back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Šintave už v pondelok

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Starostka obce Šintava v zmysle Zákona č. 369/90 Zb. O obecnom zriadení § 13 ods. 4 písm. a) tohto zákona z v o l á v a  týmto riadne zasadnutie Obecného zastupiteľstva, ktoré sa uskutoční dňa 8. apríla 2024 (pondelok) o 18,00 h v zasadacej miestnosti Obecného úradu v Šintave s týmto programom:

Pozvánka OZ 8.4.2024

 

zdroj: sintava.sk
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pani starostka, slovo „zahájenie“ je bohemizmus, slovenčina používa slovo „otvorenie“. Pre budúcnosť.

    1
  2. Podľa zápisnice bolo zasadnutie v dvoch bodoch nepripravené, jeden bod bol aj z programu vypustený. Kto však nesie zodpovednosť za udalosť v bode dohoda o urovnaní?

    3
  3. To by aj mňa zaujímalo. Ale to by snáď mali riešiť poslanci, a kto to spôsobil by mal niesť osobnú zodpovednosť a treba mu dať zaplatiť . Alebo to máme zaplatiť my občania?

    3
  4. Kto môže dať výpoveď? Samozrejme len zamestnávateľ. Tak kto je zodpovedný? Súhlasím, aby to bolo zosobnené, prečo by sme fakt my občania mali toto zaplatiť. Keď raz niekto urobí chybu, nech pyká. Aj Holička musel za chybu zaplatiť.

    1
  5. Viem, že to myslíte ironicky. Ale pre obyvateľov je to zavádzajúce. Keby spor pokračoval, tak by to obec stálo ako tam bolo povedané 18 alebo 21 tisíc. Bolo to len rozhodnutie bývalej vedúcej urobiť dohodu a mať od hentakej zloby pokoj. Môj názor. Pani Jurašíková mala dobrú pripomienku o pochybení, no starostka jej hneď skočila do reči, čo všetko už porobili. Čo porobila? Vykrikuje že za bývalej vedúcej bol dlh 20 tisíc. Zistie si, koľko bol dlh za pani riaditeľky v roku 2023. Prečo aj tá tam už nie je ? Jednoznačne je vinník starostka a mali by jej to dať zaplatiť. Má z čoho.

    1
  6. Ešte sa bude o probléme rokovať pri zmene rozpočtu, musíme počkať na postoje poslancov. Tiež z dokumentu k zmene platieb sa sociálne služby vyplýva strata až 50 tis.eir.
    V čase PN v rokoch 2020-2022 to tiež bolo viac ako 20 tis.eur.

    1
  7. To akože prosím? To si hradná pani myslí, že toto čo nakydala na pani vedúcu jej niekto uverí? Tak „trochu“ do toho vidím. Veď ona bola jedna z mála ľudí, čo mali také cítenie k starým ľuďom, vždy ochotná, milá, naozaj. A Sláva jej nesiaha z ďaleka charakteru ani po členky. Že to v domove napreduje? No figu borovú, tam nestojí kameň na kameni. Všetkých svhopných ktorí tam boli odpratala a prijala tam hocikoho z ulice. A čo sa ešte viac dostáva von viem, že upratovačka jedna katastrofa. Viac tam väčšina presedí a prefajčí a nielen ona. A babky si môžu hrdlo vykričať keď niečo potrebujú. A ako pani Drábiková má cítenie k starým ĺudom. Áno zohrieva si miestečko, pripravuje si pôdu a po ukončení školy ju bude čakať v domove stolička. Hanba takej starostke. A všetko by mala zaplatiť ona z vlastného vrecka, len nech sa poslanci nedajú od nej obmäkčiť. Ako som sa rozčúlila keď som pozrela video. Tá jej arogancia a drzosť nemá hraníc, preč s ňou, treba ju odvolať!!!!!

  8. Do DOS by mal byť možno prizvaný psychológ a až potom by sme boli prekvapení, čo by sme sa dozvedeli, keby babky a možno aj zamestnanci, prekonali strach a povedali všetko, čo majú na srdci.
    Myslíte si, že na nich dobre pôsobili všetky tie zmeny personálu, ktoré sa tam diali a ako píše predomnou- tam nezostal kameň na kameni?
    A verte, tí starkí to vnímajú.
    No a po vzhliadnutí videozáznamu z posledného zastupiteľstva? (Mimochodom – prečo ešte stále nie je na stránke obce?)
    A keď za rok boli v mínuse nejakých 20 tisíc, hádam nechcete povedať, že si ich zobrala domov býv. vedúca. A vy keď ste potom dokázali stratu vyrovnať, to ako sa podarilo? Poďla mňa jedine na strave , čo nás núti sa zamyslieť nad tým, či skutočne dostali dôchodci to, čo si aj zaplatili.

  9. Môj názor, strata stále nie je vyrovnaná, teraz sa zvyšuje poplatok, možno potom bude v pluse.

  10. Z toho mi vyplýva, že za rok 2023 bolo zar. opatr.služby v mínuse 50 tisíc? Vtedy tam pracovala slávna riaditeľka, ktorá prepúšťala zamestnancov každý mesiac celý rok? A starostka obviňuje bývalú vedúcu za 20 tisíc? To prečo nepovedala na zastupiteľstve? Si myslí, že to nevyjde na povrch? Veď to poslanci musia vedieť nie? Prečo sa neozvali, prečo to neriešili, prečo jej to nepripomenuli? Zaujímavé🤔

  11. No pekne ! Len tak ďalej, nech sa aj radový občan niečo dozvie. Som zvedavý na vyjadrenie poslancov .

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované