zožral.

    1
  34. k Marek 8. júna 2024, 7:48
    Môj názor na tvoj názor / všimni si, že vôbec nehovorím o nejakom onom ako ostatní/.
    1. tvrdíš,, extrémne dôležité aby všetky štáty sveta postupovali pri jej zvládaní spoločne,,
    – dodnes nie je zrejmé, čo bolo príčinou tejto ,, hnusoby,, nazval Šašo z Trnavy. Teda habkanie od x po y bolo jednoznačné aj tu doma. Nikto nič nevedel a to tu živíme všakovaké vedecké inštitúcie, armádu spásy a čo ja viem koho. Podľa teba / asi / spoločne za smrť/.
    2. hovoríš – ,, Všetci vo svete to chápu, len na Slovensku sa bohužiaľ našiel majster sveta pre ktorého zdravotníctvo nie je verejný záujem ale dojná krava a nenechá si predsa kecať do nášho špičkového zdravotníckeho systému na svetovej úrovni,, .
    To kde si prosím vyčítal? Verejný záujem tu dávno prekryl mamom lekárskej a lekárnickej mafie, nevieš si dosadiť k politickým rozhodnutiam svoj občianky rozum? Prepáč, ešte raz hovorím, že nekomentujem názory občanov, ale.
    3. ,, Hlupáci sa vo vláde predbiehajú kto príde s väčšou absurditou do parlamentu a obecenstvu sa to ešte aj páči,,. Nuž v mnoho je možné súhlasiť, ale pointa tohto článku je úplne inde.
    4. ,, Každý deň je ako zlý sen keď vidíme ako sa nám rozpadáva štát,,. – Štát som , to bol výrok niekedy niekoho. Ale toto je úplne iná latka problému.

    Na koniec , možno pre skutočný náhľad-pohľad z môjho života v dobe Covidovej / a o to tu ide/. Keď som išiel k svojmu všeobecnému lekárovi, zastavilo ma komando z Armády SR, kedy ak
    – som nebol zaočkovaný
    – nebol som prekonaný
    ma nepustili k nemu / lekárovi/. Taký bol r o z k a z! Po slovensky povedané – zdochni.! Nie som posera, ako mnohí, tak som spravil kroky a na druhý deň som mohol ísť k svojmu lekárovi . A o to tu ide. Takže aj v tomto kroku je pravdy veľa.

  35. Deduško 12:55, čo má toto vaše siahodlhé tliachanie o minulosti spoločné s tým, že iba Slovensko, jediné Slovensko na celom svete, neschválilo nové zdravotnícke postupy WHO, ktoré sa týkajú budúcnosti? A ktoré sú poučené z minulosti? Prečo práve Slovensko muselo utrpieť takú strašnú ostudu?

    3
  36. Keď som išiel k svojmu všeobecnému lekárovi, zastavilo ma komando z Armády SR,

    Kecas, ale neskutocne.
    Ty klamar.

    1
  37. Pravdepodobne covid v kombinácii s ockovanim vam dobre zdegeneroval mozok. Neopustajte sa 😃

    1
  38. K Anonym 8. júna 2024, 13:49
    Odhliadnúc od anonyma z 8.júna 12:55 sa veľmi tešíme , že si sa tu verejne priznal , že si tým klamárom. Fandíme ti, naozaj, klamár náš každodenný.

  39. Švajčiarsky kardiológ vyzýva na zrušenie Svetovej zdravotníckej organizácie

    Svetová zdravotnícka organizácia
    Švajčiarsky kardiológ Dr. Thomas Binder vyzval na zrušenie Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) po ich nebezpečných vyhláseniach a činoch počas pandémie COVID.

    Dr. Binder MD vyštudoval medicínu na univerzite v Zürichu, získal doktorát z imunológie a virológie so špecializáciou na internú medicínu a kardiológiu a má 35 rokov klinických skúseností.

    1
  40. Starý otec, je to hoax. Si naivný, keď uveríš a šíriš ďalej takéto ťažko uveriteľné totálne dezinformácie z ruských služieb. Ak nezačneš riešiť svoju naivitu, časom uveríš príbehom o odhryznutom jazyku alebo autonehode a začneš vyhadzovať tisíce eur von oknom. Obráť sa na niekoho komu dôveruješ, alebo vyhľadaj odbornú pomoc. Po nadstavení správnej medikamentóznej liečby sa zaradíš naspäť do plnohodnotného života.

    4
  41. 22:16
    Doktorát z imunológie a virologie so špecializáciou na kardiológiu. Tebe to vôbec nepríde divné?
    To je to isté ako doktorát z matematiky so špecializáciou na slovenský jazyk😆
    Načo máte tu guľu na krku? Zamyslite sa nad tým čo čítate a zdieľate! Alebo sa najlepšie odstrihnite od internetu keď nedokážete filtrovať čo je pravda a čo nie.

    1
  42. Vo Švajčiarsku myslia inak, v Japonsku myslia inak a vo finále všetky krajiny sveta akceptovali spoločné postupy okrem nás….nie je ti to ani trochu divné?

    0
  43. Mne je divné iba to ako vy Serešom odchované ovce veríte všetkému čo vám povedia v jeho zmanipulovaných médiách.

  44. Anonym 9. júna 2024, 10:01

    Počkaj, počkaj, nezavádzaj a neodbočuj…poďme sa baviť o tom, že:

    Dr. Thomas Binder NIKDY, NIKDY A NIKDY nevyzval na zrušenie Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO)!!! Potom sa vieme dostať k tomu, ktoré sú to tie ZMANIPULOVANÉ media.

    2
  45. Anonym 9. júna 2024, 10:01…áno, všetky médiá, všetky štáty, zväz ambulantných poskytovateľov sú zmanipulované vyše 90 ročným dedom Sorosom…všetci sú blázni iba ty si lietadlo a Kotlar ponorka…

    4
  46. Vy traja nadomnou ste sprosté zmagorené ovce,viac k tomu nemám čo dodať. Ale nehnevám sa na vás aj takí musia byť.. Všetci nemôžu mať toľko rozumu ako my konceptuálne gramotní

  47. Zdegenerovany tupy dezolat sa naucil nove slove, sice nevie co to znamena, ale bude ho opakovat.
    Lebo je poloblb.

  48. K Anonym 9. júna 2024, 11:28
    Stačilo , od teraz ideš do nahlasovania, ešte dve vyjadrenia tu.

    1
  49. 15:17 ty si sa pekne predviedol. Nadávať ti nebudeme nemá to zmysel a vlastne ani nemám v slovníku slovo ktoré by ťa dokázalo vystihnúť. Len všeobecne, v každej spoločnosti sa nachádza takýto defekt a čím skôr sa izoluje a lieči, tým skôr sa môže vrátiť medzi normálnych ľudí.

    5
  50. Preco sa ZAP,nezaujima o onkologicke ochorenia pacientov,na slovensku,kde nechce poistovna preplacat drahsie lieky,ktore su v zapadnych krajinach bezne,preco sa ZAP nezaujima o slovenske nemocnice ktore su na urovni lepsich chlievov vid Galanta,preco ZAP tlaci na ockovanie,len vakcinami od pfizeru,alebo moderny,preco kritizuju cinske a ruske vakciny,je to obycajna uplatna svetova banda.

    1
  51. a prečo si si tú zázračnú ruskú vakcínu Sputnik nedal pichnúť? Prišlo ich plné lietadlo a zástancovia tejto vakcíny zrazu zmizli. A už ťa vidím ako do seba pcháš tú čínsku. Za tou klávesnicou si aký geroj. A ohľadom slovenských nemocníc sa obráť na tých zlodejov, čo ich za 12 a viac rokov priviedli do takého stavu v akom sú.

    3
  52. Children’s Health Defense (CHD) is an American 501(c)(3) nonprofit activist group mainly known for anti-vaccine disinformation, and which has been called one of the main sources of misinformation on vaccines.

    1
  53. ,,Študia,, o 152 pacientoch vypoveda akurat tak o tom, kto tu ,,studiu,, robil.
    Okrem toho, ze nas dezolat sem lepi same bludy.

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované