back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Pani Věra konečne odhalila, ako na chemtrails…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Radšej bez ďalšieho komentára.

Snáď len otázka: v demokracii fakt musí mať volebné právo každý jedinec?

Zdroj: príspevok na FB

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ľudia trolujú a ľudia im na to skočia a takýto ľudia majú volebné právo…. Nedajbože že že by zatroloval Korcok že videl Dinosaura. A už by tu bol článok ako dinosauri útočia s celou vážnosťou.

    2
  2. Obyčajné kondenzačné stopy, ktoré tu boli od začiatku éry prúdových motorov ešte stále nejakí primitívovia považujú za chemtrails?
    presne tak, takíto ľudia nemajú mať volebné právo! Iba 30% ľudí sú normálni s prehľadom o všetkom! Ostatní plebs sú blbci!

    1
  3. Sranda na tom je, ze letecke rozprasovanie roznych latok je davno stara vec.
    Konkretne priklady: rozprasovanie defoliantu Agent Orange vo Vietnamskej voje, rozprasovanie Jodidu strieborneho vo Vietnamskej vojne pre vyvolanie monzunov a stazenie pouzitia tzv. Hociminovej cesty, rozprasovanie lepiveho sorbentu pre znizenie sirenia radioaktivneho prachu pocas cernobylskej havarie, rozprasovanie cementu pre vyvolanie zrazok z radioaktivnych mrakov mimo obyvanych uzemi pocas cernobylskej havarie, rozprasovanie hasiacich latok, pocas lesnych poziarov, rozprasovanie kondenzacnych jadier pre vyvolanie zrazok, chemicke polnohospodarske postreky atd… To co je najcastejsie vydavane za tzv. chemtrails, kedy zo specialnej trysky na kridle unika nejaka latka je tzv. fuel drop, alebo nudzove vypustenie paliva pred neplanovanym pristatim pre dosiahnutie pristavacej hmotnosti.

  4. Trápnosť sama,že sa vôbec niekto týmto zaoberá Sadnite si na psychiatriu,a komentujte výrazy a výpovede tých chudákov,to je to isté.A pritom si aj liečte vaše ego,aký ste vy múdri oproti tým chorým.

    1
  5. ako možeme sa na tomto smiať ale nám pandémiu vyšetruje človek, ktorý na toto verí a jeho kámoška má na starosti kultúru a televíziu….včera pán Machala z kultúry obhajoval to, aby po zmene RTVS boli viac počuť aj tie „nemainstreamové“ názory ako napríklad že zem je plochá….ja nepochybujem o tom že po zmene a ovládnutí RTVS by niekto ako pani Věra mohla byť prizvaná aby v našej štátnej TV odprezentovala aj ten alternatívny názor….a bohužial si ani nerobím srandu….

    1
  6. Ratafak, otázočka. Ake je to žiť v tej dokonalej ružovej bubline, kde migranti sú potrebni, vakcina je sloboda, 86 pohlaví je fajn, Pharma biznisu ide o naše zdravie a elitám o naše blaho. Otázka bola recnicka. Mala rada. Ak nechceš zomrieť ako úplne vytrety idiot, nastuduj si pojmy ako NWO, Great Reset, Agenda 2030, alebo si prečítaj niečo od Harariho. Keby si tušil, kto je Tvoj nepriateľ a aké má s Tebou plány, tak by si nepísal jednu sračku za druhou. A Kotlarovi a Simkovicovej nesiahas ani po päty, Ty naš retardovaný chudáčik

  7. Anonym 30. apríla 2024, 15:08….Toto ma zaujíma „Keby si tušil, kto je Tvoj nepriateľ a aké má s Tebou plány, tak by si nepísal jednu sračku za druhou. “ – vieš o tom rozpísať viac, aby sme sa vedeli pripraviť aj tí čo nenosíme alobalové čapice na hlave? Čo sa stane, kedy to príde a ako tomu zabrániť ? Nebudem mať čas študovať všetky tie velediela čo spomínaš…

    1
  8. 15:08 tak ty si korunovaný dezolát. Gratulujem ti odhalil si celosvetové sprisahanie. Všetci sú proti tebe tak musíš byť anti-systémový. Úplne ti rozumiem a je mi ťa úprimne ľúto. A ten great reset by sa ti ozaj zišiel. Prajem ti pokoj v duši a menej čítať zem a vek.

    1
  9. WAU, tento dezole-truhlík vie čítať!! NWO, great reset, a iné konšpiračné bláboly. Ty si ako ten, čo tu minule písal, že videl video na youtube, tak už pozná praUdu… Ešte si prečítaj bibliu, korán, pána prsteňov a orwella, odstrelí ti dekel :))

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované