back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Polícia dnes zverejnila video z nehody Andreja Danka

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Polícia Slovenskej republiky dnes zverejnila video z dopravnej nehody zo dňa 11. januára 2024 v mestskej časti Bratislava – Dúbravka, ktorú spôsobil šéf SNS a podpredseda parlamentu Andrej Danko.

Svojim vozidlom narazil do semaforu a z miesta nehody odišiel. Záber z nehody je z kamery umiestnenej v električke, ktorá v čase nehody prechádzala okolo.

zdroj videa: FB/Polícia SR Bratislavský kraj
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Toto video nie je TO video.
    Kvoli tomuto by prcaj colstok negarantoval zverejnenie okamzite po ficovom dovoleni.

    1
  2. 3 mesaice skúmali či sa z toho videa dá niečo zistiť? A keď prišli na to že nedá tak to dali von ?

    1
  3. 3 mesiace rozmýšľali ako to povedať a čo povedať, aby to ouce zhltli. Ešte z neho spravia (aj on spraví zo seba) chudáka, aby ho ouce ľutovali. Veď tradičný slovák, ak aj chlastal, čo je na tom, to je také bežné. A veď je to len človek.

    2
  4. Aby ste sa neposrali všetci z jedného semaforu. Toto vám vadí, ale že psychicky narušený zkurvysyn Matovič aj s tymi ostatnými bastardami zabili tisícky ľudí to vám nevadí? Že zničili životy ďalším tisíckam ľudí, to vám nevadí? Ale semafor vadí. Sa zbadajte.

    3
  5. 20:16 myslíš tých ľudí ktorých zabil covid pretože ich zvolával Fico na protesty do ulíc a vyzýval dať dole rúška? Máš trocha zmätok z hlavičke.

    3
  6. dobre hovoris 20,16h danko je sice suber debil,len je je mega ticho,aj herci sa posrali z matovica,tam ani slovko od hercov,v relacii slnieckari v sieti,len kopat do vlady a fica,ano fico je spinavy zlodej,ale bohuzial radsej nasadnut na vlak zlodejovi ako psychopatovi.

  7. Anonym 27. apríla 2024, 20:16
    Ja ti to kľudne rád zopakujem, tu nejde o to že zvalil nejaký semafór. Na to tu každý kašle a nikoho to už ani nezaujíma. Tu ide o to že bol ožratý jak prasa, že odmietol pustiť políciu k sebe domov za účelom vykonania skúšky na alkohol. Že sa takto chová z pozície moci a robí zo seba človeka nad zákonom. Tak už prosím nepapagájujte tu dokola nejaký semafor, už ste s tým trápny keď vám to bolo 1000x vysvetlené o čo tu ide.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované