back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zuzana Čaputová: „Blahoželám Petrovi Pellegrinimu k víťazstvu v prezidentských voľbách…“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

„…Prajem mu úspešný výkon mandátu, ktorého sa ujme 15. júna.

Pri každých slobodných voľbách sa časť spoločnosti teší a časť je sklamaná. Dôležité je, aby od momentu zvolenia nový prezident pôsobil tak, aby sa žiadna časť spoločnosti necítila porazená. Aby radosť z víťazstva išla ruka v ruke s vedomím služby pre všetkých občanov Slovenska, nielen pre tých, ktorí ho zvolili.

Oceňujem vysokú účasť vo voľbách a ďakujem občanom, ktorí využili svoje volebné právo. Ďakujem tiež všetkým, ktorí sa podieľali na príprave a úspešnej realizácii volieb.“

 

zdroj: FB/Zuzana Čaputová
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ja premrhanú možnosť veliteľky ozbrojených síl Slovenskej republiky v otázke bytov v Trenčíne nikdy neodpustím tejto osobe. Zradila bývalých vojenských príslušníkov a opäť sa zaradila do rovnice – keď vás potrebujeme nasľubujeme hory doly. Politikovi nikdy never ! Skutek – utek. V tejto veci nech si spytuje svedomie. Sláva vlasti !

    3
  2. Pre: Anonym 7. apríla 2024, 22:03
    To myslíš túto kauzu?
    „My všetci, daňoví poplatníci, sme boli okradnutí o milióny eur. Jednoznačne musí byť vyvodená zodpovednosť voči kompetentným osobám na ministerstvách obrany a vnútra, ktorí podpísali zmeny zmlúv pre vlastníkov bytov z doby určitej na neurčitú, a tým pádom požehnali tieto špinavé kšefty,“ uviedol predseda SaS Richard Sulík. Strana okrem zastavenia nezákonného predaja služobných bytov žiada zverejnenie konkrétnych mien štátnych úradníkov, ktorí sa „nabalili“ na úkor štátu. Podľa nej, ak sa tak nestane, zodpovednosť za ich konanie by mala prevziať ministerka vnútra Denisa Saková (Smer-SD) a minister obrany Peter Gajdoš (SNS).

    https://www.topky.sk/cl/10/1839609/Kontroverzne-predaje-bytov–ktore-kritizoval-NKU–Razna-stopka-od-ministerstva-obrany

    1
  3. K Homo Dezole 8. apríla 2024, 8:05
    Veľmi pekne ďakujem za príspevok. Prečo? Nuž /poprosím o čítanie s porozumením , bez materiálnych emócií/.
    1. Po roku 1989 bolo treba previesť majetok štátu /byty/ do iného vlastníctva /+ miest a ďalších subjektov/. Bol teda vytvorený zákon / je stále účinný/.

    2. Všetci, /podľa mňa, ktorí mali vtedy zdravý rozum/ si za zákonom dohodnutých podmienok /nájomca oného bytu/ byt ,,odkúpili,,. Jednalo sa o s t o v k y tisíc bytov. – dohľadaj si .

    3. Medzi občanov Slovenska patria aj ozbrojenci. Teda darebáci, /viz. význam slova https://slovnik.aktuality.sk/pravopis/kratky-slovnik/?q=dareb%C3%A1k/ , ktorí si myslia, že budú neustále týchto občanov znásilňovať sú na veľkom omyle. Treba aj konkretizovať, aby si nemysleli , že sa budú vyhýbať verejnému pranieru. Teda Naď, Remišová, Gajdoš, oná už konečne odchádzajúca prezidentka, poslanci NR SR / nikdy resp. skoro nikdy nereagovali na listy ozbrojencov/ novinári, ktorí sa označujú za novinárov – mnohí, nie všetci – si neoveria skutočnosti a ako obyčajne zavádzajú beztrestne širokú verejnosť/ a mnohí ďalší. Čuduj sa svete aj dnešný minister obrany Kaliňák sa bojí stretnúť so zástupcami obyvateľov oného miesta a doriešiť túto vec. Hlavne, že sa bije do pŕs a vychvaľuje sa ako sa stará o príslušníkov armády , či tých, ktorí sú už v zaslúženom odpočinku.

    4. Právna analýza bola uskutočnená a nik nebol ,,potrestaný,, veď niet za čo. Na strane druhej si načítaj Ústavu a pozri sa , kto kontroluje NKÚ – nuž nik a to potom aj tak vypadá!!! Ktože to bol iniciátorom ,,kauzy,,? No NKÚ. A kto bol potrestaný z onej inštitúcie – nuž nik. V tomto kocúrkove si každý robí čo chce!
    Na koniec – politik sa nikdy neštíti zneužiť aj vlastných občanov, tu v tomto prípade tých, ktorí obetovali svoj pohodlný civilný život za službu vlasti Medzi tých, ktorých zbabelí riaditelia BARMA /príspevková organizácia ministerstva obrany, ktorá je v ekonomickom deficite /pozri si hospodárenie / neoprávnene krátia práva užívateľov oných bytov patria /z onej ulice/ generáli, farári,bývalí velitelia misií v zahraničí, občianski zamestnanci a mnohí ďalší.
    Na koniec – národ je v zadku. Vďaka tým, ktorí boli vymenovaní a tiež aj nie. Závisť a podvody sa tu neustále dejú a obyčajný občania sú iba prostriedkom aj toho Sulíka, čo je menovaný v tvojom článku.

  4. Pre: Anonym 8. apríla 2024, 8:58
    Aha a zo všetkých tých zákonodarcov a justície je vinná prezidentka, čo má asi najmenšiu právomoc v tom celom bordeli? Plus na vine je Naď pričom byty boli rozkradnuté počas Pellegriniho / Sakovej vlády ešte pred tým ako sme poznali nejakého Naďa… Ty si perfektný príklad, prečo je Slovensko v piči

    😀 😀

    3
  5. Veď teraz máte Pelleho na hrade , tak šup napíš mu list, že nech to predsa prešetrí hlavne tú jeho vlastnú kauzičku, určite ťa predsa taký ľudský prezident nesklame …

    1
  6. Nuž Homo Dezole. Oná funkcia – najvyššia v kocúrkove je aj vrchným veliteľom ozbrojených síl. A má sa láskavo starať aj o svojich cínových vojačikov. Dokonca má aj svoju vojenskú kanceláriu https://www.prezident.sk/page/o-vojenskej-kancelarii-prezidenta-sr/
    Rozkradnuté nebolo nič, však načo to tu píšem. A je vidieť ,ako podľa seba chceš hodnotiť iných prispievateľov tu. V tej delohe ako píšeš – si ty. Pa pá.

  7. Pre: Anonym 8. apríla 2024, 15:48
    Chápem čo chceš povedať, zo všetkých tých hovád čo tam boli na všetkých úrovniach ťa serie, že práve táto prezidentka sa toho nechytila a ani najvačší bojovníci proti mafii ako Naď a spol, čo boli za kokotov pre väčšinu populácie slovenska keď nechali policajtov a prokurátorov riešiť korupciu.
    Ako jeden klasik už povedal „Skutok sa nestal“ a rozkradnuté nebolo nič, aj keď sa podľa článku „Trojizbový byt v Martine ministerstvo vnútra zase predalo za 339 eur. “ 😀

  8. Nuž, v prvom rade si asi treba zistiť, čo môže prezident zo svojej pozície dokázať, aké má možnosti. Potom ti možno aj dopne, že plačeš na nesprávnom hrobe. A ako ti povedal „homo dezole“, tak teraz majú slováci konečne vysnívanú „pronárodnú“ vládu, ktorá sa bude starať o záujmy občanov tejto krajiny a predsa nedopustia takú odpornú zlodejinu! Teraz sa už nebudú mať na koho a na čo vyhovárať, majú plnú moc zmeniť všetko zlé v tejto krajine. Ich kamarát putin by na bratov slovákov predsa nezaútočil, takže vojny sa báť nemusíme. Skazený a hnusný západ ficokrati neznášajú, takže ani toho sa báť nemusíme, už sa teším, možno sa dočkáme toho druhého švajčiarska, ktoré nám sľuboval už ficov učiteľ vladko 🙂

  9. Do koho teraz budu kopat? Dezole uz Vam zvysuju dane a berun 2.pilier…kto zato moze tentokrat? Caputova? Matovic? Sulik? Pockali si na ziskanie absolutnej moci a teraz uvidite pravu tvar socializmu

    1
  10. Pre: Anonym 9. apríla 2024, 7:47
    Kopať budú do PS, DennikaN, SME, Korčoka a bohvie ešte koho, keďže Filcka bude útočiť na súdnictvo na čo je Európska Komisia citlivá a zablokujú mu Eurofondy. Presne rovnako ako ich zablokovali Polsku za čias Dudu+Kacynskeho, Madarsku za Orbána keď sa príliš montovali do nezávislosti súdnictva.

  11. Joj Captava , hneť mi tlaki stupli !
    Esteze nevihral korcok a mi inteligenni vieme ze bude dobre lebo Fico povedal tak ai budis amen.
    Motlitbi posielam o nas velmi spasitel amen.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované