back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Vláda musí šetriť, nezriaďovať nové úrady, ministerstvo a nie zvyšovať dane!!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Po výraznom zvýšení až 900 poplatkov,  tu vlastne deň po prezidentských voľbách máme oznámenie zvýšenia daní za cigarety a sladené a jogurtové nápoje. Vyššia daň sa dotkne aj sladených minerálok.

Zdražiť teda majú ochutené nealko nápoje ako ochutené minerálky, džúsy, kolové nápoje, jogurtové a mliečne nápoje, sladené nealkoholické víno a nealko radlery s obsahom alkoholu do 0,5 %.

Zdražia aj šumienky a instantné nápoje v tuhých koncentrátoch. Tiež tekuté sirupové koncentráty.

A samozrejme, že zdražovanie neobíde ani energetické nápoje.

Odôvodnenie zdražovanie je takpovediac „na sedláka“. Minister tvrdí, že chcú aby sa znížila spotreba sladených nápojov, pretože patríme v EÚ medzi krajiny s vyššou mierou obezity.

Predmetné zdraženie má podľa odhadu ministerstva financií občanom z peňaženiek vytiahnuť v roku 2025 cca 15 miliónov Eur a v roku 2026 až 126 miliónov Eur.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Tak tomuto sa hovorí „tak sa to robí do psej matere“. Náklady spojené so zriadením  ministerstva pre nominantov koaličného partnera, budú z časti občanmi zaplatené. To len aby občan vedel, napríklad čo bude financovať.

O nutnosti uťahovať si opasky od politikov počúvame už od Nežnej revolúcie. Občania si ich uťahujú stále viac a dlhodobo. Na strane druhej, politici, im blízke osoby a firmy bohatnú rovnako pravidelne a tak isto dlhodobo.

Pri štáte ako Slovensko, je nevyhnutné mimoriadne rýchlo odstrániť byrokraciu, vyhádzať 60 až 70 % úradníkov na všetkých stupňoch riadenia spoločnosti a zbytok zaplatiť tak, aby pre chod štátu o rozmere čo do počtu obyvateľov predmestia bežnej svetovej metropoly, nebola potrebná  kvantita, ale zabezpečená bola kvalita.

Hlasujte v ankete:

Anketa ukončená 11.4.2024 23:00

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Tak z 1400 miliónov – 15 milionov jogurty – 85 milionov nikotin, už len 1300 miliónov a dajú dole deficit na 6,5% či tak nejak ? 😀

    1
  2. Čo ste si zvolili, to máte. Žiaľ, už aj v prezidentskom paláci. Aký národ, taká vláda. Ale hlavne babky a dedkovia dostanú možno, keď na to bude, pár euro. Veď podržali dona F.a jeho verného podržtašku P. vo voľbách.
    Blahoželám všetkým ich voličom.

    5
  3. No videli sme tu vasu sebranku co tu pachala 3,5 roka, ale to ste vsetci oslepli a nic nepoculi….

    2
  4. Don F. a jeho suita tu vládli asi 12 rokov. Už sme mali byť minimálne druhé Švajčiarsko asi pod takou skvelou vládou a to už dávno.

    4
  5. Takže dôvodom je zníženie spotreby týchto tovarov. Ale hneď si aj nasral do huby a vraj kým v r. 2025 očakáva z toho 15 mil., o ďalší rok už 126 mil. To na zníženie spotreby nevyzerá. Mimochodom, Pelle predsa sľuboval zlacňovanie. Aha, to ešte keď chcel byť v parlamente. Teraz bude v paláci, takže už to neplatí. Prezidellini.

    3
  6. My sa budeme pre nich skladať, aby si oni mohli štedro nadeliť. Koľko je tam darmožráčov? Koľko máme duplicitných ministerstiev, úradov…, čo potom nevedia vlastne akú majú náplň práce a čo vlastne majú robiť.? Vlastne sú to tam len tlčhuby, čo vlastne mlátia len prázdnu slamu a nič neurobia. Napr. ministerka zdravotníctva – právnička, minister hospodárstva -lekár… To sú len odborníci a potom to vyzerá tak, ako to vyzerá. Potom sa divíme, že máme čoraz hlúpejších žiakov, že sme na samom chvoste. Nuž -u nás je politika patent na rozum. A čo sa týka šetrenia, mali by sa pozrieť najprv na seba, že zo svojich príjmov, čo sú zo štátneho rozpočtu neodvádzajú dane. My musíme zo všetkého aj svojho odvádzať dane, napr. pri dedičnom konaní, darovaní… Koľko miliónov ide politickým stranám,na ich predvolebné kampane, stále menenie sídliska čoraz luxusnejšieho a drahšieho…?

    2
  7. No vy chytraci, ta najlepšia najsprávnejšia vlada tu za 3,5 roka skratku k tomu, čo Fiko za 12 rokov a zadlžili nás ale že ekxtremne… Za tak krátky čas to stihli mohonásobne rychlejšie (našli tzv skratku) a teraz sa idu hrat na tych čo to vedia robiť lepšie … Normálne mi to hlava a mozog neberie… Najhoršie financie v EU odovzdaju, ale oni (amatéri, blázni, diletanti, zlodeji titulov) to aj tak vedia robiť „najlepšie“…A teraz všetci čakaju, že tieto ich doslova výtrty tu niekto napraví za 3 mesiace…

  8. Pedro 9. apríla 2024, 7:40…extremne začal zadlžovať Fico a to hned v prvej svojej vláde, za všetky 3 vlády nemal jediný rok kedy by skončil v prebytku a to mu ekonomická situácia nahrávala tak ako nikdy predtým….češi tie prebytky robili ale my len dlhy…..
    dneska sa jeden týžden sťažuje že má katastrofálne financie, další týžden rozdá dochodcom 13. dochodky, další vytvorí nové ministerstov a další si znásobia platy….a potom ti vykrikuje o katastrofálnych financiách aby ti mohol zdvihnút dane, poplatky a odvody….oni si pridajú, tebe uberú a ty mu to ešte schvaluješ….už vážne ste totálne prestali používať mozog?
    mimochodom za prvé 3 mesiace tohto roku máme o 39.5% horší deficit ako v minulom roku…ak sa sťažuješ že minulá vláda zadlžovala tak čo hovoríš na toto? a to ani nemajú pandémiu, podporu zavratých prevádzok, zrušili vojenskú podporu ukrajine a dlh im stúpne o 40%?…..začnite už rozmýšlať a nie len hltať to čo vám hovorí ryšavý….
    https://hnonline.sk/finweb/ekonomika/96143265-deficit-statneho-rozpoctu-sa-medzirocne-zvysil-o-takmer-40-percent-hlasi-rezort-financii

    6
  9. Som vasnivy a tuhy konzument nadmerneho mnozstva sladenych a energetickych napojov a preto zvysenie spotrebnej dane nadsene vitam. Zvysene naklady budu pre mna motivaciou ako tento svoj nezdravy zlozvyk obmedzit ak nie uplne odstranit.

    3
  10. Pre: Frenetik 9. apríla 2024, 9:34
    No ale potom Filcko nebude spokojný, on nechce aby ste zdravšie žili, on potrebuje tie prachy z dane a nie že prestanete piť sladké a platiť vyššiu daň 😀

    1
  11. Trend 27.7.2023
    Matovičová a Hegerová vláda.. zadlženosť stúpla o 18,9 miliardy eur.

    1
  12. Pre: Anonym 9. apríla 2024, 11:01
    Smer za 12 rokov pred nimi o 70miliard (viď link hore) a to malo euro oveľa väčšiu hodnotu ako dnes, bez celosvetovej pandémie, vojny, inflácie…

    3
  13. Anonym 9. apríla 2024, 11:01…počas ficových vlád to bolo cca 25-30 miliard…rozdiel je že zatial čo počas pandémie zadlžovali vo velkom všetci, aj Pellé so Sakovou sa prekecli aké to bude drahé(náklady na zdravotníctvo, podpora ekonomiky atd) tak počas obdobia pred pandémiou iné štáty dokázali hospodáriť aj prebytkovo…my nie….a aj teraz nám dlh stále rastie….
    to je naozaj vtipné ako ľudom vadí zadlžovanie počas krízy ale zároveň volia ľudí čo zadlžovali aj v najlepších časoch, kedy sa bolo treba pripraviť na krízu…

    3
  14. No veď v Galantskom okrese vyhral voľby prezidenta jamkaty. Už nebude žiadna, ani minimálna brzda medzi návrhmi zákonov našej demokraticky zvolenej vládnej koalície a ich schválením a uvedením do praxe. Blahoželám celému Slovensku k takej vláde. Žiaľ aj sebe. Čo si don F.vysníva, to sa mu splní aj vďaka figúrke v paláci. Nech Slováci platia. Vďakabohu, či žiaľ, platiť budú aj ich voliči aj tí čo ich nevolili. Možno nás/ich to konečne zobudí. Alebo aj nie.

    1
  15. Keby fungovali digitálne služby ako majú a jednotlivé úrady by boli navzájom prepojené, 1/3 úradníkov sa môže porúčať. Prezamestnanosť ale nie je len na úradoch ale kľudne sa môže osekať aj PZ, či armáda. Majú výhody a platy o akých môžu ostatní len snívať. Napr.meranie rýchlosti hliadkami sa dá jedinou úpravou legislatívy krásne nahradiť. Taktiež vojsko. Čo vlastne robia v kasárňach? Pri živelných pohromách sú prví hasiči a DHZ. A do vojny sa zatiaľ nechystáme.

  16. Auš dosť !
    Ňebudete nam pisat ako ee bi mal fungovat nas vlada co ma vzrusit a co ni !
    Mi zdrzenie na potporu Smeru vieme ze pan Fico ked s naplni kapsi tak da aj Slovakom !!
    Prest+anťe slnecnikari zavdcat . Mi niesme hlupi !!!

  17. Frenetik 9. apríla 2024, 9:34

    To sa mýliš, oni síce avizujú, že podstatou návrhu je skoncovať s týmto zlozvykom, ale paradoxne očakávajú v r. 2026 vyšší príjem z tej dane ako tento rok. Takže treba piť viac sladkých nápojov, aby sa naplnila štátna kasa podľa predstáv. Smerohlas totiž vždy myslí všetko inak ako oficiálne prezentuje. Takže nie znížiť, ale zvýšiť spotrebu. Očakávané príjmy ich prezradili, už ani nevedia klamať a vlastne už ani klamať nepotrebujú. Dávajú to na drzáka, do psej matere. Len ich voliči stále nič nechápu.

    1
  18. Ste väčšina aj na čele s Majkom na smiech. Takéto dane sa postupne zavádzajú v celej EU, a je jasné, že nikomu sa nepáčia a ani mne. Ale smutné je na tom to vaše pokrytectvo že “ lebo fico“ , ak by takúto daň zaviedol majkov oblubenec matovič, prípadne heger alebo odor, tak by ste to schvalovali, aké je to super opatrenie v boji proti obezite a škodlivosti fajčenia.

    1
  19. Pre vela x
    Ty stale nechapes ?
    V komente nad tebou to je jasne napisane tak, aby to pochopilo aj decko.
    Poziadaj niekoho rozumneho. Ked ani tak nie, pokracuj byt blby.
    A nie, nie si na smiech. Smejeme sa smiesnemu.

    2
  20. totálne podporujem väčšie dane. Cigarety minimálne 10 € a sladené nápoje včera bolo neskoro. Iné štáty už dávno majú daň na sladené nápoje. Väčšie dane aj z Hazardu a samozrejme väčšie dane pre mediálne spoločnosti.

    1
  21. Takže podľa autora treba vyhádzať 60 – 70% uradnikov, lebo v SR máme veľkú birokraciu 😀
    To je vtipné, lebo birokracia exponenciálne rastie, odkedy prijímame mnohé nezmyselné nariadenia EU ( tej EU, ku ktorej sme sa mali silnejšie primknúť, lebo len to je jediná správna cesta 😀 )
    A nadávať na politikov, aké su nenažrané prasce 3 dni po voľbách, na ktoré si sám utekal a agitoval si a keď nevyhral tvoj kandidát, tak hneď za všetko môžu politici, to je tiež také.. no..
    Niekto si tu permanentne serie do huby a stále si to nevšimol 😀

  22. Ano, máš pravdu, keď je prebytok, treba odložiť na horšie časy. Súhlasím s tebou na 100%.
    Ale ktorá vláda v EU a na zapade alebo východe to robí? Ved predsa každé 4 roky su voľby a ktorá polit. strana si pod sebou podpiluje dobrovoľne konár?
    A v takom svete si mi žijeme. Je strašne naivne si myslieť, že keby boli pri moci tí „tvoji“, že by to bolo inak. Opakujem – NAIVNÉ.
    Kedy už vytriezvieš a uvedomíš si, že v hoštaplerstve medzi pravicou a ľavicou, medzi pro zapadným, alebo pro východným politikom nieje žiaden rozdiel? Že sú to nenažrané prasce, ktoré žerú z rovnakého hranta? Z nášho hranta?

  23. Inak pre všetkých nespokojných, ktorí nadávajú na Ficovu vládu:
    ano Fico patrí do basy, ano za Fica sa rozkráda a rozkrádalo. Súhlasím. Ale vyhral. Prečo?
    Pretože tí “ vaši správni“ politici z opačnej strany spektra stoja za jedno veľké hovno! Nenašiel sa tam ani jeden, opakujem JEDEN poriadny charizmatický a hlavne schopný štátnik, ktorý by strhol masy. Ktorý by mal za sebou výsledky. Za Matoviča sa naplno odhalila ultra neschopnosť viesť štát. To čo tí parchanti narobili , spôsobilo návrat Fica! Tam otočte svoj hnev. Slušní ľudia im pomohli zvrhnúť Fica, pomohli im dostať sa do vlády. A čo dokázali? Čo preboha dokázali? Fico stál jednou nohou v base a Matovič a spol boli tak neschopní a do seba zahľadení, že sa Fico v klude otočil, z basy vypochodoval a DEMOKRATICKOU cestou sa opäť dostal k moci!
    Svoj hnev otočte na svojich prozápadných patlačov, ktorí sú prázdni, neschopní, nevýrazní, bez výsledkov! HOWGH

    2
  24. Pre Ratafak Plachta 9. apríla 2024, 14:37…napr Češi mali prebytky a teraz sa podrž Iri (populačne podobná krajina ako my) nevedia čo s nimi majú robiť…takže až také naivné ako ty píšeš to nie je…
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-irsko-ma-10-miliard-eur-navic-a-nevi-co-s-nimi-236923
    ide o to že ak niekomu chceme vyčítať dlh, tak asi ťažko potom možeme voliť niekoho kto ten dlh spravil najvyšší a to aj v dobrých časoch….
    ako vrátiť sa po Matovičovi k ešte menej rozpočtovo zodpovednému ficovi je ako vrátit sa z reštiky kde som sa z jedla poxrcal do reštiky kde som sa z jedla po.ral….ale nebol by som prekvapený ak po x rokoch vlády Fica u nás zase vyhrá Matovič alebo niekto podobný, ktorý bude robiť šou a kričať…a potom zase Fico….pretože vačšinou tí zodpovední ekonomovia nemajú vystupovanie a krik Fica, Danka či Matoviča….my sme si z našej politiky našou opakovanou volbou podobných „hrdinou“ spravili kabaret kde slušní, inteligentní a zodpovední odborníci/ekonomovia/právnici/politici vlastne ani nemajú šancu uspieť pretože tá odornosť je pra vačšinu spoločnosti vlastne nudná…..a to je naša zásluha naša zásluha že radšej než odborníkov máme vo funkciach šoumanov, ktorí kričia, dupú, nadávajú, rozoštvávajú…

  25. Súhlasím s tebou, niet z koho vyberať. Preto už nechodím k voľbám. Ja tam už nevidim menšie zlo. Pre mňa je to + – rovnaké zlo. Štát vedú idioti, ktorým by som nedal ani vodičák, ako sa vraví. Ale netreba to brať tak fatalisticky. Sú stovky ukazovateľov, ktoré môžeme porovnávať a nie všetko sa od 89 – teho pokazilo. Dokonca aj po Mečiarovej ére sme neskončili na smetisku dejín. Ani po Ficovi nemusíme.
    Slovami starých mám a otcov, ktorý zažili ww2: modlime sa, aby sme nezažili vojnu. Všetko ostatné sa dá zvládnuť.

  26. A samozrejme.. Pokiaľ NEBUDÚ politici a najmä ministri trestnoprávne ( reálne) zodpovedať za svoje rozhodnutia, dovtedy sa nezmení NIČ. Do ulíc si treba ísť vydupkať právnu zodpovednosť najvyšších štátnikov a nie predčasný pád vlády.
    + osobne som za pravidelné psychotesty u všetkých ministrov. A to so všetkou vážnosťou. Pokiaľ pilot lietadla s 20-timi pasažiermi musí robiť pravidelné psychotesty, pokiaľ ich musí robiť vodič vlaku či autobusu, nerozumiem, prečo ich nerobia ministri a ostatní najvyšší štátnici, keď môžu svojimi nariadeniami ohroziť životy, či zdravie 5milionov občanov.

  27. Čírou náhodou sa sem na SOL dostala tlačovka ministra Rasiho.Nevidim pod ňou žiadne premudre hodnotenia Ratafak Plachtu,ani Homo dezole ani iných.Takze,všetky vaše komentáre sú nedôveryhodné,lebo lebo Fico.

    2
  28. Anonym 9. apríla 2024, 17:50…rovnako ako ich nevidíš pod dalšími desiatkami článkov, ktoré tu sú…lebo ak by si ich videl tak by si zase plakal že som pichnutý v každej diskusií…
    PS: naozaj never všetkému čo počuješ na tých tlačovkách…a je jedno či koaličných alebo opozičných…

    0
  29. Prve roky po revolucii ’89 politici slubovali zmensenie byrokracie, ze bude menej uradnikov. V tych prvych volbach ’90, ’92 a ’94 si pamatam take tie hesla. O tom sa uz vobec nehovori. Trufnem si povedat, ze mame najvyssi pocet uradnikov v statnej a verejnej sprave v historii. Problemom nie je Fico. Ten je este celkom ako tak. Problemom je system, v ktorom statne peniaze prechadzaju do sukromnych ruk. To sa potom vela ludi snazi k tym peniazom cez svojho kamosa statneho tajomnika alebo primatora alebo asistenta dostat a dane si „optimalizovat“ atd. a stat to musi kontrolovat. To stat neuveritelne zatazuje. Preto je aj tak vela tych uradnikov. Mensi stat by sa dal urobit, keby si stat objednaval vsetky bezne sluzby u na to zriadenych statnych podnikov a objednavanie od sukromnych dodavatelov by sa robilo centralizovane. Keby sa stat venoval len obcianskej agende, dalo by sa hovorit o zostihleni statu. Ale kym to bude ako teraz, ze politika sluzi ako prostriedok k ziskaniu penazi, co sa asi zhodneme na tom, tak tych uradnikov a ministerstiev bude len viac a viac.

  30. Pre 17:35 – asi máš IQ mrazenej ryby, inak by si pochopil marketing: predstav si, že za pár dní na tých bilboardoch pribudne otáznik. A za ďalšich pár dní ďalší text. Ale asi je to na tvoj mozoček priveľa, tak nič

    1
  31. Áno áno, toto je marketing, mas pravdu. Úžasný nápad, ako huckat ľudí, aby súhlasilii s posielaniem ďalších a ďalších zbraní na UA, aby sa Naďovi mastili vrecka. Nevadí, že tam.kapú ľudia. Za to by mal ist ten čurak do basy. A ten, kto tu ma IQ mrazenej ryby si ty sám. Naivný chudák.

  32. AKo sa Naďovi mastia vrecká?
    …Našimi zbranami kapú ruskí okupanti a tak je to správne .

    1
  33. Pre: Pre 20.04 Pre 20.04 9. apríla 2024, 20:22
    Tak prestaňte dodávať zbrane a náboje poľovníkom keď nechcete vojnu s medveďmi na Slovensku.

    1
  34. Na konci roka 2023 došlo na ministerstve obrany k zásadným finančným pohybom. Minister Robert Kaliňák (Smer) poslal približne 100 miliónov eur štátnym a pološtátnym zbrojovkám.

    1
  35. Cast z tychto milionov isla aj do zbrojovky dubnica kde sidli aj kaliho firma las.
    Ale hrabe naď.
    Boze to tych blbov niekde klonuju?

    2
  36. Uplne najlepšia je tá Ficová otočka a ako si dokáže tu masu ľudí pekne povodiť a oni zhltnú totálne všetko…
    Pred voľbami: my sme za mier, zbrane len predlžujú vojnu a zo Slovenska neodíde na Ukrajinu ani náboj, lebo veď ak prestanú prudi´t zbrane tak budú rokovať atď….
    Po volbách: šup naších 100 milionov z tých rozvrátených verejných financií do ziskových štátnych a aj pološtátnych zbrojoviek aby sme ešte navýšili výrobu zbraní (tých čo predlžujú vojnu)….

    3
  37. Ratafak plachta 10. apríla 2024, 9:59:
    Bud je to uz take tradicne progresivne zamienanie dojmov a pojmov, alebo uz nerozumies ani hovorenemu slovu? 🙂

  38. Rozumiem velmi dobre…ak niekto povie že nepošle ani náboj na Ukrajinu lebo zbrane predlžujú konflikt a on chce mier a po volbách už otočí a začne hovoriť že vlastne zbrane na základe komerčných zmlúv sú v pohode a možeme ich dodávat (tieto zbrane asi nepredlžujú vojnu) a ešte do toho napumpuje 100 mega tak si kadí do úst….na tom nie je nič zložité….

    5
  39. Keby sral len do svojej huby…
    Ale on sa vysiera do tych sprostych svojich volicov. A oni mu to zeru s potleskom.
    Ale dojmy si pleties ty.
    Minule si spominal 600000 ozratych človakov. Ale tychto blbcov je 1,4 miliona.
    Co uzivaju ti zvysni?

    2
  40. Ja sa teším dani na sladené nápoje. Mali by aj 10x zvýšiť daň z cukru, alkoholu, cigariet a hazardu.
    Aj tak sa to dotkne len Fico/Pelle a Dankovych voličov. Ten balík by sa dal nazvať daň z hlúposti.

  41. Pre: anti dessolee 10. apríla 2024, 12:53
    To by sa minulo účinku, ak by prestrelili tak by sa akurát tak predávalo načierno a úplne málo takže ani daň by nebola. Skôr smiešne je, že to je kvapka tych 15mil z toho čo potrebujú zosekať.
    30% štátnych už môže byť zaujímavejšie číslo aj keď vyzerá to tak že schválne prestrelil % aby mohol vykľučkovať s menším. Len orientačne pri 400 000 úradníkoch a 1300e/mes plate za rok to je cca 6 000 000 000 , 30% sú skoro 2 miliardy, už len zistiť kto volil opozíciu 😀

  42. A čo je na tom ze sa zdvihne daň zo sladenych nápojov,energetakov a podobne?

    Majko co ti na tom vadí?

    Poviem to tak aby si to pochopil:

    60% deti ma obezitu,,opakujem 60% deti,,

    A to nehovorím o dospelom jedincov.
    Myslíš si že je normálne ze chlap ako ty ,v tvojom veku si najprv pred sebou tlači brucho a až potom svoj zbytok tela?

    Pozri sa do zrkadla ty bravcova hlava,,,,netreba všetko kritizovat ale občas dat aj pochvalu ak je niečo správne

  43. 60% deti ma obezit, pretoze to dovolia rodicia, to dufam ze teda podla tejto logiky zdania aj nezdrave jedla, prides do restiky a prepocitaju ti prijem kalorii.. btw toto je to zlacnovanie potravin? nemachroval nahodou fico aj v nejakom cuktovare a neodbavoval sa na cene cukru?

    1
  44. Henten vypatlany debil 6.19 si len chcel kopnut do majka.
    Ten dement nedokaze pochopit o com tu je rec. Jemu staci kopat.

  45. Povedzte mi niekto, tí čo obhajujú ficocota, oni sú fakt takí sprostí, drbnutí a tupí, alebo toľko ľudí je nacicnutých na štátne peniaze, že obhajujú každú kckctinu, ktorú filcka trepne?

  46. Pre: smerohlas 11. apríla 2024, 10:34
    Slabá kognitívna výbava a absencia kritického myslenia… Mali šancu si vybrať medzi PROEU MAFIOU a PROEU vládou čo ešte nevládla a nemá kauzy. Vybrali si na základe ojebov PROEU mafiu, ktorá sa tvárila že je PRORUSKA. Na všetkom ich ojebali: sú silno PRO EU, benzin je o 20c drahší, ceny energii rovnaké, hypotéky rovnaké, ceny potravín pôjdu hore kvôli daniam, dodávame arzenál na UA, Filcka podpisuje všetko proEU ešte aj pri UA so všetkým čo RUS ako agresor napáchal súhlasia. Súhlasia že Donbas , Luhansk a Krym je UA územie. A nakoniec nám EU stopne fondy ak sa ten kokot bude moc navážať do neutrality súdnictva.

    1
  47. Naco by nam boli nejake fuj fondy. Vdaka kapitanovmu novemu ministerstvu od zajtra zacnu tiect prachy na slovensko a budeme sa mat jak prasce v smere, teda v zite.

  48. Kaliňák s projektom ESO chcel znižovať počet úradníkov a ušetriť miliardu eur a výsledkom bol zvýšený počet úradníkov. Darmo to je tak keď vládneš pod vplyvom kokaínu 😀

  49. Keby si sa lepsie ucil mohli platit aj tebe. Takto si musis brusit buratina pred obrazkom fica zadarmo.

  50. Pre: ALP 14. apríla 2024, 13:33
    Samozrejme že Soroš ma platí. Za každé slovo zaplatí cenu 1 litra benzínu po Filckovom „zlacnení“. 😀

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované