back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Sponzor ukončil spoluprácu s Attilom Véghom pre porušenie pravidiel

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Jeden zo sponzorov ukončil spoluprácu s Attilom Véghom pre porušenie pravidiel. Végh počas moratória verejne podporil jedného z kandidátov na post prezidenta SR.

Végh svoje sklamanie oznámil v statuse na sociálnej sieti:

17 h 
Ahojte priatelia, fanusikovia aj ti co ma nemaju az ta radi ❤️
Vo svetle aktualnych udalosti sa s Vami potrebujem podelit o skusenost, ktora vo mne vzbudila pocit ze Komunizmus sa vratil…😥
Dnes som obdrzal email, ktorym ma ista komercna znacka “tresta” za to ze som slobodne prejavil pri volbe prezidenta svoj sukromny politicky nazor a presvedcenie v domnienke, ze zijeme v krajine kde sa to slobodne prejavit moze…😢
Zial, realita je zrejme taka, ze pokial mate a nedajboze prejavite svoj nazor verejne, moze sa stat, ze pridete o partnerstvo, mozno biznis a mozno nas neskor budu za nazor aj zatvarat… 🤭
Osobne ma zaujima ci sa v nasledujucich dnoch bude tato znacka pytat svojich zakaznikov pri zakupeni ich produktu koho volili, alebo im peniaze od volicov inej strany az tak nesrdia…🫡
Vypinam komenty pretoze z mojho pohladu toto uz ziadny komentar nepotrebuje… ♦️
( komunikacia je medzi mojim managerom a klientom )
Attila Végh zároveň  zverejnil komunikáciu z mobilného telefónu:
Zdroj: FB Attila Végh
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Počkajme si na zmluvu. Pretože zatiaľ sa vynárajú informácie že v zmluve o apolitickosti nebola vôbec spomenutá. A keďže mail obsahuje skôr osobné preferencie iného kandidáta vyzerá to skôr na diskrimináciu.
    Nech si každý volí koho chce to je demokracia ale odmietam aby na základe svojho slobodného názoru na voľbu kandidáta bol diskriminovaný.
    Potom tie frázy že človek má povinne voliť aby sa podieľal na spoločenskom dianí sú týmto spôsobom degradované.
    Čo príde nabudúce že občan židovského pôvodu sa postaví na sociálnom médiu ( Instagram , Facebook) za pamiatku židov a následne s ním zamestnávateľ rozviaže pracovnú zmluvu ? Alebo ho odmietnu obslúžiť v reštaurácii ?

    1
  2. Anonym 10. apríla 2024, 18:12
    zdá sa že asi najskor roztrhne teba…..čo to má spoločné s progesívcami vieš len ty.

    3
  3. Nazor 10. apríla 2024, 18:04…ty si dobrá diskriminácia…mna diskriminuje Rolls Royce lebo mi za moje politické názory nechcú dať k dispozícií zadarmo auto, vlastne ma diskriminujú všetky značky…:-D…aj toto je demokracia a platí rovnako pre Attilu tak aj pre Renault….
    Attila má právo povedať svoj názor, podporiť kandidáta (aj ked neviem či počas moratoria) a nikto ho za to nebude vypočúvať, vazniť ani pokutovať, no rozhodne nemá žiadny automatický nárok aby ho nejaká súkromná firma musela sponzorovať a ak to neurobí tak je to útok či diskriminácia….
    Renault má právo zmlúvu vypovedať ak uzná za vhodné a podporovať športovcov/umelcov ktorý zdielajú rovnaké hodnoty…alebo nepodporovať nikoho…sú to jeho peniaze/autá a ak ich nedá nejakému športovcovi tak to rozhodne nie je diskriminácia….
    PS: nečakaj že ti niekto bude ukazovať zmluvú. Predpokladám že nie je úplne verejná a predpokladám že Renault vie lepšie čo v nej má než všelijaké tvoje zdroje, či čo sa ti kde vynára

    9
  4. rovnosti všetkých občanov bez ohľadu na ich svetonázor, náboženské, názorové, rasové, etnické, rodové, politické, sociálne, kultúrne

    1
  5. Ty nemáš ani predstavu čo píšeš. Renault vypovedal zmluvu, pretože mu to nejaká tá klauzula v zmluve umožnila. Attila sa zaviazal k niečomu a zjavne to porušil. Neťahaj sem kadejaké práva z Ústavy SR.

    6
  6. Keby nebol ten tupy vysmazeny madar blb, mohol ryzovat nadalej.
    Ale ten poloop ma vytlceny mozog a posere este aj sranie.

    1
  7. Pre: Ratafak plachta nebud už dezolé 10. apríla 2024, 19:51…ano pred zákonom sme si všetci rovní…no to predsa nezahŕňa nárok na sponzoring od súkromnej firmy a už vôbec nie ak v porušis bod v zmluve…Attila si moze podporovať koho chce, nájsť si iného sponzora, Renault si môže najst iného ambasadora ktorý nebude jeho značku priamo či nepriamo spájať s nejakou stranou/politikom…takto to v demokracii funguje a nie je na tom nič diskriminačné..

    4
  8. Nech len zavre hubu, lebo uz to ma v hlave vyžumpované. Ked ho niekto platí, moze si zmluvu ukoncit ako a kedy chce.
    Sprosty madar = drbnuty orbán = buzerant riťotrtkač pelle
    Ziadne prekvapenie. Ako cigino riťmus.
    Jedna príživnícka banda

    0
  9. este si pockam, ci bude rumazgat aj ked mu pristane zaloba za zverejnenie komunikacie so zastupcom firmy 😀 najviac sa mi paci „nemenovana firma“ a plesk hlavicka mailu renault 😀 toto ani nevymyslis dpc 😀

    0
  10. „Komunizmus“, tak ten ma riadny výpredaj v hlave 😀
    Manželka si asi neuvdeomila, že v druhej bubline by sa to ťažko stalo keďže nemali a nevyužívali neférovo 3tie strany na poskytovanie 5 a viac ciferných úplatkov za verejnú podporu… Išli podľa zákona a preto aj prehrali.

    2
  11. Ano Liberali sa zas virihotaju ze c pan Vega spravil.
    Ale vojnovi stvaci nevedia ze ake to je chodit v Atilkovich topanach ze dostane tolko buchnatou na lepku ze sa mu tasko misli. svet nieje iba ciernobieli alebo jednaostany !!1!!

  12. v prvom rade si treba spomenúť na slová orbána – a nielen jeho o tom, ako časť slovenska patrí maďarom, je zrejmé a to už veľmi dlho, že maďari si robia zálusk na minimálne celý juh slovenska (najúrodnejšie oblasti s najväčšími zásobami vody), nehovoriac o tom ako financujú „svojich“ občanov, školy, šport a iné veci na slovensku a tým si pripravujú pôdu. Pre maďarov je slovensko veľmi ľahké sústo a jediná záchrana je, že sme v podstate spojenci v nato. Atilla je určite viac maďar než slovák a čokoľvek čo zvýhodňuje maďarov by mu vyhovovalo, prepdokladám, že je veľký fanúšik orbána tak ako veľa ľudí na slovensku. Takže by som bol opatrný a moc nešiel tou cestou, pretože nakoniec môže aj slovensko skončiť veľmi zle. Aby tie maďarské hranice neboli už pri seredi.

    5
  13. Orbánova strana Fidesz sa otvorene hlási k Veľkému Uhorsku a skutočne tie finančné toky čo sem odtiaľ prúdia sú nebezpečne veľké, to nás ešte čaká prekvapenie.

  14. Pre:Anonym 11. apríla 2024, 22:05
    V pohode, veď Malú vojnu stopol Hitler tak v ďaľšej nás (možno) „ochráni“ novodobý Hitler aka Putin po tom čo vystúpime z NATO a EU. Blaha s Dankom už určite majú napísané pozývacie listy 😀

    1
  15. A co ako? Budes tej poloopici teraz tie prachy o ktore prisiel posielat ty?
    Ten blb bude robit reklamu aj na pohlavne choroby ked mu zaplatia.

  16. Je to jednoduché, skúste si dohľadať verejne dostupné info, malá pomôcka:
    Végh-Gerek-Mečár-Bodor->šéfRF 🙂

  17. Niekto si neprečítal zmluvu , buď Attila alebo premotivovaná PR manažerka . V konečnom dôsledku nakoniec bude z hanby kabat .

  18. Pre: Anonym 12. apríla 2024, 17:31
    Tak to už stihol tiež, veď podporil viacmenej Filcku 😀

  19. Aaaaa, tak preto tie karfiolove usi.
    A teraz len zistit kto im do smerohlasnsu ten sifel dovliekol.
    Predpokladam, ze taraba. Tam ta demencia jasne svieti.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované