back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Za osem rokov na Ukrajine vďaka vojenskej agresii Ruskej federácie, sú zmeny závratné

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Je zaujímavé sledovať, ako rýchlo plynie čas a nastávajú zmeny na desaťročia. Dokonca také, ktoré ďalšie generácie s najväčšou pravdepodobnosťou nebudú chápať.

Pred 8 rokmi sme plánovali dve expedície na východ Ukrajiny – Donbas. Aj sme ich uskutočnili. Síce v oklieštenej zostave (predsa len predsudky u niektorých záujemcov zvíťazili), no v 2016 a 2017 roku sme boli v Konstantynivke a následne v Mariupole a Berdansku, teda pri Azovskom mori.

Dnes sú už všetky menované a nami navštívené oblasti okupované Ruskou armádou a vlastne pôvodní obyvatelia týchto miest sú nútení prevziať si doklady Ruskej federácie, alebo opustiť svoje domovy.

V lete 2023 po návšteve Buče, Gostomela, Borodjanky a samozrejme Kyjeva a Ľvova, sme záujemcom o oboznámenie sa so skutočnou situáciou a následkami bombardovania Ukrajiny Ruskou armádou, sľúbili možnosť pripojiť sa k nám pri ďalších cestách na Ukrajinu. Doteraz záujem nebol a je tu ďalšia cesta.

Ak máte záujem cestovať na Ukrajinu s ľudmi majúcimi dostatok skúseností z návštev aj vojnou zmietaných oblastí ako Donbas, či Náhorný Karabach, neváhajte a ozvite sa. Nenechajte sa klamať prokremelskou propagandou a zistite osobne to, čo my dávno poznáme.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Viac informácií o expedíciách a cestovaní, nájdete tu:

naEXpedíciu.sk

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. čo závratné??? Nevratné!
    Západ UA používa ako baranidlo proti RF! To už písal vo svojej knižke Veľká šachovnica ten odporný „veľký“ Zbig! :-)) Ale to sa asi pánovi Majkovi veľmi páči, že zomierajú vojaci na oboch stranách…? Za americké záujmy??? Už som to tu 3x písal, že jeho mamička je o dve triedy múdrejšia ako jej synáčik! :-))

    “ Nenechajte sa klamať prokremelskou propagandou a zistite osobne to, čo my dávno poznáme.“ :-)) Smejem sa hlasno!

    1
  2. Ertyvolačo nezomierajú iba vojaci na oboch stranách, ale hlavne nevinní civilisti na ukrajinskej strane, ty zmrd! A ty sa tomu smeješ?

    1
  3. Naser si do krku Ty somár! A ruSSkí civilišti nezomierali či nezomierajú??
    A vôbec sa tomu nesmejem, iba debil Tvojho rangu si to myslí!

    1
  4. Ertywet! 28. apríla 2024, 19:17 – sledujuc Vase komentare (nehladim na nazor, ten mozeme mat rozdielny a to mi vobec nevadi), ste bezcitnym jedincom postihnutym presne tou proruskou propagandou, ktora cielene nici Slovensko.

    Mate moznost ist sa pozriet na Ukrajinu a OSOBNE vidiet to utrpenie civilnemu obyvatelstvu roky sposobovane Ruskou armadou posahaneho Putina, ktory je klonom Hitlera so Stalinom.

    Idete na Ukrajinu, alebo zostanete uzitocnym idiotom naveky?

    4
  5. Typický dezolé hrdina, v hlave nasraté, ale cíti sa najmúdrejší, od počítača hrdina, ale na Ukrajinu by nešiel ani bohovi, aj keď tam podľa neho žiadna vojna nie je, atď… Erty-truhlik, a čo čečenské vojny, tam to bolo ako? Neboli kedysi čečenci teroristi a nepriatelia moskvy a náhle bojujúci na povel moskvy a zabíjajúci Slovanov na Ukrajine, na to máte dezolky akú konšpiráciu? Či zabudol som, v russku predsa neexistuje korupcia, tak ako v riti menom Slovensko, tu tiež tento západniarsky neduh nepoznáme. Ale vtipné, keď sedlák zo Slovenska kritizuje korupciu na Ukrajine, len akosi zabúda, odkiaľ pochádza, alebo má len hlavu v riti a nevie o tom, že naše krásne SLovensko je jednou z najskorumpovanejších krajín na svete? Hmmm, dezolé svet musí byť ťažký, orientovať sa v toľkých sračkách, ktoré vypúšťate z tých prázdnych makovíc, kto sa potom má v tom vyznať, keď každý týždeň idete iné rozprávky, len aby to sedelo do noty ussr ambasáde 🙂

    4
  6. Zas tie Americké záujmy .
    To je tak ked niekto cita Flasikov Ereport. kde sa kazdy clanok zacina USA, Caputova , Simecka….
    Potom su tie ovce na paši zmagorené od svojho pastiera

  7. Putina ideš kritizovať????? čo si ty zač???? kritizovať treba toho dementného schyzofrenika z vošingtonu ktorý dennodenne komunikuje s duchmi. Putin je vodca ktorý vie rozumne rozhodovať. vy komunisti viete len nadávať na ozajsných ludí. ste typický transgender abortus hamas cocoty 🙂

    1
  8. uvedene v nadpise: SOL nezavisle internetove noviny – to si akoze robite srandu p. Majko???

  9. NIe tvoja opicia matka sa priznala ze ju jebal Blahov stary Baran.
    ALe to uz bolo 9 mesiacov pred tym ako si sa narodil, to uz je davno

  10. Je zaujímavé, že takáto diskusia zrazu nikomu nevadí. Všetko je v súlade s pravidlami diskusie? To musia potom čudné pravidlá.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované