back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Mikuláš Černák na dnešnom súde: „Bolo to moje zlyhanie, ktoré so sebou ponesiem celý život“ – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Piešťany | Dnes za prísnych bezpečnostných opatrení bol na piešťanské pracovisko Okresného súdu eskortovaný doživotne odsúdený niekoľkonásobný vrah Mikuláš Černák. Trnavský súd rozhoduje o jeho podmienečnom prepustení na slobodu. K rozhodnutiu však dnes s najväčšou pravdepodobnosťou nedôjde a verdikt sa očakáva až o niekoľko mesiacov.

Otázkou je, či u zločinca ako je Mikuláš Černák prepustenie na slobodu je vôbec v záujme spoločnosti.

Mikuláš Černák je historicky prvou doživotne odsúdenou osobou na Slovensku a kladné stanovisko k podmienečnému prepusteniu dal dokonca Ústav na výkon trestu, v ktorom Černák trest vykonáva.

zdroj: Peter Kalmus
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Človek bez akýchkoľvek emócií a citovo vyprahnutý nemá čo hľadať medzi ľuďmi. Žiadny prínos pre spoločnosť. Je smutné v dobe falošnej humánnosti, že sa vôbec niekto zaoberá jeho prepustením.

    4
  2. To skutočne idú o takomto človeku rozhodovať ci ho pustia na podmienku ? Černák nemá ani len morálne právo žiadať o niečo také. Zabil toľko ľudí ,že nám sa o takom počte ani nesníva. Fakt je naša justícia prehnita a plesniva . Myslím ze ak by všetkých sudcov odvolali ,nič ny sa nestalo
    Pretože títo skorumpovany sudcovia sú iba hanbou.

    1
  3. Ja by som sa nedivil, že v štáte kde píše trestný zákon obvinený človek, kde je možné byť pytliak a zároveň riaditeľ národného parku, kde je možné byť tajomníkom ministerstva kultúry a byť dezinformátor, kde papaláši ožratí jazdia po uliciach, kde minister ŽP kryje masové výruby v národných parkoch, kde zlí sú tí ktorý na zlodejov ukazujú a nie tí ktorí sú zlodejmi, tak v takomto štáte môže byť aj Černák slobodný občan.

    4
  4. Marek, obávam sa že pri tejto vláde by dokonca mohol byť aj vo verejnej funkcii…taký šéf polície či pravá ruka Gašparovi v SIS…aby sme ešte neboli prekvapení, ako píšeš, v tejto vláde sú grazli vytaní..

    3
  5. Za vlád HZDS a SMERu sa vždy darilo organizovanému zločinu. Sami politici využívali služby týchto skupín, na riaditeľstvá boli dosadení policajní funkcionári, ktorí dávali informácie podsvetiu. Políciu ovládali zločinecké skupiny na všetkých riadiacich úrovniach. To kto sa bude trestne stíhať sa rozhodovalo v hoteli Doubletree na 10tom poschodí. Zamestnanci toho hotela by vám vedeli rozprávať, sám ich pár poznám. Gašpar, Krajmer, Kaliňák, Bodor tam chodili ako domov. Toto je fakt a mnoho stíhaných a odsúdených policajtov sú toho dôkazom. Dnes je SMER opäť tu a s ním aj organizovaný zločin. A ide im o vlastnú slobodu…

    1
  6. O aky konkretny organizovany zlocin sa jedna zo strany smeru Marek? myslim dnesne obdobie.

  7. Som osobne z prepustenia, ak k nemu príde , zhrozený. Každý život je neopakovateľný. A za smrť toľkých ľudských bytostí si on zaslúži zhniť v najprísnejšom žalári a potom na Sibír s ním a mínus 50 stupňov denne . Bodka.

    1
  8. Anonym 3. mája 2024, 16:25
    Dám ti takú nenápadnú nápovedu, všimni si, že počas vlády smeru vidíš každý večer v správach milión „drobných“ zločinov, tam díler s pár gramami trávy, tam nejaké piko, tam nejaký zlodejíček, ALE žiadne „veľké ryby“, žiadne korupčné a finančné zločiny, dphčky a podobne. Čím to asi tak bude? Svojho času dokonca podvodníci ako kočner, či boris kollár boli pravidelne v TV medzi „smotánkou“ národa, tiež asi v poriadku, či? Policajné štatistiky na papieri super, žijeme v raji, ale skús sa porozprávať s policajtami, prečo to nechce nikto robiť, aj keď im stále zvyšujú platy? Alebo skús pohľadať na internetoch úryvky z výpovedí istého „podnikateľa“, ktorý je veľmi dobre známy aj v seredi a okolí, nejaký Miroslav J., ktorý opísal, ako počas smeráckej vlády aj „mafiáni“ zistili, že štát im zobral kšefty. A keď chceš nejaký konkrétny príklad organizovaného zločinu, tak porozmýšlaj, prečo za 30 rokov nemáme postavenú diaľnicu BA-KE, prečo máme jedny z najdrahších ciest v Európe a napriek vysokej cene chabá kvalita, prečo peniaze z mýta idú podozrivým firmám miesto toho, aby sa z nich financovali tie zúbožené cesty, že či to neukazuje na nejaký ten o-j-e-b? 🙂

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované