back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Izrael čelí masívnemu raketovému a dronovému útoku zo strany Iránu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

K výraznej eskalácii bezpečnostnej situácie v týchto hodinách došlo v Izraeli. Židovský štát čelí zo strany Iránu masívnemu útoku raketami a a bezpilotnými dronmi.

Podľa momentálne dostupných informácií, do konfliktu sa mala zapojiť aj Veľká Británia a USA, ktorí pomáhajú na Izrael letiace drony a rakety zostreľovať ešte skôr, ako dosiahnu jeho územie.

Výnimočný stav malo vyhlásiť aj Jordánsko.

Vzdušný priestor nad Izraelom bol uzatvorený  a Jordánskom, Iránom, ale aj v blízkom okolí ako nad Irakom a Libanonom bol urýchlene uvoľnený  a v súčasnosti sa v oblasti už nenachádzajú prakticky žiadne civilné lietadlá.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Nechápem, prečo sa Irán bráni! Prečo sa nenechajú Iránci voľne zabíjať! Ved to už je choré, že si dovoľujú odpoveď na izraelský útok na ich diplomatickú misiu v treťom suverénnom štáte (v Sýrii). Izrael predsa môže zabíjať moslimov svojvoľne, aj bezbranne ženy, aj deti po tisicoch v Gaze!

    4
  2. Izrael sa chová presne ako ich ochranca USA. Tak ťažko skúšaní národ robí svinstvá ako Hitler.

  3. Na internete je ľahko dostupné video, ako Izrael začal okupovat a pomocou USA doslova zničil štát Palestína. Kto sa teda bráni? Kto armádou zaberie územie a začne stavať osady? Pastiery kôz sa bránia ako vedia, nemajú ani technickú, ani technologickú úroveň na inú obranu.

  4. Akurát, že odveta na vojenské ciele, nie na 30tis nevinných.. Z toho 20tis. bezbranných žien a detí v Gaze

  5. iranci poslali na zošrotovanie staré a nepredajné a izrael za to zaplatil 1 miliardu dolárov .

  6. preco uk a usa tak ucinne nepomohli ukrajine? asi ze nemaju taku vojensku pritomnost na ukrajine a aj napriek tym ruskym propagandistickym kravinam sa zrejme netlacia do vojny s ruskom? to mi len tak napadlo

    1
  7. Zhrňme si to. Okupujú, zabíjajú, plienia, útočia na iné štáty, porušujú ľudské práva, porušujú OSN a niekoľko krajín vo svete už označilo že Izrael robí genocídu.

    Také Rusko je slabý žiak oproti tomuto

    1
  8. Víťazom tejto diskusie sa stáva dilino s argumentom „na internete je video“, mne odpálilo dekel, toto asi vysvetľuje, prečo je Slovensko v takých sračkách, lebo na internete je video. Potom babka dá všetky svoje cennosti, lebo jej niekto zavolá, že zlí Ukrajinci a sprostá sedlač si po 4. krát zvolí bandu zlodejov, lebo zlé medvede, zlá EU, bububu, banda primitívnych sedlákov…

    1
  9. Lexa ešte si zabudol že ten odporný židofašista Sereš je tu oslavovaný ako spasiteľ sveta ! Ale to je v poriadku,že ?

  10. 6.42
    prave si sa zaradil k tym debilom co o nich pisal Lexa.
    Ten nazor si drz. Samozrejme mas praudu.

  11. Pre: Matovic 14. apríla 2024, 11:45
    Takže Kosovo už nie je Srbsko a Srbi naň špinavo zaútočili? 😀

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované